Multimedialny prehravac k TV
Re: Multimedialny prehravac k TV
kupim si tento br prehravac http://www.alza.sk/panasonic-dmp-bdt330 ... 419134.htm uvidim ako sa jemu bude darit s externym hdd a ak by bol nejaky problem tak potom zacnem riesit mmc
-
Ryan Giggs
VIP
To je vsetko sice pekne, lenze ten Nuc s i5 stoji cez 300 eur. A to uz ma daleko od lacneho prehravaca. Tu sme ale v kategorii okolo 100 eur.
BD prehravac toho ovela viac ako ten TV nezvladne. Mmc zacni radsej riesit hned, usetris cas.
BD prehravac toho ovela viac ako ten TV nezvladne. Mmc zacni radsej riesit hned, usetris cas.
dik a ake mmc by si mi ty odporucil?
A to si aj meral? Lebo takych 20W by som este uveril ale toto...nechce sa mi verit. Kazdopadne usetrene penaze za elektriku ti nikdy nepreplatia cenu tej srandy.laforez napísal:Ja mam intel nuc s i5 a hd 5000. Zerie pri fullhd 10W a prehra vsetko. Vykonu ma na rozdavanie.
Ano je to merane, nie mnou, ale na nete najdes recenzie. V idle berie 4,6W. A ja ho pouzivam aj ako domaci pc, takze som spojil obe dokopy. Ono spotreba tiez potesi, nie z usetrenych centov, ale z toho ze mas dostatocny vykon v krabicke, ktora nevydava ziadny zvuk, nepotrebuje chladic, pasivne ju uchladis.
Ryan ano ja som nehovoril, ze stoji par korun, preto som odporucal ten nuc s celeronom. Ten ma zaujimavu cenu konkurujucu uz mmc.
Ryan ano ja som nehovoril, ze stoji par korun, preto som odporucal ten nuc s celeronom. Ten ma zaujimavu cenu konkurujucu uz mmc.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Niekto si kupi telku Panasonic a uz musi mat aj prehravac Panasonic, ktory je k nicomu. Preto to nevyriesit multimedialnym centrom za 100 eur a k nemu 1TB externy disk za 70 eur???
-
Ryan Giggs
VIP
Ten Celeron uz ale dost vykonu nema. To budes rad ked prehra vobec nejake full hd video. Nie este nejake narocnejsie. V takom pripade bude aj to MMC lepsie, kedze je na toto optimalizovane.laforez napísal: Ryan ano ja som nehovoril, ze stoji par korun, preto som odporucal ten nuc s celeronom. Ten ma zaujimavu cenu konkurujucu uz mmc.
ale ja chcem prehravat aj br diskyhojko napísal:Niekto si kupi telku Panasonic a uz musi mat aj prehravac Panasonic, ktory je k nicomu. Preto to nevyriesit multimedialnym centrom za 100 eur a k nemu 1TB externy disk za 70 eur???
citam si recenzie na alze na tie mmc ale nic som nenasiel, nevedel by niekto poradit nejake, ktore prehra aj narocnejsie fullhd bez problemov
toto by mi stacilo? www.alza.sk/asus-oplay-mini-d206104.htm
Ved som cital na legitreviews ze nemal problem s nicim. Na 3d iso to uz mozno nebude, ale subory zvladne akekolvek.
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2014, 12:12)
Ak nechces prehravat zo siete (nema ethernet), tak je to v pohode alternativa, hlavne za tu cenu.
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2014, 12:12)
Ak nechces prehravat zo siete (nema ethernet), tak je to v pohode alternativa, hlavne za tu cenu.
to mmc chcel len kvoli tym full hd filmom aby sli plynule, malo by to mat funkcie ako pretacanie, nastavenie titulkkov atd. zakladne veci proste a jednoduchy ovladac....to evolveo co som mal nesplnalo ani to... tam som si nemohol vypnut titulky (alebo som to nikde nenasiel) a ovladanie -100
-
Ryan Giggs
VIP
Titulky sa tam nastaviť daju a je to Android, takže ovladanie ako na každom inom Androide. Ten problem je skôr v uživateľovi, nie v prehravači.
prepinat sa dali ale nikde som nenasiel moznost vypnut ich.... tak tiez nikde som nenasiel moznost vypnut taky spodny panel s nastaveniami (len ak som ho kurzorom skryl) a to je podla mna dost otravne, slo to plynulo (menu atd), ale napriklad bol problem aj s vypinanim zariadenia, ja som si vedomy ze clovek keby nad tym sedi hodiny studuje to na nete a mozno si to nejak prisposobi (ak sa to da) bola by to sikovna vec, ale nevime ci si to skusal ci nie..... ja chcem hlavne vec co zapnem a bez vacsich nastaveni to pojde, bude sa to ovladat intuitivne atd.
-
Ryan Giggs
VIP
Je to Android, stačilo skusiť nejaky iny prehravač z Google play, alebo XBMC. Nie je na tom vôbec nič zložite, žiadne neintuitivne ovladanie.
okej mas pravdu asi to stacilo, skusim si kupit to co som postol vyssie a uvidim ako to fuguje a mozno este raz dam sancu tomu evolveo...mozno....
-
Ryan Giggs
VIP
Na jednoduche prehravanie je ten Asus dobra, lacna voľba.
-
neo250
Star
Kupil si niekto Asus O!Play Mini Plus a fungujú mu tam titulky? mne vôbec nechce prehrávať napr forced titulky. no posťahujem kadejake iné asi zo 5-6 a zázrakom nejaké jedno spustí, ale to musí byť náhoda. kde môže byť chyba, skúšal som aj upgrade softwaru na multimediálnom prehrávači no nepomohlo.
Má s tým niekto nejaké skúsenosti? Ď
Má s tým niekto nejaké skúsenosti? Ď
-
tuto ho chcem_D
Expert
Potreboval by som radu, kedze s multimedialnymi prehravacmi nemam ziadne skusenosti. Mam 1 TB externy HDD s USB3,0 plny hudby a filmov v najroznejsich formatoch, a TV s HDMI vstupom.
Hladam prehravac, v cenovej kategorii cca do 100€ (odhadom, ze by malo stacit), s jednoduchou obsluhou, dialkovym ovladanim, ktory by si par rokov vedel plnit svoju ulohu (potesia vychytavky, o ktorych nemam zatial tusenia, co to dokaze).
Vopred dakujem za radu, ci nasmerovanie na spravne miesto.
Hladam prehravac, v cenovej kategorii cca do 100€ (odhadom, ze by malo stacit), s jednoduchou obsluhou, dialkovym ovladanim, ktory by si par rokov vedel plnit svoju ulohu (potesia vychytavky, o ktorych nemam zatial tusenia, co to dokaze).
Vopred dakujem za radu, ci nasmerovanie na spravne miesto.
Popozeraj sa po minix neo x8-h, vydrzi ti par rokov a ma dost vychytavok
-
tuto ho chcem_D
Expert
Pozrel som, nevylucujem zatial, len sa mi zda, ze by ten potencial prehravaca nebol vyuzity.
Co vravite na nieco taketo lacnejsie, jednoduchsie?
http://www.alza.sk/western-digital-tv-l ... 635358.htm
Prehrat filmy, hudbu a fotky by mal vediet z externeho HDD, pozdava sa mi aj prezeranie youtube, ine vyuzitie by asi nemal.
Co vravite na nieco taketo lacnejsie, jednoduchsie?
http://www.alza.sk/western-digital-tv-l ... 635358.htm
Prehrat filmy, hudbu a fotky by mal vediet z externeho HDD, pozdava sa mi aj prezeranie youtube, ine vyuzitie by asi nemal.
-
Ryan Giggs
VIP
Na tvoje vyuzitie je androidovy prehravac zbytocny. Navyse 4k. Ten WD ti posluzi viac nez dobre.