Neviem kde inde túto tému zaradiť, tak ju dávam tu.
Do cien mobilov vidím veľmi málo, tak sa pýtam vás: je reálna šanca že by som vymenil fungel novú Nokiu 6230i za nejaký mobil so Symbianom, rok výroby 2004+? (resp. či by som za prachy za ten mobil zohnal nejaký Symbian)
Preto sa pýtam, lebo dnes mi jeden kamarátov kamarát núkal Nokiu 6600 za 1300,-SK vraj len s poškrabaným krytom, ale jednak sa mi veľmi ten mobil nepáči svojim tvarom a jednak má joystick vypuklý ako Siemens CX65 a ten ja nechcem.
Díky moc, za plodnú odpoveď k+.
ista moznost by tu bola, ale ten fon predas tak za 2000 dajme tomu a pochybujem ze kupis nieco ine ako prave spominanu 6600 - to boli prve mobily so symbianom, novsie bez sance imho... ved za taku N70 este teraz ludia pytaju 4000 a viac..
No ono mne je to jedno len nech vyzerá normálne a má normálny joystick. A nech sa nezasekáva pri prezeraní dlhých videí ako práve 6230i.
Teraz ma tak napadlo, a novšie JAVA hry mi na takých mašinách pôjdu normálne? Nehovorím tie od Fishlabs ani nič v 3D, proste obyčajné 2D gameloftovky prípadne nejaký Worms World Party pre Symbian.
no ja by som skusil vymenit za SE P-ckovej rady, napr. za P900i alebo P910i, popripade ak by si mal stastie aj za M600i...to by bola moja volba asi najskor alebo potom od veci nie je aj Nokia 9300
//k tym hram ak dany telefon podporuje javu(co si myslim ze urcite) tak nie je problem
Ten Sony Ericsson vyzerá zaujímavo, viac ma ale zaujal N70. Asi svoju terajšiu Nokiu predám, dačo našetrím a kúpim ten.
M600i som videl, všade zaň chcú 3500 a viac, to radšej tú N70.
Zalezi od stavu telefonu.. moja kamoska (co vlastni taky mensi mobilbazar) vykupuje 6230i po 1500, ked je v skvelom stave da aj 2500. treba sa o telefony starat, botom dostanete viac v bazare.