Komentator je Ninaj? Ak ano, nie je sa comu divit...mi-chau napísal:Pridem domov, zapnem telku a chytim reklamnu pauzu. Po nej komentator vravi, ze na trestnej uz sedi bielorusky hrac. Pozeram skore a tam Finsko-Kazachstan
MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
ved ninaj je rocnik 1931 ta co chcete
tuti na niecom fici
-
Sagittarius
Guru
Lepšie ako hrať o udržanie so Slovincami.begbeee napísal:EDIT: Shit, nemyslel som, že sa dožijem dňa kedy sa bude slovenský hokej biť o postup do QF s Francúzmi.
Zajtra nám na postup stačí 1 bod, ale ak nechceme vo štvrťfinále hrať s Kanadou, ale s U.S.A., tak musíme dať Francúzom minimálne 5 gólov. 
-
mirak2
Hardcore addict
goly a skore nam asi nepomozu
-
senator8008
Light Star
Rozhodujú vzájomné zápasy.Rad8) napísal:ale s U.S.A., tak musíme dať Francúzom minimálne 5 gólov.
Takže už nie je šanca, aby sme sa vyhli Kanade ?
myslím že je a to v prípade
a) vyhráme s FR v riadnom hracom čase a USA prehraju so SUI v riadnom hracom čase resp v predĺžení (v predlženi aj ked by vyhrali tak by sme mali byť 3tí)
b) prehrame s FR v predĺžení a USA prehrajú so SUI v riadnom hracom čase
c) vyhráme v predĺžení a USA prehraju so SUI v riadnom hracom čase resp v predĺžení (v predlženi aj ked by vyhrali tak by sme mali byť 3tí)
neviem či som to dobre napisal
a) vyhráme s FR v riadnom hracom čase a USA prehraju so SUI v riadnom hracom čase resp v predĺžení (v predlženi aj ked by vyhrali tak by sme mali byť 3tí)
b) prehrame s FR v predĺžení a USA prehrajú so SUI v riadnom hracom čase
c) vyhráme v predĺžení a USA prehraju so SUI v riadnom hracom čase resp v predĺžení (v predlženi aj ked by vyhrali tak by sme mali byť 3tí)
neviem či som to dobre napisal
Je to presne tak, ako napísal kolega nadomnou. Jednoducho ak dnes USA vyhrajú v riadnom hracom čase, tak máme Kanadu. Samozrejme ak vyradíme Francúzov. Ak nie, tak nemáme čo robiť vo 1/4 finále.
este ak kanada prehra a usa vyhra
Prehra Kanaďanov by posunula na 1. miesto USA. Ale tak to je už asi jedno, či vo 1/4 finále dostaneme Kanadu alebo USA. Ja som chcel Fínov, ak to nemôže byť, tak potom to je jedno, tak Kanada ako aj USA vedia spraviť slušný kolotoč...
No neviem či je lepšie Fin. ako USA.. Ber tak že.. videli sme ako pískali rozhodcovia keď sme hrali s Fin takže... uvidíme, každopádne dnes jednoznačne treba naplno bodovať s Fra. nech je pokoj.
(400
)
(400
Stačí aj remízka dnes, no nechcem zažívať nejaké nervy, najlepšie by bolo, kebyže v polovici zápasu je tak 3:0 a hotovo. 
Ja nechcem žiadnu remízu s nimi.. Ja mám na tikete jednotku a basta! 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
fuha to budes milionar s kurzom 1.20 
Tak tak
lebo len jeden zápas som dal.. 
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kanada nepochopiteľne dostala v posledných minútach zápasu s Bieloruskom dva tresty na 5 a dokonca zápasu (obrancovia), ak by ich IIHF potrestala aspoň 1 zápasovou stopkou, hrali by štvrťfinále s 5 obrancami
moj skromny tip je 3:2 pre nas 
Pokial sa nemylim, tak minimalne ten posledny vyluceny nasledujuci zapas hrat nemoze. Ci aj ten prvy netusim. Nepochopitelne tresty to neboli, boli to surove a zbytocne zakroky s krvou na lade.DanielDevil napísal:Kanada nepochopiteľne dostala v posledných minútach zápasu s Bieloruskom dva tresty na 5 a dokonca zápasu (obrancovia), ak by ich IIHF potrestala aspoň 1 zápasovou stopkou, hrali by štvrťfinále s 5 obrancami