MT do 10k
-
ZATIM
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
MT do 10k
zdravim, prosim mohly by ste mi poradit niaky dobry MT s nedotovanou cenou do 10 tisic SK
ktory by splnoval parametre:
- skor mensi a tensi
- fotoaparat min 2 mpx
- hmotnost do 100 g
- MP3 prehravanie (sluchatka aj reprak)
- popora pametovych kariet
nieco co by ste mi odporucili, ja sa neviem rozhodnut...
na znacke nezalezi...
//edit:
SE W880i / SE K770i / SE K810i / SGH-U600
keby ste niekdo, kdo sa vyznate, alebo mate skusenosti, mohly tieto telefony zoradit od najlepsieho po najhorsi podla horeuvedenych parametrov, s dorazom na malu velkost...
poppripade prihodit alternativu..
- skor mensi a tensi
- fotoaparat min 2 mpx
- hmotnost do 100 g
na znacke nezalezi...
//edit:
SE W880i / SE K770i / SE K810i / SGH-U600
keby ste niekdo, kdo sa vyznate, alebo mate skusenosti, mohly tieto telefony zoradit od najlepsieho po najhorsi podla horeuvedenych parametrov, s dorazom na malu velkost...
poppripade prihodit alternativu..
no velmi vyhodne vychadza novinka SE K770i, ktory sa fungl novy predava za 9 990 Sk a ma 3,5 Mpx fotak
Kód: Vybrať všetko
http://www.fony.sk/index.php?podstranka=novinky&cislo_clanku=1499-
ZATIM
Light Expert
no vyzera to zaujimavo, a co myslis, je lepsi ako samsung U600 alebo napr se W880i? alebo este niaky nazor by som privital, ak by bolo mozne.Ing. FijoK napísal:no velmi vyhodne vychadza novinka SE K770i, ktory sa fungl novy predava za 9 990 Sk a ma 3,5 Mpx fotak
Kód: Vybrať všetko
http://www.fony.sk/index.php?podstranka=novinky&cislo_clanku=1499
-
dr.robik
Medium Expert
Re: MT do 10k
len taka pripomienka na znacka zalezi najviac ja za mobil povazujem znacku NOKIA, SE a niektore SAMSUNG...ZATIM napísal:zdravim, prosim mohly by ste mi poradit niaky dobry MT s nedotovanou cenou do 10 tisic SK
- skor mensi a tensi
- fotoaparat min 2 mpx
- hmotnost do 100 g
na znacke nezalezi...
-
ZATIM
Light Expert
Re: MT do 10k
NOKIU moc nemusim...dr.robik napísal:len taka pripomienka na znacka zalezi najviac ja za mobil povazujem znacku NOKIA, SE a niektore SAMSUNG...
niekto kto pisal ze k810i ma zlu klavesnicu - oponujem - tie gulicky su nahodou fajn,mam ten mobil 3 mesiace a uplna spokojnost - ovladacie prvky idu trosku ztuha ale inak je to super mobil... vysoka spokojnost...
a to ze SE robi rovnake mobily - noa? aj nokia a na tu nikto nic nepovie? a ked sa to osvedcilo tak naco to menit asitak?
a to ze SE robi rovnake mobily - noa? aj nokia a na tu nikto nic nepovie? a ked sa to osvedcilo tak naco to menit asitak?