mam tento phone od t-mobileu s akciou GIGA, to je to ze 1GB dat na mesiac za 99sk ci kolko,...
a vsetko je v pohode, len jediny problem mam, ze sa niekedy nevie telefon pripojit,...
napr som v skole, a pondelok sa mi z jedneho miesta pripoji, ale utorok sa uz nepripoji,. len furt hlaska "pripaja sa" ale nikam sa nepripoji,...
nepomoze restart telefonu, vypnut zapnut,.. proste nic,... a zas pride streda a telefon sa pripoji behom 5sekund,...
som zufaly,..
su to zle sluzby t-mobile? kde je chyba?
n95 8gb a t-mobile internet
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
praveze nie, telefonovat mi ide furt, plny mam furt, pripoji sa aj ked neni 3G, ale tiez ze len obcas,...
proste ked dam webnwalk aplikaciu, sa spyta ci pripojit, dam ze cez t-mobile internet a dakedy sa pripoji a dakedy ne,...
to iste robi aj bratovi na jeho 6300...
ale on nema pausal ale program fix
proste ked dam webnwalk aplikaciu, sa spyta ci pripojit, dam ze cez t-mobile internet a dakedy sa pripoji a dakedy ne,...
to iste robi aj bratovi na jeho 6300...
ale on nema pausal ale program fix
-
mr_b0mbas71c
Amateur
Vyskúšaj sa ísť cez operu prípadne operu mini. Ak to bude aj tak robiť, zavolaj si operátorovi na 12345 či nemajú problém so sieťou. VIem že teraz celá sieť blbne po víkende kvôli tým smskám. A ak by ti neporadil operátor choď na predajňu tam sa spíše požiadavka a bude sa to riešiť. Oni ti do 30 dní musia dať vedieť výsledok ale ponajnovšom ti dajú vedieť deň kedy najneskôr budeš vybavený. A je to do 14 dní.