MSI GX620X (Notebook - Boot problém)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
msiproblem
Novice
Novice

MSI GX620X (Notebook - Boot problém)

Príspevok od používateľa msiproblem »

Dobrý den,
mám notebook msi gx620x pár měsícu,
všechno jelo bez problému.

Ovšem nyní jsem narazil na problém,
z ničeho nic mi jel pomaleji.
Po restartu stále načítal Windows XP,
ani po půl hodině nic nenačetl.

Proto jsem ho přeinstaloval.
Fungoval opět jako předtím,
jenomže radost nevydržela dlouho a z ničeho nic jel pomalu.
Zkusil jsem opět restart, nyní se dokonce i povedlo notebook restartovat, ovšem načetl se pouze disk C, nikoliv D.
Opět jsem restartoval, jenomže nyní ne že mi nenačte disk D, dokonce už ani některý systémový soubor z disku C. Marně jsem zkoušel reinstalovat Windows, vždy v případě psalo "ať čekám", že načítá nějaké soubory. Ale ani po hodně hodinách, se nic nezměnilo.

Dokázal by mi někdo s tímto problémem zkusit poradit,
nerad bych přišel o data na disku. Dát notebook do reklamace, je podle mě ta poslední možnost.

Edit:
Chtěl bych ještě dodat, nějak jsem nenarazil na MS-Dos, jediný který jsem tam nalezl byl Nozový režim s podporou MS-DOS, ovšem do něj se nedostanu.

S pozdravem a přáním pěkného zbytku dne.
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Vitaj na fore
Podla mna to bude vadny HDD, zostava asi len reklamacia, bohuzial.
Ale pockaj si na viac prispevkov, su tu aj mudrejsi ludia ako ja :D
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

suhlasim so Sapom :) vyzera to na chybny hdd...
- najlepsie by bolo keby si si zohnal externy hdd a skusil to s nim, ked pojde tak budes vediet kde je chyba...

ps: Vitaj na fore 8) pekna ukazka toho ako by mala vyzerat novo vytvorena tema...

//este taka otazocka :) o aky hdd ide ? (myslim znacku)
msiproblem
Novice
Novice

Tak to píšu ještě jednou přesněji.

V prvním případě, nenačetl ovšem mohl jsem spustit bootování z CD, kde se mi následně zobrazily disky, odebral jsem oddíl C, vytvořil nový naformátoval a nainstaloval Windows.

V druhém případě, nenačetl, při vložení CD to zkopíruje soubory a poté jen načítá a načítá a nic nenačte ani po 6 hodinách. (tedy nezobrazí výběr Oddílu)

Neexistuje nějaký flash (pro tento notebook)/boot, který by spustil MS-DOS ?
- mohl bych se pokusit, zda to tam půjde

Ještě jedna otázka, když by se mi podařilo spustit Windows z externího disku, měl nastavený HDD například jako 3 v bootování (prostě by tam byl), mohli by se mi zobrazit disky ?

Informace ohledně msi gx620x

Kód: Vybrať všetko

http://gx620x.msi-notebook.info/
- Harddisk: 2,5", 320 GB, SATA, 5400 rpm
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

msiproblem napísal:Ještě jedna otázka, když by se mi podařilo spustit Windows z externího disku, měl nastavený HDD například jako 3 v bootování (prostě by tam byl), mohli by se mi zobrazit disky ?
no nie ze mohli ale mali :D teda pokial viem tak zobrazit by sa mali aj napriek tomu ze su nejakym sposobom chybne...to ci z nich nasledne nieco dostanes je otazne, ale za pokus to stoji a je to zrejme najrychlejsi a najlepsi sposob ako zistit kde je chyba...takze zozen externy hdd, nainstaluj na neho Win a ked sa dostanes do stareho hdd tak si zalohuj vsetko co sa bude dat...potom posli NB na reklamaciu kde ti hdd vymenia...ked ho budes mat tak vyber hdd a predaj ho :) nasledne kup nejaky kus od WD a viac by sa ti nieco podobne nemalo stat...chapeme ? :D
msiproblem napísal:Ano, ještě by to chtělo najít někoho v mé blízkosti s externím hdd. :roll:
Edit:
HDD: FUJITSU
no to by bol pech keby si nikoho nenasiel :D

// este som chcel doplnit ze po vyreklamovani ten hdd (FUJITSU) nepredavaj...budes ho potrebovat pri dalsej moznej reklamacii takze len si ho niekde odloz a dokup si nieco od WD...ma to aj svoje vyhody :) ked sa ti zas pokazi NB tak len vytiahnes novy hdd (WD) strcis tam stary a posles na reklamaciu...ziadne stratene data :wink: (ale to je este velmi daleko...zhanaj ex. hdd :twisted: )
msiproblem
Novice
Novice

Ano, ještě by to chtělo najít někoho v mé blízkosti s externím hdd. :roll:
Edit:
HDD: FUJITSU

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2009, 10:25 )
Tak spolužák má, chtěl tam nahrát nějaký win, jenomže tak ani tak se mu to nepodařilo. :?
Napísať odpoveď