ms outlook 2010, viac kont na jenom pc.
-
Bagi
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ms outlook 2010, viac kont na jenom pc.
Ako sa da na MS Outlook 2010 nastavit viac kont na jednom PC (cca 6) stym aby si uzivatelia nemohli pozerat postu navzajom, skusal som si vytvorit vzdy novy profil a takto som podohadzoval vsetkych uzivatelov, ale problem bol v tom ze heslo pre dane konto si vypita outlook iba pri synchronizacii novych mailov, ked heslo nevyplnim a dam zrusit, tak kludne mozem citat staru postu na hociktorom konte ktore je vytvorene. Takze to potrebujem nastavit tak aby si po otvoreni Outlook aplikacie vypitalo v rolovaco menu uzivatela a hned po potvrdeni vypitalo heslo pre konto, a bez hesla konto neotvorilo...Jedna sa o Exchange server. Dakujem
Re: ms outlook 2010, viac kont na jenom pc.
Tie ucty si robil lokalne alebo domenove? Ak mas nahodeny klasicky Windows Server (nie iba Exchange), tak cez domenu by to malo ist v pohode a viacmenej samo, len teraz som trochu zmateny 
-
Bagi
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: ms outlook 2010, viac kont na jenom pc.
skusim to viac opisat,..
ucty som nastavoval pod jednym windows kontom na PC (cize kazdy uzivatel toho PC pouziva to iste windows konto) Instalaciu som robil lokalne na PC, a to tak ze som si vytvaral konta cez ovladaci panel - uzivatelia - posta a tam som vytvaral nove profily, plus som prepol ze sa ma stale pri starte Outlooku spytat na konto (profil) ktore ma zapnut, len ked si vyberem (Janka Hraska) tak mi otvori jeho mailbox a potom sa opyta na heslo az po otvoreny ked chce outlook synchronizovat novu postu, ale tu staru co je uz natiahnuta tu dovoli citat pohode. A takto je to s kazdym kontom ktore vyberem na zaciatku s rozbalovacieho menu.
Chcel by som aby to bolo tak ze to rozbalovacie menu ostane len to heslo vypyta este pred otvorenim mailboxu.
Alebo mozno este to by bolo riesenie ze by si Outlook neukladal postu do PC ale by to bolo stale online a stale by ju musel nacitat odznova a tym by sa po nezadani hesla nevidela stara posta...
A zatial mi bezia PC pod novellom, takze nemam windows server a active directory...len exchange.
ucty som nastavoval pod jednym windows kontom na PC (cize kazdy uzivatel toho PC pouziva to iste windows konto) Instalaciu som robil lokalne na PC, a to tak ze som si vytvaral konta cez ovladaci panel - uzivatelia - posta a tam som vytvaral nove profily, plus som prepol ze sa ma stale pri starte Outlooku spytat na konto (profil) ktore ma zapnut, len ked si vyberem (Janka Hraska) tak mi otvori jeho mailbox a potom sa opyta na heslo az po otvoreny ked chce outlook synchronizovat novu postu, ale tu staru co je uz natiahnuta tu dovoli citat pohode. A takto je to s kazdym kontom ktore vyberem na zaciatku s rozbalovacieho menu.
Chcel by som aby to bolo tak ze to rozbalovacie menu ostane len to heslo vypyta este pred otvorenim mailboxu.
Alebo mozno este to by bolo riesenie ze by si Outlook neukladal postu do PC ale by to bolo stale online a stale by ju musel nacitat odznova a tym by sa po nezadani hesla nevidela stara posta...
A zatial mi bezia PC pod novellom, takze nemam windows server a active directory...len exchange.