n95 gps ?
n95 gps ?
zdravím potrebujem zistiť aké mapy by som mohol nahrať do mobilu aby mi fungovalo vstavané GPS lebo už som skúsil aj garmin a aj nokia maps... a nefunguje to... ak niekto vie tak keby mi poradil poprípade poslal linky na nejký prográmek... dík
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Re: n95 gps ?
Sygic... je aj verzia pre Symbian
PS : Updatni si Symbian na najnovsiu verziu najprv
PS : Updatni si Symbian na najnovsiu verziu najprv
to som už skúšal cez nokia software ale ukázalo mi že nie je nový soft... tak nwm
No na N95 zial nieje navigacia zadarmo (nokia mapy),.. musis si kupit rocnu licenciu alebo siahnut po inom navigacnom SW,ako garmin,TomTom,Sygic atd
Nokia mapy sa daju obist aj inym sposobom ktory tu rozoberat urcite nebudem,kedze *arez je zakazany....
Nokia mapy sa daju obist aj inym sposobom ktory tu rozoberat urcite nebudem,kedze *arez je zakazany....
a dal by sa nejaky ten free... alebo niečo... a je to vôbec funkčné
Nokia maps sú už zadarmo.
Romaker mas pravdu uz su zadara pre vsetky symbiany,..ale boli len urcite modely
Skusal si garmina aj nokia maps ale "nefunguje to" je prilis siroky pojem tak skus napisat konkretnejsie. Odporucam zaregistrovat sa na Ovi Store, stiahnut aplikaciu do mobilu a z tadial nainstalovat.
Hore si pisal ze si skusal nokia software updater ale vypisalo ti, ze nieje novsia verzia. Napis do telefonu (ako ked pises cislo ze ides volat) toto:
*#0000#
vybehnu ti informacie o tvojom FW tak napis aky mas aby sme vedeli ci mas najnovsi. Ak je tvoj telefon brandovany, mozu byt dustupne nove verzie FW aj ked tebe ukaze ze mas najnovsiu. Vtedy pomoze len zmena product code a nasledna aktualizacia cim by si ale prisiel o zaruku.
Hore si pisal ze si skusal nokia software updater ale vypisalo ti, ze nieje novsia verzia. Napis do telefonu (ako ked pises cislo ze ides volat) toto:
*#0000#
vybehnu ti informacie o tvojom FW tak napis aky mas aby sme vedeli ci mas najnovsi. Ak je tvoj telefon brandovany, mozu byt dustupne nove verzie FW aj ked tebe ukaze ze mas najnovsiu. Vtedy pomoze len zmena product code a nasledna aktualizacia cim by si ale prisiel o zaruku.
Na N95 mi vyhovoval Sygic . A Nokia mapy som použil pár krát , boli free , len bolo treba ťahať dáta cez Orage . Potom som ich na 5800em rozchodil ako free soft . Ten istý postup mi druhá kamošova 5800em nezobrala, a nejdú na nej Nokia maps dodnes .
Jedna ide druhá brandovaná na Orange nejde . Popisujem problémy preto aby bolo vidieť , akcia " NOKIA maps sú TERAZ pre Nokie zadarmo" nie je bezproblémová .
Jedna ide druhá brandovaná na Orange nejde . Popisujem problémy preto aby bolo vidieť , akcia " NOKIA maps sú TERAZ pre Nokie zadarmo" nie je bezproblémová .
nokia mapy uz neexistuju - nastala tam zmena uz je to OVI MAPS(a su zadarmo!)
treba si mapy postahovat do mobilu cez nokia map loader(npl je sucastou OVI suite-byvale nokia suite)
nainstaluj si ovi suite pripoj si telefon chvilku pockaj nech sa z toho vsetkeho ovi suite spamata a v sekcii map loader si natahas mapy ake potrebujes+mozes su stiahnut aj jazyky "komentatorov"...
v nastaveniach gps si nastav integrovane gps a vuala je to zadarmika!!!
pozn. : ak si nastavis integrovane gps tak ti bude dlhsie trvat kym si mobil najde satelity...
ja odporucam asistovane gps. ktore odosle a prime dohromady asi 7KB dat na zaciatocne urcenie pozicie. staci ti k tomu maly datovy balik.
a aby som nezabudol v nastaveniach pristupovich bodov si poriadne nastav internet aby to fachalo tak ako ma.
je to asi dost komplikovane napisane ale ak pojdes podla toho tak sa tam dopracujes
K+ potesi
treba si mapy postahovat do mobilu cez nokia map loader(npl je sucastou OVI suite-byvale nokia suite)
nainstaluj si ovi suite pripoj si telefon chvilku pockaj nech sa z toho vsetkeho ovi suite spamata a v sekcii map loader si natahas mapy ake potrebujes+mozes su stiahnut aj jazyky "komentatorov"...
v nastaveniach gps si nastav integrovane gps a vuala je to zadarmika!!!
pozn. : ak si nastavis integrovane gps tak ti bude dlhsie trvat kym si mobil najde satelity...
ja odporucam asistovane gps. ktore odosle a prime dohromady asi 7KB dat na zaciatocne urcenie pozicie. staci ti k tomu maly datovy balik.
a aby som nezabudol v nastaveniach pristupovich bodov si poriadne nastav internet aby to fachalo tak ako ma.
je to asi dost komplikovane napisane ale ak pojdes podla toho tak sa tam dopracujes
K+ potesi
Nemusis nic stahovat do PC, staci stiahnut cez aplikaciu ovi store v mobile. Ak nemas ovi store tak stiahni na www.ovi.mobi cez mobil.
.
Shifty ale mapy aj tak bude musiet nahrat cez pc,....jedine ovi maps stiahnut cez telefon a potom pripojiet tel k pc na dalsiu instalacku
ovi stiahnes normalne z netu-no problem
po pripojeni telefonu uz nestahujes nic do pc to uz len priamo do telefonu.
po pripojeni telefonu uz nestahujes nic do pc to uz len priamo do telefonu.
no tak tie nokia mapy su stále platené ale našiel som Garmina a ten fakčí bez problémou. stačila menšia úprava antény a ide to perfektne a netreba ani dlho čakať na pripojenie
ovi mapy su zadarmo!!! http://www.nokia.sk/sluzby-a-aplikacie/ ... les_228x96
originali a kde medzi modelmi pre ktore je to zadarmo vidis n95? ja osobne to tam nevidim.
sry moja chyba. mam nokiu kt. tam je a dajak som zabudol. kazdopadne som do nokie N95 daval sygic a v pohode islo. co treba-2gb na karte(a mas celu europu)