MS v hokeji, Slovensko 2011
-
Sagittarius
Guru
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Jaj.
A aký to bol portál? Bola to diskusia pod článkom? Vieš, nemôžeš národ hodnotiť podľa pár magorov, čo anonymne robia svaly v nejakých diskusiách. To asi ešte nečítal diskusie na hokej.sk alebo profutbal.sk, tam sa to nedeje len medzi Slovákmi a Čechmi, ale hlavne medzi Bratislavčanmi a východniarmi a to sú všetci Slováci.
A ešte nie vždy, čo sa vydáva za Čecha, Slováka, Bratislavčana, východniara nemusí byť vôbec tým, za koho sa vydáva, možno chce len vyvolať flame...
jasne to ma napadlo
a preto som pozeral aj ine portaly...bola to diskusia pod clankom...tusim sport.cz ....ale myslel som to skorej vo vseobecnosti.... ze si lubia do nas pekne rypnut
-
Sagittarius
Guru
Ale zase pravdou je, že MS na Slovensku sa zatiaľ netvária ako perfektne zorganizovaný turnaj...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to sa netvarili ani ked boli v cechach a vsetko bolo nakoniec ook
strašne pekne spravené video
Snáď sa budeme môcť vysrať na to koľko stál štadión a ďalšie pi***** a budeme sa tešiť z víťazstiev nášho týmu.
Snáď sa budeme môcť vysrať na to koľko stál štadión a ďalšie pi***** a budeme sa tešiť z víťazstiev nášho týmu.
Cesi mali na konci sampionatu aspon prvenstvo v rekordnej navsteve, ktore trva dodnes... ale co my? Ale tak snad aj po nasom sampionate budu aspon pozitivne ohlasy ...nam netreba lamat rekordy...guess.whoo napísal:to sa netvarili ani ked boli v cechach a vsetko bolo nakoniec ook
-
Sagittarius
Guru
No tých predbehnúť môže asi ťažko.
Lebo pri vypredaní všetkých zápasov by sme ich porazili o 8 000. 
http://sport.aktuality.sk/clanok/107918 ... -aka-bude/
Toho ŠPAŇA, by som poslal robiť do uránových baní, takú úžasnú pesničku tak zje*ať, tak nato musí mať človek talent. To jak, keby som počúval nejaký úvodný song k pokémonom.
Toho ŠPAŇA, by som poslal robiť do uránových baní, takú úžasnú pesničku tak zje*ať, tak nato musí mať človek talent. To jak, keby som počúval nejaký úvodný song k pokémonom.
-
Sagittarius
Guru
Človekom, ktorý pôvodnú hymnu dal do novej podoby pre nadchádzajúce MS 2011, je Milan ŠPAŇO, spevák a producent chytľavej hokejovej hymny "Nech bože dá" (autorom textu je Viktor Mikláš) z MS 2002 aj oficiálnej hymny slovenskej futbalovej reprezentácie s názvom "Tak strieľaj gól" z vlaňajších MS 2010 v JAR.
Nová verzia hymny vznikla v ko-produkcii Johnnyho Kortisa a DJ Stevea Mitsa v modernom hudobnom štýle a bude našich chlapcov hnať za víťazstvami.
Tak Špaňovi sa ospravedlňujem
a Kortis a Mitsa sú ...
jezis ta hymna je strasna. STRASNA. Ja som bol rad, ze v mojom oblubenom sporte mame este aj taku dobru hymnu, ale toto bol na rano mierny sok.
-
Anem
Star
sport.cz je najväčší odpad českých diskutérov, aj mňa tam voľakedy išlo roztrhnúť aké veci tam píšu ale potom som sa nad tým povzniesol a chodím tam často sa pozrieť (a zasmiať) čo tam chodí za individuáHeader napísal:jasne to ma napadloa preto som pozeral aj ine portaly...bola to diskusia pod clankom...tusim sport.cz ....ale myslel som to skorej vo vseobecnosti.... ze si lubia do nas pekne rypnut
Ináč sa teším na tieto MS ako si zakričím v krčme gól a dúfam že bude takýchto výkrikov čo najviac
-
matto204
Light Expert
Naša nová hokejová hymna:
myslím, že je celkom v pohode
myslím, že je celkom v pohode
-
Soviet
Darca
Podla mna otras..Zvolit rap ako hymnu? Co sme v dakom ghetto state prepana. A to na-na-na ach jaj..Radsej budem povazovat "Nech boze da" ako nasu hymnu ako takuto kravinu.
-
Steven666
King
dúfam že táto nová ,,hymna" je len nevydarený vtip, na ,,Nech bože dá" to nesiaha ani po špinu za nechtami...
To je oficiálna hokejová hymna? Ak nie tak nech si každý nahráva čo chce, ale ak áno 
-
Daggertail
Light Professional
ta hokejova hymna je otras
, stare dobre "Nech boze da" 
-
D_I_C_K
Light Professional
Mne sa celkom páči táto pesnička síce to nieje kokretne hymna pre hokjistov ale je to niečo s hokejom...
Nech bože dá je riadny brak, toto jak by dal. Najviac ma dojali tie výkriky "rádio expres" v pozadí. Otras.
-
guess.whoo
Redeemer
presne..to mi vadi na tom najviac..neviem preco to muselo byt pod zastitou expresu