N6280, stale nejake problemy

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

N6280, stale nejake problemy

Príspevok od používateľa Traktorista »

uz raz sa mi vratila zo servisu, a mam dojem ze je zasa posahana...
niekedy sa tak sekne a dlho nacitava napr mp3 player, a pak vsetko co tam bolo ulozene vymaze...
a je normalne ze ked vypnem a zapnem telefon (bez vybratia baterky) musim opat nastavovat cas/datum? riadne na k*k*t
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak ju choď ešte 2x reklamovať s tou istou chybou a potom by Ti ju mali vymeniť. :) Prvé 6280ky mali problémy myslím s fw.. ale tie novšie už by mali byť v poriadku.
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

brm : hmm aj mojej uz zas zacina sibkat a uz raz bola v servise potom daju novu?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Tak ju choď ešte 2x reklamovať s tou istou chybou a potom by Ti ju mali vymeniť. :) Prvé 6280ky mali problémy myslím s fw.. ale tie novšie už by mali byť v poriadku.
vymenili mi nejaku zakladnu dosku, nahrali najnovsi FW...
a to stym casom robi aj vam?
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

no ja si idem dnes po 6280 do servisu mesiac som ju nevidel ale co mi povedali do telefonnu mi skoro dych vyrazilo "VAS TELEFON NEVIEME OPRAVIT NA SLOVENSKU PRETO SME HO POSLALI DO NEMECKAl" a to som mal najprv problemy iba s vysuvanim dako mi skripal ked som ho dal do servisu tak mi nahrali najnovsi FW a potom zacali ozajstne problemy zacal sa restartovat, mrznut a to uz ma nasralo a preto bol moj fon uz aj v Nemecku.
som zvedavy ci uz pojde v pohode ale urcite dam vediet
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

majlo01:njoo drzim palce aby uz po oprave fungoval ako ma bo mne sa zo servisu vratil a zas je ako spomeleny film este mesiac mi to bude robit tak ho idem dat zasa opravit a vykricim im tam ze co je to za doj*bany fon a uvidime aky bude boj o zakaznika (predpokladam ze ziadny) heh :?
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

mne robi presne take iste veci :( uz som mal raz novy fw ale tha nejak nepomohlo ale v pondelok ho asi pojdem reklamovat...
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

den333: ake presne tie veci?

hmmm a mozem ho ist dat vyreklamovat s tym ze pomaly nacitava? hmm
majlo01
Medium Star
Medium Star

no cafte uz mam doma mobil je tam FW 5.92 ale je fakt pomaly. som zhrozeny.mam len 512mb kartu a je to tak pomale kym sa mi to otvori tak neviem co mi to bude robit ked mi pride 2gb. som zvedavy.inac neviem ci ste si vsimli ze v tomto novom FW chyba ta moznost v akt. poh. rezime displeja dat si ikony na displej alebo poznamku. mne to osobne nevadi ale moj oco ma 6233 a este pred tym ako si ju kupil mi povedal ze mu mam zistit ci je to aj na tomto mobile ja som mu povedal ano no a ked si ho doniesol domov tak zistil ze to tam je ale nefunguje tak ho dal do servisu a ked mu natiahli novy FW tak ta moznost tam uz ani nebola a toho pekne nasralo. pisal som do Nokie aj mail ze preco robia taketo chyby ale sa mi neozvali. uz som asi presvedceny ze najblizsie ked budem kupovat novy mobil tak to uz nebude nokia ale SE.
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

njo ja som s tym behol do pomarancu a za par hodin mi ho dali a je uplne v poradku
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Traktorista nezavidim ti.. bol som v tej istej situacii, bol 3x v servise, mal som ho od T-shitu, isiel som tam s tym ze mam 3reklamacie nechcem ho, zobrali ho este raz, ze oni sa nan pozru, o mesiac som bol pre neho, povedal som ze uz mam 4 peciatky, nechcem ho, ze chcem iny. Musel som zrusit zmluvu s pausalom, spravit novu, a zobrat si iny telefon.. N6280 SUX ! vzivote ju nechcem vidiet
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Step256 napísal:den333: ake presne tie veci?

hmmm a mozem ho ist dat vyreklamovat s tym ze pomaly nacitava? hmm
tak napriklad sa mi ked spustim mp3 player restartuje a spustim ho zase a zas sa restatne a takto s ato opakujem 5x(minule som mal uz take nervy ze som ho skoro rozbil o stenu)...dalej mi vypadava signal a naskoci az keho ho vypnem a zapnem :?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pe3x napísal:Traktorista nezavidim ti.. bol som v tej istej situacii, bol 3x v servise, mal som ho od T-shitu, isiel som tam s tym ze mam 3reklamacie nechcem ho, zobrali ho este raz, ze oni sa nan pozru, o mesiac som bol pre neho, povedal som ze uz mam 4 peciatky, nechcem ho, ze chcem iny. Musel som zrusit zmluvu s pausalom, spravit novu, a zobrat si iny telefon.. N6280 SUX ! vzivote ju nechcem vidiet
no jo, presne to planujem spravit aj ja,... teraz ho idem dat opat do servisu, a ak sa potom este raz pokazi, tak zoberem asi nejaku n70 alebo co ja viem,...
ked ja ako obycajny "konzument" do tych mobilov vidim tak velke H a pak si vsimnem ze pekny telefon, s fajnovymi fuknciami od "renomovanej"(reklamou renomovanej) firmy, tak si ho zoberem a potom vidim ze to je shit....
boze, to sa fakt k sebe nemozme na slovensku spravat seriozne a len sa navzajom okradat? asi chcem fakt vela,... suxxx
majlo01
Medium Star
Medium Star

den333 napísal:tak napriklad sa mi ked spustim mp3 player restartuje a spustim ho zase a zas sa restatne a takto s ato opakujem 5x(minule som mal uz take nervy ze som ho skoro rozbil o stenu)...dalej mi vypadava signal a naskoci az keho ho vypnem a zapnem :?
tak s tymto mam aj ja problemy a uz bol kvoli tomu aj v Nemecku a aj tak to robi.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

mam taky problem s pametovou kartou... mam v mobile kartu 2Gb od A-Data a ked pocuvam mp3 prehravac tak sa mi po urcitej dobre vypne... ale len ten prehravac a nie cely mobil a tak musim zas zapnut ten player...
dalej mam problem s fotenim... ked odfotim daku fotku tak ju ulozi ale nejde otvorit, ze nema podporu pre taky format cico a pri tom to ulozi normalne do .jpg a ani v pc nemozem tu fotku otvorit a pri natacani videa mi to robi niekedy tiez, ale ked napr. uvolnim pamet tak ide zas vsetko v pohode, este som nemal na tej karte viac ako cca 500 Mb... a karta mi nejde vobec sformatovat v pc (ked je v mobile > usb kabel) .... moze byt chyba v karte? alebo to moze byt tym ze mam stary FW? mam 3.81
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pepan90 napísal:mam taky problem s pametovou kartou... mam v mobile kartu 2Gb od A-Data a ked pocuvam mp3 prehravac tak sa mi po urcitej dobre vypne... ale len ten prehravac a nie cely mobil a tak musim zas zapnut ten player...
dalej mam problem s fotenim... ked odfotim daku fotku tak ju ulozi ale nejde otvorit, ze nema podporu pre taky format cico a pri tom to ulozi normalne do .jpg a ani v pc nemozem tu fotku otvorit a pri natacani videa mi to robi niekedy tiez, ale ked napr. uvolnim pamet tak ide zas vsetko v pohode, este som nemal na tej karte viac ako cca 500 Mb... a karta mi nejde vobec sformatovat v pc (ked je v mobile > usb kabel) .... moze byt chyba v karte? alebo to moze byt tym ze mam stary FW? mam 3.81
no, na chybu v karte to nevidim,... skus si odfotit nieco do pamati telefonu,..
ale rozhodne by som to siel reklamovat,... a to ze mas stary FW stym nic nema, pretoze to ma fungovat ako ma,... proste to daj do reklamacky,.. ja som mal podobny problem s prehravanim hudby a opravili to nejakou novou doskou a novym FW + teraz mi zasa zacina blbnut fotak,... ax jaj, hrozny telefon
pepan90
Medium Star
Medium Star

no hej chyba v karte nie je :? budem musiet ist s tym mobil do servisu a do pameti telefoni ide vsetko ok aj na kartu od nokie ide vsetko
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

mam doma taky problem..foter ma nokiu 6280 (pomerne nova ,stara asi 3 mesiace) a baterka mu vydrzi pri normalnom pouzivani maximalne 20-40hod. Samozrejme ze ma zapnuty setric obrazovky a podobne veci. Ma sa to reklamovat alebo je treba kupit lepsiu baterku? btw. pri hrani sa mobil vybije za 30minut a pri pocuvani mp3 asi tak za 1hod.
pepan90
Medium Star
Medium Star

urcite nekupuj inu bateriu ale chod to reklamovat...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no ja som ho dnes dostal zo servisu a dali mi na novy 2007 soft(povedali ze som prvy ktoremu v kosiciach tento soft davaju) a je tam vylepseny mp3 player takze zatial v pohode :)
Napísať odpoveď