MS v Hokeji - Minsk 2014

O športe...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v Hokeji - Minsk 2014

Príspevok od používateľa Korag »

wladas napísal:Aha cize ty si dal zdovodnenie preco su akoze MS prd? Musim skocit ocnemu...
A citas aj ako tie prispevky nadvazuju, ci len reagujes na to co ti sedi? Tie dovody som dokonca nepisal len ja ale aj guess.

//autoeditácia príspevku (27 Máj 2014, 11:07)
t0m4s3 napísal: edit: aha, vo vacsine diskusii to pisu, tak to je potom ina. To uz potom hej, titul MS je vlastne uplne bezpredmetny, sa divim Rusom, ze tam vobec cestovali :roll: To aj veris tym kravinam co pises?
Rusi tam cestovlai preto, lebo si chceli jednak odcinit debakle na turnajoch svetoveho formatu ako je OH a jednak preto, lebo su to srdciari, takto to urobili aj po Vancouvri, kde sklamali a hned nato vyhrali MS, Kanada a USA mali team, ktory bol zostavovany na poslednu chvilku, europske krajiny tam posielali prevazne juniorku doplnenu par veteranmi, to len Rusi zostavili svoj kader z elitnych hviezd, ktore vyrazne dopomohli ku zlatu, cely turnaj tymto straca na doverihodnosti, neprezentuje sa tu plna sila.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

cely turnaj tymto straca na doverihodnosti, neprezentuje sa tu plna sila.
Sú to také časové vlny ...
- Vysokú kvalitu mali MS pred rokom 1989 keď tam chodili do nohy fakt len tí najlepší s výnimkou Kanady a USA ...
- od roku 1990 do 2001 to začalo upadať lebo neskutočne veľa hráčov odišlo do zahraničia a začali sa pozerať hlavne na svoje finančné záujmy a reprezentácia svojej vlasti bola druhoradá Rusi , Češi , Slováci a čiastočne aj Švédi a Fíni
- od roku 2002 do 2008 sa znova zdvihla vlna záujmu o MS a odštartovalo to práve Slovensko , keď sme dostali na MS do Švédska okrem Demitru všetky naše hviezdy z NHL. Švédske médiá nás nazývali Šatanova milionárska légia
- od toho roku 2009 to znova upadá a ťažko povedať kedy to skončí. Možno to súvisí aj s ekonomickou situáciou a ľudia majú starosti o iné veci a šport už nie je taký dôležitý.

- A ešte jedna vec , reprezentácia bol dakedy národný šport , ale teraz v čase globalizácie a multi-kulti odnárodňovania sa ten pojem národ stráca , takže už vlastne o 15-20 rokov nebude komu fandiť , keďže názvy štátov budú už len také nič nehovoriace frázy ...
- najviac je to viditeľné vo futbale - stačí sa pozrieť na reprezentáciu Francúzska , kde už pomaly žiadny Francúz nehrá ... a v nemeckej reprezentácii sú už tiež polovica cudzinci. Ako doplnenie reprezentácie o 1-2 vysoko kvalitných cudzincov to nie je zlý nápad , ale keď sa to preháňa už to nie je ono.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

retrospektívny pohľad do čestnej lóže od hokejportalu a odo mňa posledné fuck off dosluhujúcemu prezidementovi
pohlad-do-cestnej-loze-svk-vs-blr.jpg
:smt098
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

MS20 v hokeji sleduje niekto? Akurat sme prave vyhrali nad Ceskom a ideme do semifinale, caka nas Kanada.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Kanada ešte nehrala, nezabúdaj že v hokeji je možné všetko, veď kto by povedal, že dnes vyhráme 3:0. :) Ale hej, na 98 % nás čaká Kanada. Víťazstvo chutí sladko. :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslim, ze Kanada vyhra rozdielom triedy nad Danmi. Ale mas pravdu, stat sa moze vsetko. Takze z nedele na pondelok v noci hrame :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Urcite to sleduju mnohi, budeme hrat o medailu, len o aku... Kazdopadne minimalne ten zapas o medailu bude stat za to sledovat, aj ked bude o druhej rano, predsa sa to nestava casto.

Neodpustim si ale poznamku k RTVS, je sice pekne ze to zaradili do vysielania, ale preco to aspon neprepli na HD v DVB-T, ved kto v takom case sleduje Jednotku HD, aspon tie posledne dva zapasy by mohli prepnut na HD.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

HD ma netrapi, skor ma trapil tragicky komentator Gaspar a jeho nudne komentovanie, hluche pasaze (niekedy aj pol minuty bez slova).
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ide hlavne o hru, boli tam dobre zvuky z ladu, ale viem aky je rozdiel medzi SD a HD, skoro ako VHS to niekedy pripada, uplna mazanica, porovnaval som ked davali hokej v HD.

Ja mam HD na dvoch telkach, ale teraz tam nemozem sledovat, len na PC v DVB-T, je to skoda.

Hlavne ze RTVS duplicitne vysiela na satelite, ale Dvojku v HD pre vsetkych nemoze. Mam tu na hojku o tom aj temu, takze ak mate zaujem vyjadrit nazor, mozete tam, aby sme tu neboli prilis OT.

rtvs-t191010.html
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

test napísal:HD ma netrapi, skor ma trapil tragicky komentator Gaspar a jeho nudne komentovanie, hluche pasaze (niekedy aj pol minuty bez slova).

nudne ? chlapce ty si uplne mimo .. jednoznacne TOP co mame na Slovensku ... pusti si CT a pocuvaj si bratov Cechov ked ti to tak vadi.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Gaspar je podla teba top? Pri slovenskej extralige je to zaujaty komentator a ma svoje oblubene muzstva, ktore neobjektivnym komentovanim neustale obhajuje aj za cenu jasneho faulu, napriklad Dukla Trencin. Kiksy, dristy, hluche pasaze, chybne statistiky, caste mylenie sa. Pre porovnanie komentatora najma futbalu, Merciaka, je o tri triedy pozadu. Vcerajsi zapas na CT4 sport komentovali uplne na inej - vyssej urovni a po zapase objektivne priznali, ze sme boli lepsi a zasluzene postupili.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Škoda že v semifinále práve Kanada. Hocikto iný by bol hrateľný, ale oni fakt nie.

Rusáci to natierajú Švédom takže to bude bitka my a Švédi o bronz. Držím našim fakt palce, na tie výkony čo predvádzajú sa dá fakt pozerať. Dravosť riadna.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Páči sa mi ako hrajú, koniec druhej tretiny síce dva góly nám, ale riadna podívaná. Budem fandiť aj v tretej, no myslím, že ak sa nám pošťastí a vyhráme, tak to nebude zaslúžene. Tá Kanada je proste o inom no. :)
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Trosku som nepobral niektore vylucenia, ale budis. Skoda toho tretieho golu. 2:1 by vyzeralo pred tretou tretinou lepsie. :) Uvidime, drzim nam palce.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano skoda tych vyluceni, no nebolo to 2:1 ale 3:1, skoda ze nasi nevydrzali do konca 2. tretiny, dostali sme 2 rychle goly asi za 2 minuty. Zacinat 3. tretinu za stavu 1:0 by bolo nadejne, Kanadania by uz boli nervozni a stat sa mohlo cokolvek. Tiez skoda tych nepremenenych sanci este za stavu 1:0.

Snad este budu mat sily na Svedov, prakticky su to 2 zapasy za 1 den na nas cas.

//autoeditácia príspevku (05 Jan 2015, 20:09)
Skoda toho HD, dnes finale MS o medaily a len v SD. Vyskusam internet, ale neviem ci to bude stabilne a tak ci tak je tam omnoho nizsi bitrate a to sa musi prejavit aj na kvalite obrazu. Tiez ked to len obcas vypadne, pri hokeji to je vela.
Hensym
VIP
VIP

Ja streamujem, lebo musím. Kvalita je v pohode, HD to ale nie je, nevypadáva mi to, ale cítiť tam tých 24 FPS, na hokej je to proste málo.
Streamujem na oficiálnej stránke, ak nájdeš lepší napíš. :)

Inak, pri logu svieti HD, ako to že to nie je v HD ako hovoríš?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak v ziadnom prehliadaci nemozem zvolit HD, IE, FF, Opera, Chrome, pritom na mobile to ide, len to tam meska skoro minutu!!

Inak skoda toho vyrovnania, tak dobre sme zacali. Myslim ze malo hrame do tela, nechavame ich volne si prihravat...

//autoeditácia príspevku (05 Jan 2015, 22:49)
Hensym - ako som pisal, vo vsetkych prehliadacoch nemam moznost zmenit rozlisenie, je to len SD s HD logom, aj ked v mobile to ide, ale meska to mozno 40-50 sekund oproti SD DVB-T.

Len v SD to ide prave v DVB-T, ja mam Dvojku HD na dvoch telkach, ale tam to teraz nemozem sledovat a na PC kde mam DVB-T to mam len v SD.

Edit: Na mobile si mozem vybrat medzi Flash/HTML5 a 720p/440p/280p, 720p je prave HD (teda HD ready) - na PC v prehliadacoch je len Flash, ziadna moznost zmeny rozlisenia.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Mám taký pocit že potrebuješ http://www.microsoft.com/slovakia/msdn/silverlight/ aby si mohol pozerať HD na STVčke. Teda aspň kedysi to odo mňa vždy vyžadovalo.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Dik za pokus, toto som uz instaloval, skusil som znova, ale stale nic, ziadna moznost zmenit rozlisenie - ten obraz je strasny, prave zaznamy, hokejka uplne zubkovana ako hra na C64, porovnavam s SD obrazom v DVB-T, ziadny rozdiel nevidim. Nechapem naco mame v DVB-T STV HD, ked ani finale MS nemozu prepnut do HD.
Hensym
VIP
VIP

Krása, gratulujem chalanom a teším sa z tejto generácie. Skvele sa pozerá na takéto zábery, verím, že podobné sa podarí aj na Jar. :) :P
Napísať odpoveď