MS 2026 vo futbale

O športe...
curta
Light Professional
Light Professional

MS 2026 vo futbale

Príspevok od používateľa curta »

Kvalifikácia sa už skončila, dnes sa začína baráž.
V prípade postupu bude víťaz Slovensko - Kosovo hrať s Tureckom. Myslím, že obidva zápasy nevyhráme.
Inak som rád, že Calzona nie je sám tréner roka, a keď už, tak spolu s Weissom.

Na začiatok baráže o MS 2026 si pripomeňme najdôležitejší gól v slovenskej histórii!

Naozaj krásne sa na to pozeralo ;)

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: MS 2026 vo futbale

Príspevok od používateľa Blastbit »

Turecko má dobrý vyvážený káder. Calzona mi tam nesedí.
Som zvedavý, či pustí vláda Iránu svoju krajinu na MS do USA.
* 2x vyhrávali a prehrali, "treba trénera" za cca 1 mil eur ročne.
curta
Light Professional
Light Professional

Zdá sa, že Calzona bude pokračovať, vraj chce zväz aj on. Mali sme šťastie, že po prehre nehovoril ako obyčajne, že bez neho by sme prehrali 3:10...
Tak Taliansko von (štvornásobný majstri sveta, ale už 12 rokov neboli na MS - zato v Bosne a Hercegovine bude ošiaľ), Turecko, Česi postúpili.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslím že Calzona nebude pokračovať ak je to naozaj pravda. Kto by ho nahradil je otázne, neviem tipnúť.
Aj tak MS bude vysielané najmä v nočných hodinách nášho času. Uvidím skôr len výsledky a góly pozriem na YT.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Je tam dost zapasov, ktore sa hraju o 18:00, 19:00 a 21:00 nasho casu, co su vyborne casy na sledovanie: https://www.flashscore.sk/spravy/progra ... /IesExsA7/
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Pri poobedných zmenách u ľudí je to menej pohodlné pozerať aj tak. Alebo prídu z rannej, pozrú si 1-2 zápasy/deň od 18:00 a idú spať.
Ešte sa to celkom dá pri tých čo majú 2 dni 12-tka, 2 dni voľno(+noc). Pre mňa otázka, či Irán pôjde na MS, ak nie ktorá krajina nahradí Irán.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Blastbit: To je co za argument, ze pri poobednych zmenach??? A co ludia, ktori robia ranne, ktori robia nocne, ktori robia dvanastky, co ludia v inom casovom pasme ako Slovensko??? Proste zapasy su dane v casy, aby to bolo prijatelne pre hracov a aby to bolo prijatelne aj pre televizie, kde plynu peniaze od sponzorov. Nemyslim si, ze sa niekto pozerat na to, ze ci robis rannu, poobednu alebo nocnu, to proste nikoho nezaujima. Nikoho to nezaujima pri planovani Tour de France, pri MS v hokeji, MS vo futbale a vlastne vobec. Kym ty mas poobednu, tak dalsich 10 ludi je po rannej a mozu pozerat futbal.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Isteže :wink: Trumpov osobitný vyslanec podporuje nahradenie Iránu Talianskom na MS.
Taliansky minister športu nesúhlasí https://football365.sk/spravy/taliansky ... ko/490839/
Keďže Irán je krajina Ázie, tak by ho skôr mala nahradiť krajina z Ázie, asi to je spravodlivejšie.
curta
Light Professional
Light Professional

Dobrá správa dnes, makarón končí.
Tí talianski novinári mali dobré info.
Za mňa by mohol prísť najúspešnejší tréner slovenskej histórie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Uvidíme či Weiss alebo niekto taký ako Gula, či Sevela, SR už je jedno na MS nebude.
Akých máš favoritov/víťaza na MS, koho tipuješ ? U mňa víťaz buď ARG, FRA, NED, SPA.
curta
Light Professional
Light Professional

Fandím v tomto poradí: ARG-BRA-ESP
Na víťaza tipujem buď Brazília alebo Španielsko.
Ale samozrejme dnes je to už vyrovnané, môže sa podariť Nemcom, FRA, NED, príp po 100 rokoch možno niečo vyhrajú aj Angličania.
Taliani mi tam chýbajú, a tiež by bolo fajn, keby sa dostalo do semifinále nejaké africké mužstvo. Ale tí išli s kvalitou nejak dole, to je škoda.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobré tipy si dal, vlastne by som tam zaradil aj Portugalsko - typicky turnajová krajina.
Hoci Portugalsko je menšia a málo početná krajina sú prehliadaný, ale plne konkurenčný.
Pozrel som si Argentínu, napr. v útoku do budúcna môžu mať problém po odchode Messiho.
Taliansko upadnutá futbalová veľmoc, nechýbajú mi, vďaka ich trénerovi voči SR taký revanš.
No a štáty z Afriky tam favorizujem najďalej zrejme to Maroko + Senegal a z Ázie len Japonsko.
Napísať odpoveď