N 6120 aktualizacia
N 6120 aktualizacia
Caute ludia. Takze, stiahol som z nokia.sk aktualizaciu na moj mobil. Pravdepodobne to budem vediet urobit aj sam, ale chcem sa spytat, kto ma skusenosti, co to bude obnasat pre mna, mam ho od orangu a fakt nemam rad ich customizacie... pravdepodobne stratim zaruku a naspat ich fw uz nedam, lebo ho tak lahko nezozeniem, hej?
poradte mi prosim vsetko ohladom tohto, lebo so symbianom nemam skusenosti a nechcem nieco dokazit. tak diki za kazdu radu
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
vsetky otazky mas zodpovedane priamo na nokia.sk http://www.nokia.sk/A4442234
ale tak napr.
6. Je možné pomocou aplikácie Nokia Software Updater aktualizovať i prístroje Nokia označené značkou operátora?
Áno, upozorňujeme však, že u všetkých operátorov nemusí byť najnovší software pre prístroje schválený.
15. Pominie záruka platnosti, ak si software svojho telefónu aktualizujem pomocou aplikácie Nokia Software Updater?
Ne, nepominie.
Jasne, dakujem, len vies, toto vsetko je len vo sfere teorie. Bol by som rad, keby sa niekto vyjadril kto ma prakticku skusenost, ci to ide, ak nie co treba spravit a ci niekto si uz takto aktualizoval resp. dal originalny nokia soft a ci mu uznali operatori reklamaciu. Vies, dolezite je nie co je napisane ale ako to je v skutocnosti, ale diki tiez. A este, ze keby si dam ten nokia soft, je pisane, ze nestratim zaruku, ale kedze som kupoval mobil u operatora, nie je pisane ci nestracam zaruku u neho alebo u predajcu nokia (keby kupujem tam) aj toto by ste mi mohli vysvetlit. Dakujem 
nokia zaruka
Ak si chceš byt 100% istý tak ho zanes k svojmu poskytovateľovi nech ti to spravy on. Ak ty ide iba o aktualizáciu. Mne to robili v Orange a nič ma to nestalo.
-
Lord ANAKIN
Professional
- tak podla mna by to mali zadarmo spravit aj v nokia centre ... mozno za to budu daco chciet ale o zaruku neprides ... ja mam velmi dobre skusenosti s nokiami najme kvoli servisu ... v podstate je jedno od koho mas telefon ked to je nokia len ide o doklad o kupe ze ho mas este v zaruke a nedad sa odbit , foter technika zhresil ako male decko ked ho pytal 400sk za opravu a telefon bol v zaruke este ... sa typek ospravedlnil , hodil mi tam rovno posledy firmware a telefonik slape do teraz podla mna niekde