Myš do 40 eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Gryzlov
Amateur
Amateur

Myš do 40 eur

Príspevok od používateľa Gryzlov »

Zdravím, zháňam novú myš do 40 eur, najviac ma zaujala http://mysi.heureka.sk/roccat-kova-plus ... tAodxBIA6A, na ktorú je momentálne ešte aj akcia. Hľadám nejaké nové rady a odporúčania.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Myš do 40 eur

Príspevok od používateľa uNfEiL »

No vybral si si super, najkazivejšiu značku.

// tu je väčší obrázok http://www.techpowerup.com/forums/attac ... jpg.50550/
Prílohy
mouse.jpg
Gryzlov
Amateur
Amateur

Ako vážne ? väčšiu blbosť si mi tu postnuť už nemohol ?
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Neviem čo je na tom blbosť, ale ak chceš tak si tú Roccat kľudne kúp, mne tým neuškodíš.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

uNfEiL: ten zoznam je, so všetkou slušnosťou, brutálna pi*****. Označiť SS Kinzu, Xai, Sensei a Logitech G700 za odpad, slávnu MX518 za najslabšiu myš to ešte nechajme. Ale označiť Microsoftky za vynikajúce myši na hry (na profesionálnej úrovni) je už hovadina najhrubšieho zrna.

Gryzlov: Nie som si istý, ale tuším Kova+ mala veľa problémov s dvojklikom a s kolieskom.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Precital si vobec komentare k jednotlivym myskam ?

MX518 je na tom mieste preto, lebo senzor ma zabudovanu predikciu. Co je to predikcia, som vysvetloval davnejsie v inej teme: http://www.hojko.com/post1940354.html#p1940354

Tie MS mysky su medzi progamermi legendou (MS vzdy robil spickovy hardver). Dodnes ich niektori hraci hladaju a su ochotni zaplatit nemalu sumu za novy kus.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Roccat Kova (bez plus) som používal asi 3 roky až kým sa mi nepokazila. Teraz mám túto a musím povedať, že je omnoho lepšia ako Roccat.
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

tiez mam roccat kova +... po pol roku sa mi zacal šúpať ten "soft touch" povrch ... tak som to oskrabal cele dole a hotovo...inak problem ziadny uz ju mam 2 roky :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Mal som prvú Roccat Kone (bez +) a fungovala super, až kým mi raz netresla pri premiestňovaní sa zo schodov :D Potom som kúpil Logitech G5 ktorá jemomentálne pri druhom PC a stále patrí u mňa medzi TOP myšky. Teraz mám Mad Catz M.M.O. 7, ale to je mimo tvoj limit a neviem, či za tú cenu stojí: Ergonómia je super, rozloženie tlačidiel je dokonalé, len ten senzor sa niekedy zasekne a tým aká je široká, potrebuje dokonale rovný stôl, inak pri zapnutých basoch poskakuje kurzor hore dole :/

Edit.: Nemusis rano. Vacsinou staci objednat do 14:00, tak sa rano neunahli.
Gryzlov
Amateur
Amateur

Hmm a poviete mi čo si vybrať? J a hladám hlavne niečo kde je čo najviac bindovacich talčitiek. Neustále hárvam wowko a Chiwalry:Medieval Warfare, potom samozrejme nejake single-playerovky každého druhu. Fakt neviem čo si teraz mám kupit a to si to chcem zajtra rano objednat kedže ju chcem mat v piatok doma.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Tiez mam kova+, uz druhu, ale poslednou dobou mi zacina blbnut koliesko, ako sa uz hore spomina, cize ak najdem mysku, kde si viem nastavit ovladanie hlasitosti podobne, ako to ovladam v kova+, urcite budem menit.
Skusim tu moju este rozobrat, ci tam nie je len nejaka spina, ale uz asi pojde do vecnych lovist.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak mal som davno nejaku low-end Genius, bola skvela, fungovala mozno 3-4 roky, potom som ju predal s celym kompom, takze sa nepokazila, mala 1 ci 2 bocne tlacidla, este asi 2x Genius, tiez som s nimi nemal problem, potom som chcel kvalitnejsie, kupil som si predchodcu mysi M500 (neviem presny typ), ta sa pokazila mesiac po zaruke, nasledne som kupil M500, ta sa pokazila mesiac pred zarukou, po oprave asi rok sa opat kazi lave tlacidlo, cim to asi bude. Obe mysi boli pritom skor vyssia trieda, asi preto ze maju nieco naviac - tzv. ku***tko?

Pravdepodobne by som dnes z viacerych dovodov siel do MS - a to aj pred tym ako som videl ten obrazok vyssie. Prip. si kupim lacnu neznackovu, 2 roky mam zaruku, potom kupim inu, urcite lacnejsie ako tie drahe Logitech-y. (BTW od Logitech sa mi pokazil aj jeden gamepad, na ktorom som hral len bezne hry a pomerne malo, ta znacka ma dost sklamala).
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Hold, moja logitech G5 funguje uz cez 4 az 5 rokov bezchybne :)
Repro mam Logitech X530 a po veceroch na nich chytam nejake arabske radio, takze kvalita je naozaj dobra :lol: Proste maju blbo odtieneny kabel, ale hovorime o myskach a ta G5 funguje super a to prezila moje manie niektorych MMO a online hier typu Dark Orbit kde clovek klika jak blazon.

//Edit:
Dreamer: No ja skladam tej G5 hold, tak snad som ho pouzil spravne.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Michaelo - je mozne ze herne mysi to maju inak nastavene, predpoklada sa ze sa viac pouzivaju, no tie laserove - takmer tak drahe ako herne su proste zle. Ved napr. aj na tom obrazku vyssie je G400 medzi GOOD a G500 a G700 uz medzi SHIT - uz tam asi stihli tiez namontovat specialnu suciastku na K.

BTW - nastuduj si vyznam slova hold. :wink:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Michaelo napísal:Hold, moja logitech G5 funguje uz cez 4 az 5 rokov bezchybne :)
Ja svoju ničím od 2006teho. Neuveritelné čo tá vec znesie
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved prave, mozno aj rovnaky typ moze byt dobry a zly - starsie mysi boli este dobre, casom zistili ze ludia nekupuju tak vela novych, tak tam zacali montovat tie k. Predsa aby sa mi 2 drahe mysi rovnakej znacky/triedy pokazili asi po 2 rokoch, to nebude nahoda.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Mam doma 2 funkcne Microsoft IE 3.0 (jednu z roku asi 2005?), mal som aj mx510 (odisiel kabel po par rokoch), mx518 (odisiel kabel po par rokoch), teraz hram zase späť na IE3 lebo moja Logitech G400 je na zarucnej po 19 mesiacoch od kúpy K.O - zase kábel.
Logitech su super mysi len teraz fakt neviem ci tie kablove spoje uz su pre nich taka nadludska moc alebo ja s tym sklbem nejak nadludsky.... Ergonomia je fakt TOP ziadne svetielka pridrbane, jedoduche, ucelne = FPS gaming mouse.
Kazdopadne, na IE3 nedam dopustit a kto hore nadava ze IE mysi su hovadina, tak asi nezazil zaciatky progamingu kde kazdy FPS hrac musel nutne vlastnit IE1.1 a neskor inovovanu IE3.0.
Ale označiť Microsoftky za vynikajúce myši na hry (na profesionálnej úrovni) je už hovadina najhrubšieho zrna.
EDIT: ku G5: tak sa mi mari ze G5 mala taky luxusny textilny kabel akoze chraneny, u toho jedineho modelu sa snad poucili? 8)
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Ja som z čias kedy musel každý vlastniť MX518, ktorú som si aj ja sám kúpil a slúži mi dodnes. Ktorá myš je momentálne TOP čo sa gamingu týka? Ktorú musí mať každý FPS hráč..
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

tiez som neskor presiel na logitech, MX510 a MX518 keby sa obe nepokazili mam ich dodnes, (ja ich teda aj mam, akurat sa nedaju pouzit) no a ako som pisal, zase som dal sancu Logitechu no G400 je este stale na zarucnej oprave. Inak ked to funguje, tak to funguje velice dobre.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Lenže G400 sa už dnes nedá kúpiť v SK obchodoch...

//eidt: http://www.progamingshop.sk/logitech-op ... -p-89.html
Ešte pred asi týždňom som ju na PGS nevidel...
Napísať odpoveď