Máš pravdu, len v skupine sme s nimi remizovali a nie prehrali...J.O.S.E napísal:
Fíni si myslia, že zápas s nami im automaticky zaručí boj o zlatku. Mám dojem, že nás môžu trošku podceniť, pretože sa im dlhodobo proti nám darí, avšak tuším v roku 2000 sme v základnej skupine s nimi prehrali a potom ich poslali v semifinále do boja o bronz (ak sa nemýlim v roku). Myslím, že aj z nášho pohľadu sú Fíni hratelnejší ako Rusi. Bude treba čím skôr zlomiť gólovo Raantu a dobrou hrou udržať postup a tiež ustrážiť trio Aaltonen-Pesonen-Kontiola.
MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
-
Sagittarius
Guru
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
No uvidime vo stvrtok o pol siestej vecer, dnes ale proti lotysom tiez nic moc a to mali este kopec presiloviek...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale aspon s nimi remizovali a nedostali od nich vyprask 
mohli by to zlomit,audiotrack napísal:ale statisticky nas fini porazaju aj bez tvojho strachu celkom uspesne
pride oveckin a budeme mat problemy v semifinale
v pripadnom finale s kanadou
V semifinále sa s Ruskom stretnúť nemôžeme, tam sa križujú skupiny...
Ak postúpime, tak semifinále buď Kanada alebo Česko si myslím a dúfam v to druhé.
Treba myslieť triezvo. Fínsko do toho pôjde naplno, pre domácimi. Určite nechcú pohorieť druhýkrát. Ak budeme hrať s nimi tak, ako prvý zápas tak máme šancu uhrať vyrovnaný zápas ale suomi si to postráži. Včera s Lotyšmi to bol čistý antihokej. V predĺžení ich Lotyši zavreli v pásme ale jeden únik Pihlströma a bolo vymaľované. Samozrejme ako Slovák dúfam vo výhru ale v týchto veciach som realista. Čo sa týka SUI-CZE. Pevne verím vo výhru SUI. Dúfam že pepíci to už nedokopú aj keď im prišiel Plekanec. Švajčiarsko si tú medailu zaslúži (a navyše je na nich krásny kurz
).
Možno by som to mal dať do textových vtipov, ale súvisí to s MS tak to dám tu...
(btw Lintner by mohol komentovať sláte
)
"Po nevydarenej prihrávke Vydareného gól!"
"Ja by som Bishopovi... ja by som mu aj daroval slovenské občianstvo."
"Naši už boli jednou nohou zbalení."
Moderátorka: "Kto sa k nám dovolal?" Súťažiaci: "Tomáš." Moderátorka: "A odkiaľ nám voláte Tomáš?" Súťažiaci: " Z domu..."
"Rusi akoby v posledných rokoch vyberali trénerov podľa toho, kto vystrúha lepšiu pokrovú tvár."
"Radulov tam pichá Sersena."
R. Lintner: "Stavím svoju peňaženku na to, že rozhodcovia ten gól neuznajú." Niňaj:"Aby si o ňu neprišiel" R. Lintner: "Počkaj, pozriem, koľko tam mám... aa nie veľa, nebolo by to až také zlé." Po neuznaní gólu: I. Niňaj: "Tak mal si pravdu." R. Lintner: "Áno, tak už bude zajtra na obed rezeň namiesto suchých cestovín bez omáčky."
"Kontiola by mohol jednou rukou hrať a druhou písať sms-ky,aj tak by bol najlepší hráč."
I. Niňaj: "Pozrite sa na strelca gólu Radulova ako vyzerá. Pravdupovediac, nechcel by som sa s ním stretnúť v tmavej uličke. R. Lintner: "Možno by to bolo vzájomné."
Redaktor: "Čo ste mohli v zápase zlepšiť? Čo mu chýbalo?" M. Bližňák: "Gól tomu chýbal, čo asi."
"Rakušania sa snažia zaplňovať stredne pásmo a spoliehajú sa len na brejky, banda jedna..."
"Kalich streleckej horkosti pijeme do dna a budeme ho piť aj cez reklamnú prestávku."
"Gibson sa obkrútil okolo tyčky jak anakonda."
Po reklamnej prestávke: "Dôležitá informácia pre divákov, neviem, či ste si to všimli, ale Kontiola hrá so šnúrkami žltej farby, ktoré obsahujú vosk..."
"To bola žrdka!...Nie nebola to žrdka...vlastne to bol kryt masky brankára."
P. Gašpar : "A Radulov každému rozpráva, ako strelil gól, či to che počuť, alebo nie" - R. Lintner : "Ale musím ho pochváliť, pekne sa poďakoval Kovaľčukovi" P. Gašpar : "Áno, po tom, čo sa 20 sekúnd radoval sám so sebou"
J. Hudok: "Radulov pichol Šťastného hokejkou, ani nepoviem kam, a síce ho fauloval, ale zároveň ho porýchlil." R. Pukalovič: !To mu len zapol sitič."
R. Lintner : "Ja k tomu nemám čo dodať" P. Gašpar: "To sa stalo hádam prvýkrát v histórii."
"Boli sme pripravení, ale vyzeralo to, ako by sme na to neboli pripravení. Začiatok zápasu budeme musieť zmeniť a už byť pripravení." (Branislav Mezei, po zápase Slovensko - Nemecko)
Ľ. Hlavena: "Pred MS som sa stretol s Nemeckým novinárom a ten povedal, že Nemci sem poslali svoj C-tím. R. Pukalovič: "A to Á-čko si šetria na 3. svetovú vojnu?"
"Vraciame sa do zaplnenej arény. Alebo ani nie celkom plnej. Vlastne je skoro prázdna."
-
kokolinopl
Medium Expert
ja Slovensku verim teraz viac ako proti USA finsko nie je tak silne a mame naozaj velku sancu na to ako sa to cele vyvijalo
Cesko tiez podla mna hravo vyhra nad Svajciarskom
semifinale - usa cesko slovensko kanada
Cesko tiez podla mna hravo vyhra nad Svajciarskom
semifinale - usa cesko slovensko kanada
Slovensko - prekvapenie.
Rusi - urobia to.
Češi - 2. nedajú Švajcu šancu.
Kanada/Švédsko - nedovolím si tipovať.
Doplnenie: verím, že jeden z dvojice Švajc/Slovensko to dá.
Rusi - urobia to.
Češi - 2. nedajú Švajcu šancu.
Kanada/Švédsko - nedovolím si tipovať.
Doplnenie: verím, že jeden z dvojice Švajc/Slovensko to dá.
-
guess.whoo
Redeemer
suhlas s begbeeem, iba tipujem Kanadu. Svedi nehraju nejaky extra hokej na tomto sampionate aj ked hraju doma. Sedinovci sice pridali nejaky bodik a golik, ale na all-stars Kanadu to podla mna aj tak stacit nebude
Svedi su moj cierny kon turnaja , Svajc pojde domov, Rusi su nezastavitelni no a my alebo Fini tak to je otazka za 100 bludistakov. 
-
audiotrack
VIP
švajc pôjde domov, ale až po tom čo porazia čechov a dostanú nás v semifinále 
-
kokolinopl
Medium Expert
v semifinale pokial viem ak postupime mozme mat kanadu alebo svedov
-
audiotrack
VIP
no tak ich budeme musieť až vo finále poraziť
Keby nás malo poraziť až Švajčiarsko, tak by sme boli strieborný.audiotrack napísal:švajc pôjde domov, ale až po tom čo porazia čechov a dostanú nás v semifinále
//Aha, teraz som si prečítal posl. dva príspevky.
Ale keď sa nám podarí poraziť Fínov, horší ako štvrtý nebudeme.
-
t0m4s3
Admin
tak v tom pripade po finale si dovolim tipovat, ze pojdu domov ci vyhraju alebo prehrajuaudiotrack napísal:no tak ich budeme musieť až vo finále poraziť
keby hrali fini tak ako posledny zapas s lotysmi,tak by bolo fajn 
Tlak je na nich, domáce mužstvo v globále MS nevyhráva. Uvidíme. Naši majú aj trocha sebavedomie a tak, Fínov zas doplnil Grandlund. Určite sú zdolateľní a zrejme najzdolateľnejší zo všetkých možných. Blbé je, že ak Boh dá...tak hráme s jedným z dvojice Kanada/Švédsko.
ešte sme nevyhrali ani nad Fínmi, takže je úplne zbytočné riešiť s kým by sme teoreticky mohli hrať potom.