Myslite si o sebe ze ste citlivy?
-
stevec
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Myslite si o sebe ze ste citlivy?
Myslite si o sebe ze ste citlivy? Ako pocitujete rozchod, stratu niekoho blizkeho, alebo ako sa zachovate ked vás niekto duševne zraní, čo sa vztahov týka.
Skuste odpovedať čestne. Nie je hamba byť citlivý, ale je hamba o tom klamať.
Skuste odpovedať čestne. Nie je hamba byť citlivý, ale je hamba o tom klamať.
-
stevec
Expert
no ja som niekedy az moc citlivy. Su veci ktore si za ziadnu cenu nepripustim k telu a vtedy som ako Kamen. Vyzeram namysleny, egoisticky a akoby som bol furt nasraty. (to mi povedali kamosky) Ale ked niekoho poznam tak sa prejavim ako oni hovoria ako citlivý mily chalan. A ked sa mi niekto dostane pod kožu a potom mi ublíži citim to ako 100 rán bičom.
To čo sa z nás niekedy stane keď nás niekedy niečo raní. ta chvíla ked máte chut zomriet.
ale pablo ibieta bol citlivý, bál sa smrti, ale v krajnej situácii sa z neho stala len bezduchá kreatúra zmierena so smrťou.kandler napísal:Ja som tvrdy ala Pablo Ibieta
To čo sa z nás niekedy stane keď nás niekedy niečo raní. ta chvíla ked máte chut zomriet.
Takze, po dlhodobom sledovani svojho okolia, som usudila, ze vy chlapi ste navonok ako kamene, ale vo vnutri ste zlate stvorenia, co my zeny radi zneuzivame a tvarime sa casto, ze ste vlastne vy ublizili nam. Vsak panuje presvedcenie ze muzi su aj psychicky silnejsi.
Ale je mi velmi luto, ked vidim ako baby vas bez priciny namotavaju, je to viac ako smutne.
Takze ale dako som sa zamotala. Chcela son len povedat, ze vacsina z vas ma naozaj citlive a vnimave srdce. A muz ktory vie sklbit svoju silu s citom ma moj obdiv.
Davajte si pozor chlapi, ale plati to aj naopak.
Ale je mi velmi luto, ked vidim ako baby vas bez priciny namotavaju, je to viac ako smutne.
Takze ale dako som sa zamotala. Chcela son len povedat, ze vacsina z vas ma naozaj citlive a vnimave srdce. A muz ktory vie sklbit svoju silu s citom ma moj obdiv.
Davajte si pozor chlapi, ale plati to aj naopak.
-
audiotrack
VIP
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
-
quentin
Medium Expert
ja sa vacsinou hram na tvrdaka, ale opak je pravdou niektore veci dost citim a dost ma bolia ale ked ide o nieco vazne tak stracam masku tvrdaka a chyti ma strasna depka chodim ako mrtvola som bez nalady a mam chut si nieco spravit. az ma stve ako si niekedy veci pripustam, chcel by som byt menej citlivi, chcel by som byt necitlivy ba priam clovek-svina 
-
stevec
Expert
presne toto iste citim aj ja. nedam na sebe znat ani zmienku o tom ze by bolo nieco v neporiadku pokial to neni nieco vazne. A ked aj je tak necham za seba hovorit moju negativnu energiu. A ked si tie veci pripustim k telu dostanem depku, placem, a to ja neplacem pre hoci co.quentin napísal:ja sa vacsinou hram na tvrdaka, ale opak je pravdou niektore veci dost citim a dost ma bolia ale ked ide o nieco vazne tak stracam masku tvrdaka a chyti ma strasna depka chodim ako mrtvola som bez nalady a mam chut si nieco spravit. az ma stve ako si niekedy veci pripustam, chcel by som byt menej citlivi, chcel by som byt necitlivy ba priam clovek-svina