MS v hokeji 2015 CR
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji 2015 CR
Pozor, ja som nehodnotil sezónu Malkina. Mám ho radšej ako Crosby. Len myslím že tieto MS neukazuje všetko čo v ňom je. Hrá s Kuleminom, ktorý nemal bohvieakú sezónu ale zato Mozyakinovi vyšla. Nehovorím že hrá zle, čo by sme mi za takého hráča dali, ale porovnávam to s jeho štandardom a ten je k***a vysoký 
neprehanaju to trosku na tej jednodke.. az moc odpisuju slovincov.. drzim palce tiez ocakvam vyhru ale s pokorou
Bože tí naši. To je zase ustráchaný výkon. Slovinci zaslúžene vyhrávajú, úplne zaslúžene!
Ak takto budú hrať ďalej, štvrťfinále bude len zbožné želanie.
Lintner pred zapasom jaky majster sveta.. tak uz trosku vychladol 
Nielen štvrťfinále, ale aj olympiádaHeader napísal:Bože tí naši. To je zase ustráchaný výkon. Slovinci zaslúžene vyhrávajú, úplne zaslúžene!
To je hnus. Normálne keď vidím tú nemohúcnosť. Jak nás prehrávajú tí Slovinci... To ako za trest pozerať
kedysi sa aspon krutili v rohoch. teraz uz ani to 
ja to uz ani nekukam tento rok, kuknem si vysledok na konci a nejak mi to je jedno. Postupia, super, nepostupia co uz.
3. tretina celkom slušná. Hádam to poprehadzovanie formácii pomôže aj ďalšie zápasy.
Gaborik sa chytil, to je velmi dobre, zatial sme vsetky zapasy vyhrali, aj ked to bolo tazke, ale ked zvladneme Norov, uz mozeme len prekvapit proti favoritom a nebudeme mat co stratit, co by bola opat vyhoda pre nas, len musime hrat cely zapas.
EDIT: je to mozne ze som odoslal prispevok a uz bol pod mojim dalsi? A hned treti - a vsetci sme sa zhodli.
EDIT: je to mozne ze som odoslal prispevok a uz bol pod mojim dalsi? A hned treti - a vsetci sme sa zhodli.
-
vladenko007
VIP
Naši hrajú len tretie tretiny.
Ja som už neveril a som rád že som sa mýlil.
Gáborik konečne zlomil tú smolu.
Gáborik konečne zlomil tú smolu.
Vo všetkých 3 zápasoch sme boli prvé dve tretiny úplne skapatí, nedali sme žiadny gól. Chvalabohu že nám doteraz stačilo zapnúť vždy len v 3. tretine. Ale to proti silným súperom istotne stačiť nebude, dúfam, že už zajtra proti Nórom to bude lepšie od začiatku.
Proti silnejším súperom budeme brániť a chodiť do protiútokov
Myslím že Pánik hral dneska skvele , Jurčo tiež. Mohli by sme však hrať všetky 3 tretiny lebo toto nie je dobrý prístup.
Tiež dúfam že z Gáborika opadla nejaká nervozita po týchto 2 góloch a už pôjde len lepšie a lepšie.
Inak neviem si pomôcť ale Kopecký...uff
Myslím že Pánik hral dneska skvele , Jurčo tiež. Mohli by sme však hrať všetky 3 tretiny lebo toto nie je dobrý prístup.
Tiež dúfam že z Gáborika opadla nejaká nervozita po týchto 2 góloch a už pôjde len lepšie a lepšie.
Inak neviem si pomôcť ale Kopecký...uff
Na konci už si to Vujtek asi všimol a Kopecký nehral, chvalabohu. Mám ho rád, ako človek vyzerá byť naozaj pohoďák, je to taký makač, ale keď to nejde, tak to netreba siliť ani v tomto prípade. V tej 4. formácii si ešte svoje ale určite odohrá, dúfam, že to tréneri pochopili a videli.
Dnes perfektny zapas pre Jurca.
-
t0m4s3
Admin
Ze toho Vujteka aj napadlo poslat Hudaceka ako pravaka na tu presilovku. Ked so videl ako si to tam 5 lavakov nie a nie nahrat, pretoze vsetci to maju z osy ihriska, tak mi az smiesno prislo. Gaborik konecne nieco, az do toho golu bol zatial 3 zapasy uplne tragicky.
-
hojko
Site Admin
A myslim si, ze u toho Gaborika sa to aj tak nezmenilo. Dal sice dva goly, ten druhy do prazdnej, ale vykon opat nic moc. Zapas slaby, akurat ta tretia tretina bola pozeratelna.
-
P3Bo
Guru wannabe
Záleží len na výsledku. Celkom zvláštny rozhodcovia. Zas na druhú stranu Dánov sme porazili v samotatných nájazdoch, Bielorusov v predĺžení, Slovincov v tretej tretine, takýmto trendom američanov rozoberieme v prvej tretineiihf napísal:Like a horror movie bad guy, team Slovakia simply refuses to lie down and surrender.
Hokej je aj o psychike, takze tie 2 goly Gaborika mu mozu pomoct a tretia vyhra moze pomoct celemu timu.
Zajtra bude velmi dolezity zapas, napriek tomu ze sme este neprehrali, mali by sme to velmi tazke ak by to nevyslo, dokonca ani jedna vyhra nad jednym z tej prvej trojky nam potom nemusi stacit na postup.
Zajtra bude velmi dolezity zapas, napriek tomu ze sme este neprehrali, mali by sme to velmi tazke ak by to nevyslo, dokonca ani jedna vyhra nad jednym z tej prvej trojky nam potom nemusi stacit na postup.
-
mirak2
Hardcore addict
Gaborik a aj Tatar trpia na to, ze tam proste nemame centra typovo ako Stumpel, Handzus, ktory vyhra buly, podrzi puk, rozda prihravky... Reway dokym si to nezrovna v hlave, tak sa na neho nemozeme spoliehat (ale zase aj Jagr bol trochu viac namoceny do gamblerstva v jeho veku)
Kopecky bol dnes jasne najslabsi hrac timu, on uz musi byt v takom krci a v hlave mat taky blok, ze mam pocit, ze si uz aj korcule obuva naopak. posadenie spravny tah a nakoniec nam to vyhralo zapas.
pri vykone ako v 1. a 2. tretine nam Rusi alebo Americania fakt daju 5-6 golov za polku zapasu... a kto povie, ze nie, tak by si mal v prvom rade uvedomit, ze Laco je tiez len clovek
rozhodcovia piskali hrozne na obe strany
Kopecky bol dnes jasne najslabsi hrac timu, on uz musi byt v takom krci a v hlave mat taky blok, ze mam pocit, ze si uz aj korcule obuva naopak. posadenie spravny tah a nakoniec nam to vyhralo zapas.
pri vykone ako v 1. a 2. tretine nam Rusi alebo Americania fakt daju 5-6 golov za polku zapasu... a kto povie, ze nie, tak by si mal v prvom rade uvedomit, ze Laco je tiez len clovek
rozhodcovia piskali hrozne na obe strany