MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
RoQa, ja som ti karmu dal, a sorry že som sa nepodpísal.
Ak mi to chceš oplatiť kľudne. Nedostal si ju zato, že by sme nehrali zle. Súhlasím, bolo to fakt len tak tak, a ťažko sa na to pozeralo. Karmu som ti dal za to, že si ako Redliner spomenul, "fanúšik len keď sa darí". Teda aspoň tak to vyznelo, sorry.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja ti ju oplacať nepotrebujem ... mne je fuk ... len som chcel vedieť kto mal na našu hru iny nazor
ja som sa na to v niektorych momentoch nemohol pozerať hlavne ako spominal komentator našich 5 hračov sledovalo toho jedneho s pukom z čoho padla vačšina golov do našej branky ... a takto hrať v buducich zapasoch nemôžeme ... ako povedal Branko možno to bolo tou ťarchou tak dufam , že sa to zmeni 
Takže, po 7 odohraných zápasoch máme 15 bodov. Rovnako ako Fínsko, ale keďže pri rovnosti bodov rozhoduje vzájomný zápas a Fíni s nami vyhrali, tak sú druhí, my sme tretí. Američania majú 13 bodov a večer hrajú so Švajčiarmi.
Aktuálna tabuľka:
1. Kanada - 7z - 19b
2. Fínsko - 7z - 15b
3. Slovensko - 7z - 15b
4. USA - 6z - 13b
V prípade, že by Američania večer v riadnom hracom čase remizovali so Švajčiarmi a následne vyhrali až po predĺžení, získajú 2 body a mali by 15 bodov rovnako ako my a Fíni. Lenže ako by potom vyzerala tabuľka? Američania by museli byť pred Fínmi, keďže s nimi vyhrali, ale súčasne my pred Američanmi. Rozhodne skóre alebo ako by to bolo?
Aktuálna tabuľka:
1. Kanada - 7z - 19b
2. Fínsko - 7z - 15b
3. Slovensko - 7z - 15b
4. USA - 6z - 13b
V prípade, že by Američania večer v riadnom hracom čase remizovali so Švajčiarmi a následne vyhrali až po predĺžení, získajú 2 body a mali by 15 bodov rovnako ako my a Fíni. Lenže ako by potom vyzerala tabuľka? Američania by museli byť pred Fínmi, keďže s nimi vyhrali, ale súčasne my pred Američanmi. Rozhodne skóre alebo ako by to bolo?
-
DanielDevil
Addict
keďže vzájomné by toho príliš nerozhodli, rozhodovalo by asi skóre...
Kebyže máme 15 bodov my, Fíni a aj USA, tak by to malo byť podľa vzájomných zápasov medzi nami tromi. Každý by mal bilanciu 1-0-0-1, my skóre 4:3, Američania 7:4, Fíni 1:5.
Takže by tabuľka vyzerala takto:
Kanada
USA
Slovensko
Fínsko
Či?
Takže by tabuľka vyzerala takto:
Kanada
USA
Slovensko
Fínsko
Či?
Praveze sa potom berie celkove spolocne skore. Tj USA bude mat 7:4, my 4:3 a Finsko 1:5. Takze by sme hrali s USA keby USA vyhra v predlzeni.
V tom prípade by rozhodovali body zo vzájomných zápasov všetkých 3 tímov. Ale keďže každý tím má 3 body zo vzájomných zápasov, rozhodoval by gólový rozdiel, takže 2. by skončili Amíci, my by sme boli 3. a Fíni 4.
-
DanielDevil
Addict
čiže stále nám ti Fíni nevýjdu
takže Švajčiari by mohli vyhrať 
Ja si myslím, že najreálnejšie šance máme proti Fínom, čiže keby dnes Švajčiari vyhrali v riadnom hracom čase, išli by sme proti nim.
Neviem čo to dnes stvárala hlavne obrana ale dúfam že sa poučia lebo minimálne 3 góly sme dostali zo situácie kedy bol FR útočník sám v pohodičke pripravený na strelu O.o
Pilifo má asi pravdu. Neviem, prečo ste brali do úvahy skóre zo vzájomných zápasov, keďže by sa malo brať CELKOVÉ SKÓRE. Američania majú teraz (pred zápasom so SUI) +12, my +8 a Fíni +7. Čiže v takom prípade by bola Kanada prvá, USA druhé, my tretí a Fíni štvrtí. A s USA myslím skôr uhráme dobrý výsledok ako s Kanadou.
Samozrejme toto je za predpokladu, že USA vyhrá po predĺžení/nájazdoch. Ak by získali len bod a Švajčiari vyhrali, tak hráme s Fínmi.
Samozrejme toto je za predpokladu, že USA vyhrá po predĺžení/nájazdoch. Ak by získali len bod a Švajčiari vyhrali, tak hráme s Fínmi.
-
Grond
Medium Professional
tak svajciari sa nepretrhnu ked im uz o nic nejde ...
-
guess.whoo
Redeemer
USA sa urcite bude chciet vyhnut Kanade tak dnes pojdu na plny plyn a Svajciari uz o nic nehraju, takze to vidim na jasnu vyhru po riadnom hracom case pre USA
/grond ma predbehol
/grond ma predbehol
-
DanielDevil
Addict
ak sa nemýlim stále im ide o kvalifikáciu na OH, či už ju majú istú?
Večer sa môže stať všetko. Ak keď je veľká pravdepodobnosť, že USA vyhrá, nič nemajú ešte isté.
Takže zhrnutie s kým budeme hrať ak:
- vyhrá USA nad Švajčiarskom v riadnom hracom čase (USA získa 3 body), skončíme štvrtí a hráme 1/4 s Kanadou
- vyhrá USA nad Švajčiarskom po predĺžení alebo nájazdoch (USA získa 2 body), skončíme tretí a hráme 1/4 s USA
- vyhrá Švajčiarsko nad USA v riadnom hracom čase (USA získa 0 bodov), skončíme tretí a hráme 1/4 s Fínskom
- vyhrá Švajčiarsko nad USA po predĺžení alebo nájazdoch (USA získa 1 bod), skončíme tretí a hráme 1/4 s Fínskom
Takže zhrnutie s kým budeme hrať ak:
- vyhrá USA nad Švajčiarskom v riadnom hracom čase (USA získa 3 body), skončíme štvrtí a hráme 1/4 s Kanadou
- vyhrá USA nad Švajčiarskom po predĺžení alebo nájazdoch (USA získa 2 body), skončíme tretí a hráme 1/4 s USA
- vyhrá Švajčiarsko nad USA v riadnom hracom čase (USA získa 0 bodov), skončíme tretí a hráme 1/4 s Fínskom
- vyhrá Švajčiarsko nad USA po predĺžení alebo nájazdoch (USA získa 1 bod), skončíme tretí a hráme 1/4 s Fínskom
-
Grond
Medium Professional
vsetko ine je prijatelnejsie ako kanada 
-
RoQa
Darca
mne sa najviac pozdava keby sme dostali USA ... myslim , že Fini budu tiež dosť ťažky super
-
guess.whoo
Redeemer
fini budu tiez pod tlakom..1. su doma 2. hraju doteraz velmi slabo na to, aky maju kader
Fíni práveže nevyzerajú veľmi dobre.
-
DanielDevil
Addict
u Fínov je vidieť veľký rozdiel medzi prvým útokom, kde to ťahajú Koivu, Jokinen a Fillipula...zvyšné o dosť zaostávajú, to by sme mohli využiť ak by sme s nimi hrali...ale hlavne musím zlepšiť našu hru, možno keď budeme hrať v pozícií outsidera bude nám to viac vyhovovať, no veď uvidíme