MS v hokeji - Rusko 2007
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Rangers vypadli, takze by bola sanca, ze by mohol prist Marcel Hossa. Ten by mohol byt urcite prinosom do timu, ale treba sa pozerat tiez na dvoch zranenych obrancov a tak treba dobre premysliet, ci tam dopisat obrancu alebo Hossu do utoku. Myslim, ze skor pripusu Granaka do obrany.
Krasny gol Kanady: http://www.ceskatelevize.cz/specialy/ms ... deo_id=737
Krasny gol Kanady: http://www.ceskatelevize.cz/specialy/ms ... deo_id=737
-
HardiKrishna
Light Star
Praveze USA ma sancu s Kanadou. Kanada odohrala s Cechmi vcera tazky zapas, chceli vyhrat v riadnom hracom case, Cesi drzali az do konca, Kanadania sa museli alebo chceli stale tlacit dopredu a to ich stalo dost sil. Preto ma USA vacsiu sancu odohrat s Kanadou vyrovnany zapas, aj ked ja si osobne myslim ze Kanada pojde na vitazstvo, aby hrala so Svajciarmi a nie Finmi.pHysIQ napísal:Podla mna Rusko tesne vyhra nad Svedskom a USA nema na Kanadu ani nahodou.
-
vendo
Guru
podla mna hlupostKosh napísal:no, tak to som zvedavý na naše štvrťfinále - dovolím si povedať že švédov máme šancu poraziť, oveľa večšiu ako češi s rusmi, ktorí zase majú veľkú šancu ísť domov (ak teda nezahrá ich najlepší hráč Šťastie)
vidim to tak ze cesi vynervuju rusov ktori to chudaci nezvladnu po psych stranke a prehraju
a my so svedmi asi tiez prehrame svedi hraju az velmi dobre sa mi zdalo
osemfinale dnes skoncilo.. finale Rusko-Slovensko moze bytden333 napísal:take finale nemoze byt pretoze sa v osemfinale stretneme s rusmi...
ako bude vyzerat semifinale Sobota 12. mája:
semifinále č. 1: víťaz zápasu Rusko - Česko / víťaz USA - Fínsko (13.15 h SELČ)
semifinále č. 2: víťaz Kanada - Švajčiarsko / víťaz Švédsko - Slovensko (17.15)
-
vladopt
Medium Expert
no moje hodnotenie k zápasu s Bieloruskom nemôže byť objektívne, pretože ten zápas som nevidel iba počul v rádiu v robote. Jediné čo som videl boli naše góly, ale aj v robote je to zaujímavé počúvať, keď sme dali tie góly tak sa ozývalo celou fabrikou "GOOOL", húkali sirény, trieskalo sa všetkým železom atď., adť.
No teda teraz len dúfajme, že porazíme zajtra Švédsko a Kanada lipne na Švajčiarsku a boli by pekné semifinále SLOVESNKO-ŠVAJČIARSKO.
No teda teraz len dúfajme, že porazíme zajtra Švédsko a Kanada lipne na Švajčiarsku a boli by pekné semifinále SLOVESNKO-ŠVAJČIARSKO.