nekrati sa zivotnost mysi je tam 12V dioda a ak sa nemylim tak z USB ide max 5V ale mam pocit ze taha aj viac...ale to nevpliva nato...diody maju dozivotnu vydrz...teda sa nidky nevypalia...
ST1 napísal:nekrati sa zivotnost mysi je tam 12V dioda a ak sa nemylim tak z USB ide max 5V ale mam pocit ze taha aj viac...ale to nevpliva nato...diody maju dozivotnu vydrz...teda sa nidky nevypalia...
ST1 napísal:nekrati sa zivotnost mysi je tam 12V dioda a ak sa nemylim tak z USB ide max 5V ale mam pocit ze taha aj viac...ale to nevpliva nato...diody maju dozivotnu vydrz...teda sa nidky nevypalia...
hej a co ekd sa pn prechod prepali moze sa to v klude stat aj za bezneho chodu i ked pravdepodobnost mala nez mensia.
A neviem nevadi mame v robote to svieti uz par rokov a v poho vsetko fici ale keby som to mal doma asi ma svihne keby mi to celu noc svietilo
Opak napísal:lol mne to svieti tak isto tak som si nastavil aspoň zapnutie kompu dvojklikom
aj ja som to tak mal nastavene alebo aj cez klavesnicu
Runes napísal:hej a co ekd sa pn prechod prepali moze sa to v klude stat aj za bezneho chodu i ked pravdepodobnost mala nez mensia.
A neviem nevadi mame v robote to svieti uz par rokov a v poho vsetko fici ale keby som to mal doma asi ma svihne keby mi to celu noc svietilo
tak to pochybujem XY ludom svieti od rana do vecera opticka myska a nemaju s tym problem a ani sa im neodpalila zatial nepoznam nikoho komu by sa odpalila....mne sla niekolko rokov takto myska dal som si tam dokonca modru ledku a bez problemov. Jedina vec co mi na tom vadila ze ked to vecer svietilo tak som newedel spat nechapem aj najmensie svetlo mi vadi...ale vzdy som to dako vyriesil
No ja mam bezdrótovú optickú a dosť ma to štve , ale plánujem kúpiť na USB a komp keď je vypnutý (v noci) vypájam aj z elektriky prakticky (poznáte tu rozmnožku kde je prepínač) takže to by som mal pokoj
Gangy: Mozno je riesenie, nikdy som po tom nepatral. Mal som zo dva roky taku mysku (Genius), bola pre PS2 a tiez stale svietilo koliesko, no nevadilo mi to. Vymenil som to za laser od Logitechu a problem je vyrieseny
Ja mám nastavené že sa mi spustí po stlačení spacebaru... ale mám tam aj možnosť spustenia myšou, avšak nie dvojlikom ale pohybom myšky, čiže stačí nechtiac drgnúť do myšky a už PC štartuje
A dá sa to nastaviť v biose
Opak napísal:Power management setup->Power on by mouse/keyboard->a už si len nastaviš čo chceš..ja mam mouse->Double click
OK. Do BIOSu cez DEL?
No tak som sa checkol do BIOSu, ale nic tam take nebolo. Len pri power bolo ze ci save LCD energy a pri startup nieco s LAN... u mna to asi nie je mozne na laptope.