Zdravim!
Pred par dnami som preinstalovaval woknka kde som mal xampp server s mysql, ale zostali mi subory zo slozky data v mysql(nemam sql dump...) Akym sposobom by som mal data vytaihnut z tych suborov? ak nahodim cisty xampp a tam skopirujem zlozku data, mysql nenabehne lebo mu nesenia nejake kontrolne sumy, a ked som nahodil do configu "innodb_force_recovery" tak sa mi podarilo databazu spustit, ale ked sa pokusim tabulku otvorit, mysql prestane pracovat... myslim ze mysql padne ak pride ku zaznami cca 1000 ale aj tak nevime ako by som mohol tie data dostat naspat.
Dik za navrhy
Niečo podobné sa mi stalo s postgresql databázou, ale nedokázal som to obnoviť, jedine zo zálohy. Ale ked sa ti podarilo databazu spustit,tak skus dump celej databazy a nasledne import po tabulkach...mozno to pomoze
Zdravim! Databazku sa mi podarilo sice spustit ale mam tam do kopy jednu tabulku v ktorej mam hlavne data... Ked sa pokusim pristupit k tej pokazenej tabulke, mysql padne.... je jedno ci cez nejaky externy program alebo phpmyAdmin. Asi to nemá zmysel a kašlem na to
Dik za tip, opravu som vyskúsal, ale bez vysledku... spustim mysqlceck "mysqlcheck -r databaza tabulka -u root -p" a mysql prestane pracovat a mysql hodi chybu ze server nedokoncil query v strede procesu co je asi logicke . Ak mate este niekto napad, rad skusim.