MS v hokeji 2016
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji 2016
tak Lintner nie je vo funkcii tak dlho aby sa to dalo objektivne zhodnotit. je na tom poste novy a s chodom hokeja ako takym nemal ziadne predosle skusenosti. pozitiva by sa mali ukazat po volbach a v dalsej sezone. kazdopadne spravil toho viac ako jeho predchodcovia dokopy odkedy sa odhlasil z extraligy slovan.
Nejdem sa zastavat Lintnera a ani na neho nadavat. Len by som sa guess rad opytal, ze co tak pozitivne spravil Lintner a jeho predchodca nie? Ci myslis to co bolo na predoslej stranke spomenute o tom marektingu?
-
guess.whoo
Redeemer
ano to som myslel..aj ta all-star game bola dobrym spestrenim, prislo na nu vela ludi...hadam nikto necakal, ze ked bude v tej funkcii Lintner tak automaticky sa prihlasi hlavny sponzor s prispevkom 1mil €.
hlavne v tak prehnitom systeme v akom je nas hokej sa zmeny nebudu diat z mesiaca na mesiac, mozno ani z roka na rok, ale treba tomu dat cas. pozitivne signaly uz vyslal, ukazu dalsie mesiace ci v tom bude pokracovat alebo to bol len nastrel
hlavne v tak prehnitom systeme v akom je nas hokej sa zmeny nebudu diat z mesiaca na mesiac, mozno ani z roka na rok, ale treba tomu dat cas. pozitivne signaly uz vyslal, ukazu dalsie mesiace ci v tom bude pokracovat alebo to bol len nastrel
Dobry clanok. Az na to, ze tam pise o Rewayovi a tipe, ze ci presvedcil skautov Montrealu. V case pisania clanku to zname zrejme nebolo, poobede uz ano. Takze ano, Reway podpisal na 3 roky s Montrealom.
Zákulisné info: vraj disciplína nič moc, vyskytlo sa aj ponocovanie, alkohol (Reway), vynechanie tréningu a pod. Čiže ak je to pravda, tak sa tiež nemožno čudovať tým mdlým výkonom.
to vraj zvýrazni, som si istý že mnoho ľudí to prehliadne
Takze guess len allstars zapas a trosku marketingu, nic viac. Navyse krachla Skalica, co si tiez urcite neda Lintner k svojej praci ako plusko.
-
guess.whoo
Redeemer
tak Skalica mala problemy uz dlhu dobu
neviem...ake kroky si ocakaval, ze prinesie na svojej funkcii?
neviem...ake kroky si ocakaval, ze prinesie na svojej funkcii?
Napriklad neudelenie extraligovej licencie za nesplnenie podmienok. Tym padom by hrali prvu ligu, zbavili by sa drahych hracov a mozno by to hrali s juniorkou. Prva liga je financne menej narocna, podla odhadov az o polovicu, ak clovek nema vysoke ambicie.
-
guess.whoo
Redeemer
do nej sa predsa mozu prihlasit teraz
To neviem, pretoze prisli o licenciu, vedenie sutaze ich vylucila pre kontumacie. Cize im zanikla licencia a mali by zacat zdola, to je druha, v lepsom pripade prva liga.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tazko sa za rok zmeni nieco co niekto doje*** niekolko rokov
Tak Americania zrusili Cesko-Slovensko, skoda. 
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2016, 19:13)
Neviete na akej stranke je mozne sledovat online hokej s moznostou zmenit kvalitu aj na HD? Sledoval som to, ale stranka sa mi stratila a teraz ju neviem najst, kvalita sa menila pod videom, na RTVS stranke som nasiel len toto, bez moznosti menit kvalitu, HTML5 na PC nefunguje. Za odkaz K+.
http://www.rtvs.sk/televizia/live-o?p=fl
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2016, 19:20)
Uz som to nasiel.
http://hokej.rtvs.sk/uvod?q=1
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2016, 19:21)
Nemci vyhravaju nad Ruskom 1:0!
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2016, 19:13)
Neviete na akej stranke je mozne sledovat online hokej s moznostou zmenit kvalitu aj na HD? Sledoval som to, ale stranka sa mi stratila a teraz ju neviem najst, kvalita sa menila pod videom, na RTVS stranke som nasiel len toto, bez moznosti menit kvalitu, HTML5 na PC nefunguje. Za odkaz K+.
http://www.rtvs.sk/televizia/live-o?p=fl
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2016, 19:20)
Uz som to nasiel.
http://hokej.rtvs.sk/uvod?q=1
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2016, 19:21)
Nemci vyhravaju nad Ruskom 1:0!
naši teraz kľudne mohli byť na mieste USA
-
DanielDevil
Addict
alebo aj na mieste Maďarska...nechápem, ako nás niekto môže vidieť v semifinále po takých výkonoch
Tak vykony su jedna vec a fakt ze sme boli 1 gol od stvrtfinale a kolko golov od vypadnutia? Pritom ten co sme dostali korculou im kludne nemuseli uznat, casto piskali iba ked bol hrac centimeter v brankovisku a nam dal gol tak ze cely stal v strede brankoviska. Samozrejme tym nechcem ospravedlnovat nase vykony, ale rozhodne sme boli ovela blizsie stvrtfinale ako vypadnutiu.
BTW ten prispevok od gorsche bol odoslany pred koncom zapasu, takze "na mieste USA" znamenalo iba v stvrtfinale, nie v semi podla mna.
BTW ten prispevok od gorsche bol odoslany pred koncom zapasu, takze "na mieste USA" znamenalo iba v stvrtfinale, nie v semi podla mna.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ten prispevok bol odoslany davno po zapase usa-cze
OK, sorry, zmylil som si to s vecernymi zapasmi, tie som sledoval 2 naraz, uz sa mi to pletie...
Ja nás nepasujem do top 4 na svete. Len turnaj ako bol obsadený tak to semifinále sa mohlo podariť lebo ako vieme, proti čechom to je málo kedy súboj o kvalite ale o psychike- hlavne z našej strany. A ešte aj škoda že sme mali v skupine Fínov a Kanadu. Tým sa bod ukradnúť nedal, narozdiel od všetkých ostatných súperov druhej skupiny. 3/4 tímov sú v semifinále práve z Petrohradskej skupiny.