MS v HOKEJI 2005
-
mastermind
VIP
kur*a fix mi to pripadalo ako keby boli dohodnuty ze prehraju sak ani poriadne k puku sa nedostali a co spravil trener magor naco tam dal stanu na taky zapas mal tam dat lasaka stanu nech dava s kazachmi ked budeme hrat a nie s cechmi ko*ot je toNoaHix napísal: tak to bola vazne haluz.hanba strasna![]()
no co uz.aspon sa chlapci spamataju a uvidime co uhraju dneskaj
hossa zahlasil,ze stana chytal preto,lebo v posl. zapase scechmi dobre zachytal, ci co...pepo napísal: kur*a fix mi to pripadalo ako keby boli dohodnuty ze prehraju sak ani poriadne k puku sa nedostali a co spravil trener magor naco tam dal stanu na taky zapas mal tam dat lasaka stanu nech dava s kazachmi ked budeme hrat a nie s cechmi kok**** je to
nechajme sa prekvapit ale poviem vam vcera sme boli v jednom podniku kde je ceskoslovenska zabava a maju tam projektor a tolko slovakov som po kope nevidel a to som v dubline,ani nas nepustili dnu ze maju plnu kapacitu 600 ludi pekne ze a to som vonku stretol ale 100 co chceli ist do vnutra ako ja ale co uz ked som pocul ako sme hrali tak dobre ze som tam nebol bo mi ma tam roztrhlo