SCC - stream cinema comunity je paskvil ktory si vytvorila ceska komunita kvoli nezhodnam z povodnym pluginom stream cinema - mala lepsie organizovane menu, no co sa streamu tyka boli ovela pomalsi, hlavne v peak casoch ako vikend vecer atd., spravili web, spravili videonavody, vsade po nete sa chvalili a tak to aj dopadlo, ktovie ci to nieje funkcne prave z dovodu, ze kra.sk a bbaron je na Slovensku, aj ked samozrejme berie data z websharu, no osobne si myslim, ze plugin je funkcny prave kvoli tomu rozdielu oproti SCC ktore figurovalo realne z Ceska
Multimedialne centrum - XBMC (Kodi)
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Multimedialne centrum - XBMC (Kodi)
no na kra.sk mi ostava predplatne este 100 dni, snad sa to za tie tri mesiace utrasie
, co sa po nete tak suska tak nove ucty na kra uz vacsine nejdu, ti co to mali dlhodobo funguju normalne ako pred tym, mne teda kra nepadlo ani raz, ani na jednom tv kde to je instalnute, na roznych ipckach, no ludia co to mali mesiac/dva cca do roka su off. uvidime ako to bude do buducna
SCC - stream cinema comunity je paskvil ktory si vytvorila ceska komunita kvoli nezhodnam z povodnym pluginom stream cinema - mala lepsie organizovane menu, no co sa streamu tyka boli ovela pomalsi, hlavne v peak casoch ako vikend vecer atd., spravili web, spravili videonavody, vsade po nete sa chvalili a tak to aj dopadlo, ktovie ci to nieje funkcne prave z dovodu, ze kra.sk a bbaron je na Slovensku, aj ked samozrejme berie data z websharu, no osobne si myslim, ze plugin je funkcny prave kvoli tomu rozdielu oproti SCC ktore figurovalo realne z Ceska
V prvom rade treba povedat, ze vypnutie ceskeho Stream Cinema dosiahla firma warezio.com, ktora sa zaobera ochranou autorskych prav a bolo to na objednavku TV Nova a TV Prima, uz to pisali par dni dozadu na internete aj s vyhlasenim televizie, ze to konecne dosiahli.
Nieco len tak okrajovo k tomu:
https://www.kinobox.cz/clanky/tema/4601 ... l-fungovat
https://refresher.sk/180836-Oblubena-pi ... nedostanes
https://relife.sk/kodi-bez-stream-cinem ... y-projekt/
Cesky SCC bolo podla mna fajn. Vojny medzi slovenskou a ceskou verziou som ignoroval, boli pre mna nepodstatne, pre mna bol dolezity vysledok co vidim na telke. Cital som diskusie a hadky o tom, niekto obhajoval cesky SCC, niekto slovensku verziu SC. Tazko najst pravdu. Ceska verzia funguje cez webshare.cz za cca 3 eura na mesiac, slovenska verzia ce, kra.sk za cca 4 eura na mesiac. Admin slovenskej verzie SCC byva hned vedla majitela kra.sk, takze sa to da spojit s profitovanim z warezu a vidiet mal logiku, ze preco si spravili slovensku verziu. Pre mna ako divaka je to nepodstatne, nezaujimam sa o to a zaujima ma to, ze ci mi to na telke pojde alebo nie.
Nieco len tak okrajovo k tomu:
https://www.kinobox.cz/clanky/tema/4601 ... l-fungovat
https://refresher.sk/180836-Oblubena-pi ... nedostanes
https://relife.sk/kodi-bez-stream-cinem ... y-projekt/
Cesky SCC bolo podla mna fajn. Vojny medzi slovenskou a ceskou verziou som ignoroval, boli pre mna nepodstatne, pre mna bol dolezity vysledok co vidim na telke. Cital som diskusie a hadky o tom, niekto obhajoval cesky SCC, niekto slovensku verziu SC. Tazko najst pravdu. Ceska verzia funguje cez webshare.cz za cca 3 eura na mesiac, slovenska verzia ce, kra.sk za cca 4 eura na mesiac. Admin slovenskej verzie SCC byva hned vedla majitela kra.sk, takze sa to da spojit s profitovanim z warezu a vidiet mal logiku, ze preco si spravili slovensku verziu. Pre mna ako divaka je to nepodstatne, nezaujimam sa o to a zaujima ma to, ze ci mi to na telke pojde alebo nie.
-
kukiak
Addict
Ide niekomu to z SC z githubu napojene na kra.sk? Dostavam len connection error (udaje su spravne, token to nacita)
Token nacita vzdy, ale musi ti ho aj zvalidovat. Nezvaliduje preto lebo medved. Nikto nevie preco. Ake vsetko ochranne mechanizmy tam ma nastavene nikto nevie. Boji sa roznych botov a scriptov co mu grabuju databazu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ja som dnes nainstaloval tak isto. bez zaplatenia a pri spusteni doplnku vyhodi rovnaku hlasku. skusim pockat do zajtra a ak pojde zaplatim. konto nemam nove, davnejsie som skusal na mesiac tak uvidime.heker napísal: 01 máj 2025, 21:36 Stiahol som respo. z cder.sk vo verzii 1.0.4, spravil ucet na kra.sk, zaplatil mesacne predplatne. Vsetko som nainstaloval, nastavil ucet do SC. Aj mi tam pise v nastaveni pluginu, ze ostava 29 dni do konca predplatneho. Zapnem SC a hodi hlasku - Chyba pri pripojeni!
Autoeditácia príspevku po 4 hod 13 min 53 sek:
zaplatené na mesiac a uvidíme
Inak dnes skocila v SC info, ze kvoli skupine na Facebooku, kde to rozoberaju, tak konci respozitar so SC.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
komu ide zalohujte si z cloudu subor sc.json. komu nejde sc poproste znameho ktoremu to ide nech vam ten subor preposle a nahradte ho vo svojom cloude. teraz vyskusane a funguje.
A co je to za subor? Lebo som ho stiahol a vidim v nom len jeden riadok, zrejme daky hash. K comu sluzi?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
neviem k čomu slúži. ale návod funguje
vypisovalo mi to chybu, po nahrati kamosovho suboru ide. automaticky ked si nainstalujes doplnok, vytvori sa ten subor v cloude.
-
cORP.
Addict
ja popravde celkom nerozumiem tej nefunkcnosti, mne na vsetkych zariadeniach kde doplnok prevadzkujem normalne bezi, dokonca na cerstvo nainstalovanom systeme v pc bezi bez problemov, nikde som nekopiroval ziadny hash ani nic, v podstate mi SC od zaciatku tejto afery nepadol ani raz, co sa samozrejme o SCC neda povedat, ale to je uplne iny pribeh, heker kde ti vyskocil ten oznam v plugine ? na ziadnom zariadeni mi nic take nezobrazilo
Slovensky SC cez kra.sk, tak hodilo ten oznam po zapnuti.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
lebo ten súbor sa ti vytvoril keď všetko fungovalo. aj keď si dáš SC na nové zariadenie tak SC ťahá udaj z toho starého tokenu.
Ano, to je ta hlaska co mi skocila v SC.
-
cORP.
Addict
cize je to hlaska bbarona voci tomu dementovi co na tej fb stranke radi mamickam na materskej a verejne kazdemu ukazuje ako si to nainstalovat ? skvele 
Tak od vcera mi na par zariadeniach sc ide a na par vobec. Takze aj keby mam token tak asi by mi to nepomohlo nahrat ho, kedze nie na vsetkych zariadeniach nefunguje.
Inac je nejaky nový repo pre sc? Lebo mi zacalo vyskakovat, aby som si ho nainstaloval z ich repo
ked tak kludne ss
Inac je nejaky nový repo pre sc? Lebo mi zacalo vyskakovat, aby som si ho nainstaloval z ich repo
-
K-u-b-i-a-k
Addict
vraj bol vymazany z cz sk repozitara. tak mozno preto.
Nema niekto stiahnutu instalacku SC v zipku? Z githubu to uz bolo vymazane. Rad by som to hodil do novej telky. Dakujem.
rovnako tak u mna, zislo by sa
dakujem
dakujem