MS Outlook
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
MS Outlook
Takže potreboval by som pomôcť. Používam MS Outlook 2007 a potreboval by som ho nejako nastaviť, ak sa to samozrejme dá... Takže potrebujem niečo takéto, aby sa Outlook spustil hneď po štarte systému v pozadí a hneď ma upozornil na nové maily. Ďalej, ak je pc zapnuté automaticky by kontroloval maily, čo ja viem dajme tomu každých 5 minút a po obdržaní mailu by ma upozornil.. Dá sa niečo také nejakým zázračným spôsobom nastaviť ? Inak dúfam, že ma chápete, je to dosť komplikované vysvetliť čo vlastne chcem
k+ istá
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tools > Options
klikni na tlačidlo Send/Receive na záložke Mail Setup
zaškrtni "Schedule an Automatic Send/Receive Every . . ." a vedľa napíš číslom po koľkých minútach má sledovať. Daj tam napr. minútu a tiež zaškrtni “Perform an Automatic Send/Receive When Exiting”
aby sa spúšťal pri štarte, vytvor si zástupcu v štart/programy/po spustení. Na ten odkaz potom pravý klik/vlastnosti a na karte zástupca vyber ako spustiť že v minimalizovanom okne. Aby si ho mal pri hodinách a nie na lište, budeš ešte musieť nastaviť skryť pri minimalizovaní (je to v ponuke pri pravom kliku na ikonu outlooku pri hodinách)
klikni na tlačidlo Send/Receive na záložke Mail Setup
zaškrtni "Schedule an Automatic Send/Receive Every . . ." a vedľa napíš číslom po koľkých minútach má sledovať. Daj tam napr. minútu a tiež zaškrtni “Perform an Automatic Send/Receive When Exiting”
aby sa spúšťal pri štarte, vytvor si zástupcu v štart/programy/po spustení. Na ten odkaz potom pravý klik/vlastnosti a na karte zástupca vyber ako spustiť že v minimalizovanom okne. Aby si ho mal pri hodinách a nie na lište, budeš ešte musieť nastaviť skryť pri minimalizovaní (je to v ponuke pri pravom kliku na ikonu outlooku pri hodinách)
-
vladenko007
VIP