MS v hokeji 2015 CR
Re: MS v hokeji 2015 CR
Tomu Vujtkovi zacina hrabat na gebulu...tie machinacie s kopeckym to len potvrdili...vobec by som sa mu necudoval, keby sa na repre vykaslal. A teraz s tym draveckym? Ved ten trener sa pozera na vsetky zapasy par metrov od diania! A on si aj tak nevsimne, z ezrovna Dravecky bol jeden z najlepsich hracov? Hlavne ze sa tam snazi za kazdu cenu nasackovat tu slovanisticku gardu...
Urcite v tom ma prsty aj ten bazant Orzagh, ktory namiesto trenovania sa prisiel na MS ucit ako sa trenuje.
Urcite v tom ma prsty aj ten bazant Orzagh, ktory namiesto trenovania sa prisiel na MS ucit ako sa trenuje.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ocakavam pohodlne vitazstvo Finov a vzhladom k tym nulam, vobec by som sa nedivil, ak by to bolo "na nulu"
sport.aktuality.sk napísal:Zostava SR v zápase s Fínskom (v sobotu o 16.15 h):
Laco (J. Hudáček) - Meszároš, Graňák, Jurčina, Sersen, Ďaloga, Mikuš, Jánošík - Tatar, Surový, Gáborík - Jurčo, Viedenský, L. Hudáček - Pánik, Bližňák, Bartovič - Daňo, Kopecký, Miklík - Dravecký
Odkiaľ máte že Dravecký bude na tribúne?
Veď je písaný ako 13. útočník, ktorý väčšinou sedí...
Jááj no to som si neuvedomil .. Pardon chlapci.. (Teraz sa celkom hodí ten tvoj avatar)
Inak nemáte nejakú stránku kde by sa dalo pozerať slovensko - fínsko? Nejaký re-stream z stv.sk kedže som v rakúsku tu to jak syk nefunguje
Inak nemáte nejakú stránku kde by sa dalo pozerať slovensko - fínsko? Nejaký re-stream z stv.sk kedže som v rakúsku tu to jak syk nefunguje
Môžeš skúsiť ísť cez slovenský proxy server, mám to odskúšané a funguje to - http://aliveproxy.com/proxy-list/proxie ... epublic-sk. Ak STV funguje rovnako ako ČT, tak to má streaming obmedzený na slovenské IP adresy, takže proxyna by to mala vyriešiť.
Alebo potom v nižšej kvalite cez http://www.fırstrowsports.eu/hockey.
Alebo potom v nižšej kvalite cez http://www.fırstrowsports.eu/hockey.
Dík za odkazy
ale
Našiel VLC Link. Tie proxy mi nefungovali nedalo sa k ním pripojiť .. síce HD by bolo HD .. ale tak čo už.
Tak nakoniec ide aj bez potreby niečo meniť.
Beriem späť začal zápas a musím hľadať alternatívu.
ale
Našiel VLC Link. Tie proxy mi nefungovali nedalo sa k ním pripojiť .. síce HD by bolo HD .. ale tak čo už.
Tak nakoniec ide aj bez potreby niečo meniť.
Beriem späť začal zápas a musím hľadať alternatívu.
Tak proti Finom by bola velmi tazka hra aj keby mali v brane Rinneho a zbytok salati... pretoze Rinne je take meno a osobnost, ze s nim by bol kazdy mancaft dobry.t0m4s3 napísal:Ocakavam pohodlne vitazstvo Finov a vzhladom k tym nulam, vobec by som sa nedivil, ak by to bolo "na nulu"
// Divne ze nechyta ale aspon male plus pre nas
Tak napokon Rinne nechytá, asi ho šetria na slabšieho súpera, aby získal rekord. 
-
t0m4s3
Admin
Zatial Laco - Finsko 0:0
na youtube je iihf livestream. pre slovensko to nefunguje, v rakusku by mohlo
Čo sa týka toho iihf streamu tak nie v rakúsku tiež nejde ale našiel som si už nejaký slovenský stream.
vraj je chorýhd_ napísal:Tak napokon Rinne nechytá, asi ho šetria na slabšieho súpera, aby získal rekord.
nebyt dobreho brankara tak uz ligame
chlapci sa snazia, ale proste nevedia. individualne na to nemaju a snahou sa to dohnat neda. ako ked date tazne kone behat na velku pardubicku. budete sa na ne hnevat, ked nevyhraju??
-
t0m4s3
Admin
Finska presilovka uplne tragicka, o to lepsie pre nas. Dnes su hratelni, aj ked nas tam obcas pekne zamkli aj v hre 5 na 5. Dnes by kludne mohla motyka vystrelit a ani 3b zatial nie su nerealne.
Ak chceme pomýšlať aspoň na 2 alebo aj 3 body, tak musíme určite vystreliť viac krát ako v 2. tretine, boli tam síce aj vylúčenia, no aj presilovky a vystreliť 2 krát za 20 minút je pramálo. Hádam sa ešte hecneme.
a sme doma
laca mi je luto ten prvy gol smolny moment
štvrťfinále sa vzdaluje...
neviem ci spravna tema, ci sa tu mozu preberat len sportove vykony tohoto rocnika, ale jedna vec ma zaujima a nemozem sa nikde dohladat. ako sa vlastne krajina dostane na majstrovstva? su predtym nejake zapasy o postup do nich? alebo sa to vybera podla nejakeho ineho kluca.