Chcel by som archivovat odoslanu postu a problem je ten, ze potrebujem vidiet komu som postu odoslal (on to automaticky meni na moju adresu),,,
Da sa to niekde prestavit, alebo mate nejaky napad ako to obist ?
Myslim tym premiestnenie odoslanej posty do archivnych priecinkov odoslanej posty, lenze tam je len lista od,,,nie komu.
MS Outlook (archivovanie odoslanej posty s povodnou adresou)
-
jaroslavzatko
Medium Expert
"On" Outlook nemeni nic. Ono staci citat poriadne a zistis, ze ta kolonka, ktora sa ti zda premenovana sa vola Od, resp From - cize od koho ta posta odisla. V tvojom pripade sa jedna teba, takze v kolonke Od-From nebudes mat nikoho ineho okrem teba, resp ak pouzivas rozdielne PDLka, tak aj tie.
Ty si potrebujes nechat zobrazit kolonku Komu - To, takze pravy klik na From, alebo aj vedla, Customize View - Fields, najdi To, presun si ho ako chces, popripade zrus tebe zbytocne ikonky, nech tam toho nemas vela a potvrd to. Voila... plati pre Outlook 2007 EN, iny nemam po ruke.
Ty si potrebujes nechat zobrazit kolonku Komu - To, takze pravy klik na From, alebo aj vedla, Customize View - Fields, najdi To, presun si ho ako chces, popripade zrus tebe zbytocne ikonky, nech tam toho nemas vela a potvrd to. Voila... plati pre Outlook 2007 EN, iny nemam po ruke.
-
jaroslavzatko
Medium Expert