MULTIFUNKCNE ZARIADENIE HP 1510
-
cheopko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
MULTIFUNKCNE ZARIADENIE HP 1510
Ahojte ,
mam taku jednu otazocku na hore uvedenu tlaciaren. Vzdy pri zapnuti sa mi vytlaci automaticky testovacia stranka. Pravdepodobne to je preto lebo mi dosla cierna farba tak skusa. No neviem ci to nie je ina chyba, Stretol sa stym uz niekto??
-----------------------
Ak ano skuste mi poradit. Ja osobne si myslim ze to je chybajucim ciernym tonerom.
S pozdravom.
mam taku jednu otazocku na hore uvedenu tlaciaren. Vzdy pri zapnuti sa mi vytlaci automaticky testovacia stranka. Pravdepodobne to je preto lebo mi dosla cierna farba tak skusa. No neviem ci to nie je ina chyba, Stretol sa stym uz niekto??
-----------------------
Ak ano skuste mi poradit. Ja osobne si myslim ze to je chybajucim ciernym tonerom.
S pozdravom.
Chybajucou naplnou to temer naisto nie je, lebo ja mam už nejaky ten piatok farebnu napln prazdnu a netlači stranku. Mam taktiež 1510, ja som vytlačil uvodnu stranku len prvý krat, presne podla manualu som isiel /aj ked nerad to robim
experimenty su lepsie / a vsetko je ok. Ovladače aktualizovat pripadne preinstalovat si skusal?
Neviem, len tip, na ktorý by ste došli aj sami, no pozeral som aj v services, či tam je niečo take ako tlačit testovaciu stranku vzdy pri zapnutí alebo niečo na ten sposob, no nula bodov. Ak použivate daky nastroj na precistenie diskov, tak skuste nechavat odkazy vsetky, čo bude pod HP, možno si to poznači do dakeho logu, že bola vytlačená a ked ju zmazes pomocou programu, ktorý ho označi za bordel, tak pri starte nenajde a tlači znova. Je to len taky moj napad. Vyskusanie je zadarmo
Mne takto skener vzdy pri starte zacalo instalovat, ked som pouzival Winxp manager, tak som tie kluče v registroch odignoroval a prestalo to.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ano to je pravda, stalo by za pokus...alien1 napísal:mozno blba otazka ale skusal si dat tu stranku co vytlaci do scenera a potom stalcit skenovat??? on si tim presne podla tej stranky zarovnava okraje
ja mam tiez 1510 a chyba mi cierna napln (svina ani tlacit bez neho nechce, ze by si tu ciernu dajako namiesal)
a takyto problem nemam...
-
vladino001
Light Professional