Zdravím ludkovia. Potreboval by som poradiť nejakú kvalitnú, nie drahú multifunkčnú atramentovú tlačiareň, ale aby ani náplne do nej neboli drahé.
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 14:17 )
ok no tak keď nikto nevie poradiť tak sa opýtam takto. Čo si myslite o tejto tlačiarni? http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;6908
mate s ňou niekto nejaké skúsenosti?
nechcem na tom tlacit nic preborne...proste len normalne texty popripade s obrazkom a aby som si mohol aj zoskenovat ked budem nieco potrebovat...vlastne kvoli skole...ale chcem aby mala aj citacku kariet. No a ako som uz uviedol nechcem aby boli drahe naplne do nej. Napr. ta tlaciaren co som tam uviedol ...tak asi v takej cene, bo ani naplne niesu do nej drahe ..len s nou nemam skusenosti tak preto sa pytam ze ci niekto nepozna. popripade poradit nieco lepsie.
kedze nemas prevratne naroky trebars na tlac na fotopapier ... alebo nejaku podtlac staci ti uplne nieco lacne ... no odporucam nieco so samsotatnymi farebnymi tonermi , lebo ak ti dojde jedna farva v tom samsotatnom tonery tak mozes kupit novy (sice da sa to aj plnit ale to je nic moc)
Odporucam znacku Canon .... aj pre tlac foto keby si sa niekedy rozhodol ,a ma aj vetsinu samostatne atramentny a nechyba vo vetsine ani citacka kariet ..
ale akoze ja mam tiez HP v tejto rade ako ty chces aa som spokojny no nabuduce ked atrament tak CaNON
a na cierno tlac jednoznacne nejaky LAser .
satelitik11 napísal:kedze nemas prevratne naroky trebars na tlac na fotopapier ... alebo nejaku podtlac staci ti uplne nieco lacne ... no odporucam nieco so samsotatnymi farebnymi tonermi , lebo ak ti dojde jedna farva v tom samsotatnom tonery tak mozes kupit novy (sice da sa to aj plnit ale to je nic moc)
Odporucam znacku Canon .... aj pre tlac foto keby si sa niekedy rozhodol ,a ma aj vetsinu samostatne atramentny a nechyba vo vetsine ani citacka kariet ..
ale akoze ja mam tiez HP v tejto rade ako ty chces aa som spokojny no nabuduce ked atrament tak CaNON
a na cierno tlac jednoznacne nejaky LAser .
ked pojdes na ten link kliknes na dajaku tlaciaren - das tam spotrebny material .. a tam ti vyhodi co tam ide aj cenu kolko to vyjde . vo faxcopy .... staci K-plus
satelitik11 napísal:ked pojdes na ten link kliknes na dajaku tlaciaren - das tam spotrebny material .. a tam ti vyhodi co tam ide aj cenu kolko to vyjde . vo faxcopy .... staci K-plus
len tak trochu nechapem tomu co tam pisu....proste ked si dam ten spotrebny material tak dam je ze cierny, farebny potom zas nejaky iny cierny a farebny....ale ved si vravel ze tieto canonky maju cartrige zvlast kazdu farbu...nie? a tam je proste cierny a farebny