Pretože sa hrá pred sezónou. Druhá vec je, že je to značne nespravodlivý systém a to teraz nemyslím len ako uplakaný fanúšik, ale riešia to aj medzinárodné federácie.Pilifo napísal:No neviem, či ho v Kanade považujú za zlý experiment, ale nezdá sa mi to. Možno tak z toho pohľadu, že na ňom hrá iba 8 mužstiev...Fakt je ale ten, že v roku 2004 mali na Svetovom pohári všetky tímy svojich najlepších hráčov a bol to určite kvalitnejší turnaj ako MS
MS v hokeji 2010
Re: MS v hokeji 2010
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
MS v Kanade ani takmer neregistruju..Mam tam bratranca a ten ani nevedel, ze nejake MS teraz zacali, az kym to nenapisal niekto na FB.
Beru to skor ako taky dobry trening pre hracov..Zatial MS nemaju uroven hodnu velkej pozornosti v krajine ako Kanada ci USA..Keby sa hrali cez leto, po sezone NHL, tak ver, ze by to zacinalo byvat zaujimavejsie..
Beru to skor ako taky dobry trening pre hracov..Zatial MS nemaju uroven hodnu velkej pozornosti v krajine ako Kanada ci USA..Keby sa hrali cez leto, po sezone NHL, tak ver, ze by to zacinalo byvat zaujimavejsie..
Bolo by dobré keby boli majstrovstvá raz za 4 roky, striedalo by sa to s olympiadóv že každé dve roky nejaký turnaj. Tak nejak ako je na tom futbal, MS a ME
Úplne by stačilo keby si NHL uvedomilo, že aj v Európe sú fanúšikovia, ktorí sledujú hokej.
MS sú potrebný turnaj. Mnohí si to neuvedomujú ale nebyť každoročných MS, nie je v NHL žiadny Grabovski, žiadny Kopitar alebo Vanek... Deti v menej hokejových krajinách potrebujú svoje vzory, ich funkcionári a trénerské kapacity potrebujú naberať skúsenosti. A to bude dobré pre všetkých, pretože širšia špička prinesie radosť opäť len nám fanúšikom.
MS sú potrebný turnaj. Mnohí si to neuvedomujú ale nebyť každoročných MS, nie je v NHL žiadny Grabovski, žiadny Kopitar alebo Vanek... Deti v menej hokejových krajinách potrebujú svoje vzory, ich funkcionári a trénerské kapacity potrebujú naberať skúsenosti. A to bude dobré pre všetkých, pretože širšia špička prinesie radosť opäť len nám fanúšikom.
-
Fabo
Hardcore addict
dammit, to ten nas hokej nikto nevysiela len STV? A ja s ceskou IP si mozem piskat...

Proti Kazachstanu velka bieda z nasej strany. Za vysledok, aj ked este nie je koniec, mozme vdacit za to, ze to je len Kazachstan.
A este jedna otazka. Kto je ten Bulik? To sa na Slovenku naozaj nenajde jeden schopnejsi hokejista ako to nemehlo
P.S. Jedine pozitivum tohto zapasu, bola ta blondava slecna, ktora sa radovala po gole Tatara zo samostatneho najazdu.
A este jedna otazka. Kto je ten Bulik? To sa na Slovenku naozaj nenajde jeden schopnejsi hokejista ako to nemehlo
P.S. Jedine pozitivum tohto zapasu, bola ta blondava slecna, ktora sa radovala po gole Tatara zo samostatneho najazdu.
Ja si naopak myslím že sme si zaslúžili výsledok 5:1, naši chlapci si veria v každom zápase a na takomto prístupe treba stavať. 
Zápas taký priemer, ale veľmi nenadchol, teším sa na Dánov 
Sparrow tie som si všimol aj ja, tá napravo bola kočena
/OT
Sparrow tie som si všimol aj ja, tá napravo bola kočena
-
Fabo
Hardcore addict
Dammit, takto ma teasovat ked viete ze som nemal kde pozerat 
-
Soviet
Darca
Strasne slaby hokej..Jedine co ma tam prebudilo bol ten Kazachstanec co sa tam furt tesil s tou ich vlajkou
a aj ta vyssie spominana 
Ani neviem, kde tolko striel mohlo popadat, ked som pri tom skoro v krcme zaspaval..
Ani neviem, kde tolko striel mohlo popadat, ked som pri tom skoro v krcme zaspaval..
Ten náš prvý a posledný gól bol priam učebnicový.
Ruky od nej preč!!! Tá je iba moja!!!!!!!!!!!!Sparrow napísal:P.S. Jedine pozitivum tohto zapasu, bola ta blondava slecna, ktora sa radovala po gole Tatara zo samostatneho najazdu.
Inak priznám sa, že dokopy som nevidel ešte ani jeden náš zápas na tohtoročných MS, ale včera som jedným okom pozeral hlavne druhú polovicu zápasu.. a bol som aj príjemne prekvapený...
-
t0m4s3
Admin
Aby dnes neprisla riadne studena sprcha
5min 0:3
edit: ani som nestihal dopisat a 0:3
edit: ani som nestihal dopisat a 0:3
No.. zacina to dobre
pokial viem, tak Dani nam 3 goly este pocas jedneho zapasu nedali..
pokial viem, tak Dani nam 3 goly este pocas jedneho zapasu nedali..
Katastrofálny zaciatok, ale verim, ze tento zapas este mozme vyhrat.
/Po gole na 4:0 prestavam verit, ze vyhrame, ale mala nadej tam stale je.
/Po gole na 4:0 prestavam verit, ze vyhrame, ale mala nadej tam stale je.
-
t0m4s3
Admin
Nebude hanba prehrat, to uz sa podarilo lepsim muzstvam, len aby sme nedostali nejaky solidny debakel 
-
Scorpion90
King
Live SR +1,5g za 1,85 
-
t0m4s3
Admin
Tak kto sa na to vydrzi pozerat do konca? Dnes tom vidim na taku sedmicku, mozno osmicku
konicec... idem radšej dačo hrať. Na toto sa nedá pozerať. Veď naši vystrelili raz... aj to v oslabení OMG
Ok hokeja mam do konca tyzdna dost... toto co oni predvadzaju nehraju ani ziaci...