Mys pre lavakov

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mys pre lavakov

Príspevok od používateľa Holubar »

Pouziva niekto lavacku mysku? Ja som kupil pred rokom MX610, tvar je fakt uzasny, ruka si zvykla, problem bol od zaciatku signal, receiver musi byt nie dalej ako 20cm od mysky, aby fungovala bez trhania, v poslednom case vsak zacala robit dvojkliky pri obycajnom kliknuti, co niekedy naozaj nastve, tak som ju hodil spat do krabice a dal si na komp staru MX310.

Hladam teda nahradu, nieco dobre tvarovane, najlepsie s drotom a hlavne spolahlive. Tu MX610 pravdepodobne vyreklamujem, no neviem, ci mi to pomoze sudiac podla skusenosti inych uzivatelov co pisali na fora logitech.

Je tu niekto, kto ma skusenost s nejakou inou?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ked som mal zlomenu ruku, tak som mal taku klasicku, sumernu, uz ani neviem co za znacku, myslim ze genius to bola. akurat som si ju prepol na opacne ovladanie. nemozem povedat, ze by bola nejak extra zla. ale ty asi hladas nejaku ergonomicku vsak?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

dvojklik bez problemu vyreklamujes - reklamoval som takto uz 2x logitech a 1x steelseries.

Kontaktuj servisne stredisko http://rma.FixIT-service.com (servis formou pickup, v zarucnej lehote ta nestoji ani korunu), a dohodni sa na dalsom postupe. (ked to zanesies predajcovi, tak on spravi to iste, takze nac to komplikovat :)

inac nieco o RMA postupe http://www.westech.sk/inc\files\img\sub ... %20RMA.pdf
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

wow, o tomto som nevedel. Cize ak tam vyberiem UPS v BA, tak po to pridu ku mne domov alebo to do BA odnesiem?

//ades: jj, ergonomicka je luxus oproti univerzalnym. Na MX 310 ssuu blbo umiestestn lacitka dopredu/dozadu a chyba horizontalne skrolovanie, co sa v exceli dost hodi. A tiez som si zvykol na ovladanie hlasitosti na mysi

//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2009, 14:51 )
Tak este dopisem ako to prebiehalo a ako som dopadol, ak by niekto riesil nieco podobne.
Po registracii v tom RMA systeme a zadani reklamacie bolo treba odniest balik do strediska UPS (v mojom pripade BA), pricom to ani neriesilo UPS ale firma intime s.r.o., co ma kancelariu hned oproti na starej prievozskej. Balik bol poslany na naklady prijimatela.
Vyhoda spociva v tom, ze naspat vam to pride az domov, tiez zadarmo.

Mne sa vsak vyreklamovat mys nepodarilo a skoncil som s touto spravou:
Prevedené testy v našom servisnom stredisku nepotvrdili nahlásenú závadu. V prípade akýchkoĺvek pochybností o správnom fungovaní zariadenia, kontaktujte prosím centrum technickej podpory Logitech na čísle 0 800 00 47 01
Tak sa teraz mozem poje**** s mysou za 50 €, ktora musi byt 20 cm od receivera aby sa s nou dalo robit a aj to si spravi sama od seba dvojklik, kedy sa jej zachce. Dakujem Logitech
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Mys pre lavakov

Príspevok od používateľa spojka13 »

trochu to tu oživím...
určite viem, že su myšky pre lavakov, ale ja pri použivani myšky ktora systemticky uložena na pravej strane pracovneho stola, krížujem ruky, proste jedna cez druhu, a v poslednej dobe(cca 1 rok) dostavam krče do ruky... lebo myš nie je usposobeba pre pravu ruku, a chcem sa opytat lavakov aku myšku použivaju... lebo ja v pravej ruke viem udržat iba nôž z príborovej sady, a rychlostnu páku...
arnie
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa arnie »

...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Logitech MX610 napriklad..
Hod si do googlu left handed mouse a najde ti vela modelov :)
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

hej, viem že mi to tam vyhodi 1000 na X-tu, ale že neake skusenosti od lavakov, lebo by ako menšina :D sa musime vždy prisposobit... ale v poho... lebo už x-rkov pracujem s myškou pre pravakov
Napísať odpoveď