Muchotravka červená: halucinogén?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
PFCOOLER
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Muchotravka červená: halucinogén?

Príspevok od používateľa PFCOOLER »

Zdrawas :D ..chcel by som sa spýtať, či nemáte niekto skúsenosti s "houbičkami", konkrétne s touto:

Kód: Vybrať všetko

http://www.botanic-smartshop.cz/kategorie/0-entheogeny/detail/2016-amanita-muscaria-10x-extrakt/
Chcel som si ju objednať, ale najskôr by som sa rád uistil, aké má účinky a pod. Na nete som zatiaľ nič nenašiel.. neviete poradiť?

Dikes..
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Skusenosti nemam, ale uz neviem kolky krat odporucam tutostranku . Podla toho co tam pisu by som to neskusal ak niesi skuseny psychonaut :)
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

hm...niekomu sa zachcelo lacno sa zdrogovať... :) ak chceš pomôcť, napíš mi SS
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

no ta muchatravka cervena je halucinogen,ale iny ako lysohlavky(ina psychoaktivna latka)
ale ak chce napr. byt niekto 2-3 dni v deliriu tak sa to da len doporucit :roll:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

taurus666 napísal:no ta muchatravka cervena je halucinogen,ale iny ako lysohlavky(ina psychoaktivna latka)
ale ak chce napr. byt niekto 2-3 dni v deliriu tak sa to da len doporucit :roll:
ukáž mi človeka, čo bol z muchotrávky 2-3 dni v delíriu.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

taurus tie dva tri dni v deliriu si riadne zadrel.Samozrejme ze muchotravka cervena aj ta klasicka co najdes v lese obsahuje psychoaktivne latky a je to v "normalnom" mnozstve droga ako kazda ina.Ale je to velka zataz na zaludok.Ja som si objednaval extrakt muchotravky cervenej z botanic shopu a je to celkom sranda vec.Sice trosku drahsie (13e/gram) ale tak je to v pohode :).Ale ak si este neskusal ziadne drogy neskusaj na prvy krat muchotravku.Hlavne ju neskusaj bez niekoho kto ma uz odsledovane mnozstva a podobne.Je to rovnako ako s lysohlavkami.Niekto si zadeli 20 niekto 40 avsak ked pride clovek co je uz skuseny a pozna ta tak ti uz podla tvojej vahy a zivotospravy dokaze urcit kolko ti bude akurat
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Diego, môžeš poslať ten link na ten extrakt, pls?
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

Dieg0 napísal:taurus tie dva tri dni v deliriu si riadne zadrel.Samozrejme ze muchotravka cervena aj ta klasicka co najdes v lese obsahuje psychoaktivne latky a je to v "normalnom" mnozstve droga ako kazda ina.Ale je to velka zataz na zaludok.Ja som si objednaval extrakt muchotravky cervenej z botanic shopu a je to celkom sranda vec.Sice trosku drahsie (13e/gram) ale tak je to v pohode :).Ale ak si este neskusal ziadne drogy neskusaj na prvy krat muchotravku.Hlavne ju neskusaj bez niekoho kto ma uz odsledovane mnozstva a podobne.Je to rovnako ako s lysohlavkami.Niekto si zadeli 20 niekto 40 avsak ked pride clovek co je uz skuseny a pozna ta tak ti uz podla tvojej vahy a zivotospravy dokaze urcit kolko ti bude akurat
no "drogy" som skusal,a viac nez dost,hlavne stimulanty a sedativa/hypnotika halucinogeny moc nie.ale ak,tak by som si fakt dal radsej lsd ako muchotravku cervenu.pocul som o ludoch co koketovali s muchotravkou cervenou ze lezali 2 dni v posteli,potili sa a pod.ale inak nemam ziadne osobne skusenosti :?

//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2009, 1:28 )
tu som to nasiel
The hallucinogenic effect produced by muscimol is most closely comparable to the hallucinogenic side effects produced by some other GABAergic drugs such as zolpidem.
cize si nemusite zhanat muchotravku cervenu,staci si zohnat zolpidem(Hypnogen,Stilnox)...konecny efekt je vraj podobny,good luck :wink:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Však áno, keď je niekto veľký king a h*vno o tom vie, nech si dá čo chce a potom nech sa trase v posteli aj týždeň...

//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2009, 15:07 )
...btw citujem : radsej lsd ako muchotravku cervenu k+ ;)
Napísať odpoveď