MS v hokeji, Slovensko 2011
-
gallardo570_4
Medium Expert
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
silverlight je pozadu asi o minutu.. aspon u mna.. neviem ako u vas...
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
praveze mne ide lepsie : )
-
gallardo570_4
Medium Expert
neviem či to závisí od pripojenia OS alebo prehliadaču.. ?!?
Prehravame o jeden, ale ako sledujem tie Ruske akcie, tak mozeme byt radi, ze len o jeden. A ten rusky brankar na puku
no nemohol sa smyknut? Had jeden..
-
P3Bo
Guru wannabe
mám chrome a pripojenie nič moc tiež 
Silverlight ide myslím len v najnovších Exploreroch. Je to štandard Microsoftu, ktorý sa snaži pretláčať na úkor Flashu.
Rusi nevyzerajú nezdolateľní.
Rusi nevyzerajú nezdolateľní.
tak nachvilu prestavka...uuuf....jak povedal Višna.... tie utoky sme este nejaky rozharany... zatial hrame celkom vyrovnano..sance na oboch stranach....skoda tohto posledneho golu.... keby neclonil
...skoda ze sa nehra na keby...
ale ja im verim ze sa este vzomknu...cez rusov to rozhodne ide...len treba zabojovat, znervoznit ich...dai im dovod...a razom nebudu vediet kam skorej skocit
tak snad ich do takeho stadia dostaneme....
FIGHT TO WIN !
....inac nechapem vas podaktori jak mozte cez zapas sedet pri PCcku cez zapas.....ved bud pozeram, alebo som na nete... ja by som s toho nic nemal
ale ja im verim ze sa este vzomknu...cez rusov to rozhodne ide...len treba zabojovat, znervoznit ich...dai im dovod...a razom nebudu vediet kam skorej skocit
FIGHT TO WIN !
....inac nechapem vas podaktori jak mozte cez zapas sedet pri PCcku cez zapas.....ved bud pozeram, alebo som na nete... ja by som s toho nic nemal
-
Georgeo88
Light Star
zatial nic moc zapas..mali by sme zrychlit hru,lebo takymto tempomnas Rusi knokautuju
škoda toho gólu do šatne, ale aj my aj Rusi hraju otvorenu hru , nie ako s braniacimi Nemcami, takže si myslim že padne ešte zo 3-4 góly ak nie viac, otázka znie do ktorej brány
Nuz a niekto pozera celkom kvalitny stream na 22" LCD..Header napísal:....inac nechapem vas podaktori jak mozte cez zapas sedet pri PCcku cez zapas.....ved bud pozeram, alebo som na nete... ja by som s toho nic nemal
Tak tak.. kvalitný stream a 22" LCD a komfort dvoch obrazoviek. Zatiaľ je to vyrovnaný zápas. Nemám pocit dominancie jedného alebo druhého mužstva.Header napísal:tak nachvilu prestavka...uuuf....jak povedal Višna.... tie utoky sme este nejaky rozharany... zatial hrame celkom vyrovnano..sance na oboch stranach....skoda tohto posledneho golu.... keby neclonil...skoda ze sa nehra na keby...
ale ja im verim ze sa este vzomknu...cez rusov to rozhodne ide...len treba zabojovat, znervoznit ich...dai im dovod...a razom nebudu vediet kam skorej skocittak snad ich do takeho stadia dostaneme....
FIGHT TO WIN !
aha...no az si dokazes zapas vychutnat aj na 22" tak potom som uz tichomi-chau napísal: Nuz a niekto pozera celkom kvalitny stream na 22" LCD..
-
Scorpion90
King
No podla mna zatial to najlepsie na tychto MS je Maria Pietrova (blondina, co cez prestavku uvadza kviz) 
Kks ale jak stal natom puku strasne, ale mohol si rozodca aspon video kuknut,
to boli milimetre
-
Sovjet
Expert
Myslím, že máme na to. Uvidíme čo prinesie druhá tretina. Inak chýbala mi zohratosť Višňovského...
-
P3Bo
Guru wannabe
Ako mne sa zápas páči konečne vidím hokej a nie dobýjanie bránky jedného teamu, aj tak sa mi zdá že prvú tretinu boli o málinko lepší rusáci : ) druhá začína sľubne . A s team že prečo pozerám za kompom .... no zajtra mám skúšku a zápočet tak píšem na hojko pozerám hokej fandím a učím sa xD
//teraz nás vydusia
//teraz nás vydusia
-
Silmer
Darca
krasny gol 
gooooooooooooooooooooooooooooooool vy kur*y Rusacke
konečne Gáborik
konečne Gáborik
-
Silmer
Darca
a dalsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dpc
-
fikotek
King
Dobre hosi !!! Fandim Vam. Rusaci dostanou na prdel !!!