MSDNAA
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.cs.vsb.cz/kratky/msdn/
ak chces asi budes musiet ist na vysoku
ak chces asi budes musiet ist na vysoku
A pre neinformatikov (vratane mna) sa to spristupni az po uspesnom zlozeni testu v anglictine. Tie otazky su tam dost krute. Myslel som si, ze Windows pozna, ale ten test ma presvedcil, ze nie az tak uplne
Kto nechce test, ten u nas musi chodit na jednosemestralny kurz od Microsoftu a potom sa mu to tusim spristupni.
ponuka msdnaa je okresana len o software kt ti pomoze pri studiu cize taky ms flight simulator alebo office tam clovek nenajde.
bezny smrtelnik kt sa do programovania ani nepozrie by z toho vyuzil max operacny system. mame v ponuke xp sp3, vista business, server 2008, 7 rc ultimate.
dalsi software kt nam //fei stuba// ponuka na volne stiahnutie je napr: access, expresion web, project professional, visual studio, sql server, visio...
bezny smrtelnik kt sa do programovania ani nepozrie by z toho vyuzil max operacny system. mame v ponuke xp sp3, vista business, server 2008, 7 rc ultimate.
dalsi software kt nam //fei stuba// ponuka na volne stiahnutie je napr: access, expresion web, project professional, visual studio, sql server, visio...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
my(studenti informatiky) sme dostali pristup automatickyGothaR napísal:A pre neinformatikov (vratane mna) sa to spristupni az po uspesnom zlozeni testu v anglictine. Tie otazky su tam dost krute. Myslel som si, ze Windows pozna, ale ten test ma presvedcil, ze nie az tak uplne
Kto nechce test, ten u nas musi chodit na jednosemestralny kurz od Microsoftu a potom sa mu to tusim spristupni.
ak by niekto chcel odfotim mu kompletny zoznam programov, ktore su na vyber