MS v hokeji, Slovensko 2011
MS v hokeji, Slovensko 2011
Podme Rusi, Kanada na to nema
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
rusko hra nadherne 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
toto bol nádherný hokej hodný finále
Tusim Ceske stastie preskocilo na Rusov teraz
Cele majstrovstva ho..o hraju a teraz vyuziju debilitu Kanady fakt nadhera no dufam ze Fini ich vyklepnu ako v oseminalovej skupine
presne
toto malo byt finale
-
guess.whoo
Redeemer
kanada - svedsko bol podla mna krajsi zapas, bolo viac sanci, ale aj tento bol vynikajuci
-
Peter_Retep
VIP
Kovalcuka som dnes prekrstil na Kanadobijca
snad sa z neho vo finale stane aj Jagrobijec 
Dufam ze Rusi nepostupia do finale lebo absolutne si to nezasluzia cele majstrovstva hraju prd su silny iba proti papierovo slabsim superom ale vyjde im jeden zapas a je to tam
ach ta spravodlivost kdeze si 
// Trusarrdi a ja neviem preco Tavares dostal 2+2 nieco co spravil rusky hrac :d
// Trusarrdi a ja neviem preco Tavares dostal 2+2 nieco co spravil rusky hrac :d
No ked sa rusko a cesko dostanu do finale tu bude zapas
! 
mireccko: nechapem preco by si to nezasluzili...vyhravaju vtedy, ked sa ma a tak to ma byt
natom nieje nic zle..co s toho ze vyhraju skupinu, budu mat najviac bodov, golov, vyuzitiych presiloviek atd a pride stvrtfiale a vypadnu ?
mozno nemali dobry zaciatok ale ked sa zobudia tak to pojde
natom nieje nic zle..co s toho ze vyhraju skupinu, budu mat najviac bodov, golov, vyuzitiych presiloviek atd a pride stvrtfiale a vypadnu ?
mozno nemali dobry zaciatok ale ked sa zobudia tak to pojde
trussardi: ten zaber je klamnivy, predstav si ze ten puk este nedopadol a je vo vzduchu, a ber do uvahy aj to ze ta kamera nie je priamo nad brankou (inak by splyvala brankova ciara s brvnom) a vuala, mozes zacat pochybovat o tom 
hej a odrazil sa tiez od vzduchu
nevadi o to krajsie vyhrali + mali nervy a motivaciu, čanada domov!
nevadi o to krajsie vyhrali + mali nervy a motivaciu, čanada domov!
Kedy naposledy Kanada letela domov takto skoro ?
Minuly rok a tiez vypadli s Rusmi 
posledne sme to zariadili my pri nasom jedinom zlatehughito napísal:Kedy naposledy Kanada letela domov takto skoro ?
//tak nie, posledne to bolo minuly rok tiez s Rusmi
srnec, myslis ze keby sa odrazi od brvna v takom uhle ako je na tej fotke za ciarou, ze tak by smeroval von??
proste seriozne mi ides povedat ze ten puk sa dotkol ladu pred brankovou, nie za brankovou ciarou, ved zmizol odvnutra za bocnou tyckou, pohlad kamery ktora cele brankovisko snima ti to potvrdi, podla mna to ani nebolo tesne, 4 cm bol v brane na tutáč
-
DanielDevil
Addict
no nič, dúfam v moje vysnené finále Fínsko - Švédsko
bronz pre Rusov...
Tu je video:SRneC napísal:proste seriozne mi ides povedat ze ten puk sa dotkol ladu pred brankovou, nie za brankovou ciarou, ved zmizol odvnutra za bocnou tyckou, pohlad kamery ktora cele brankovisko snima ti to potvrdi, podla mna to ani nebolo tesne, 4 cm bol v brane na tutáč