na HRY VISTA 64 al 32 bit ??

Informácie o software, ankety...
nucli
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nucli »

NaP0LeOn napísal:hovoris ze pojdu vsetky "NAJNOVSIE" hry na VISTE 64 ???
k tomuto sa mozem vyjadrit, vistu 64 mam doma uz takmer rok a nemal som ani JEDEN JEDINY problem so spustenim najnovsej hry alebo AKEHOKOLVEK ineho softu, vratane tych ktore boli povodne vyrabane napr. pre Xbox360 (Gears of war a podobne), takze fakt nevidim dovod nedat si ju, zvlast ak mas 4 GB RAM... a k tomu "degradovaniu" vykonu - AK dochadza k znizeniu fps tak su to trapne cisla v podobe 1-5(maximalne) % co si NEMAS SANCU vsimnut oproti 32bit.
takze imho si mozes ten OS kludne nainstalovat.
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

ono jje problmem ze kazdy ma iny HW... a tym padom aj ine ovladace...
tak problem robia aj ovladace....
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

galleon napísal:ono jje problmem ze kazdy ma iny HW... a tym padom aj ine ovladace...
tak problem robia aj ovladace....
nuz ak ma 4GB RAM, tak predpokladam, ze zvysok masiny ma taktiez ok a nebude tam mat celeron 1200. A co sa tyka ovladacov - ku vsetkemu predsa existuje alternativa. Na NVidie napriklad nepouzivam ich drivers ale tweakovane Omegy alebo XTreme-G...vsetko sa da. A myslim ze najma graficke drivre ovlyvnuju vykon v hrach, myslim ze ostatne ho trapit predsa len nemusia.
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

NaP0LeOn napísal: . . chcem OS , ktory by som nemusel stale preinstalovat ako blbe XPčko . ...
ak nechces stale preinstalovavat tak sa musis starat (predsa to je len microsoft), odinstalovat co nepotrebujes, cistit po odinstalovani disk, mazat tempy, triedit startup, samozrejme registre cistit...
alebo ti staci virtualny pc a vsetok bordel nech si robi XP tam :lol:
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Ja mam 64bit Vistu uz dobre dlho a nemal som s nou ziadne problemy.Som s nou ovela spokojnejsi ako s XP a aj dlhsie vydrzi :D
klobina
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa klobina »

Akurat sa mi tato tema tu hodila.Tiez neviem ci mam dat 32 alebo 64 .Ale moj problem je iny mam iba 2 GB Ram.Pojde aj tak ta 64 ?A este toto mozem mat aj XP pre istotu na HDD ?lebo neviem ci mozem do C: hodit aj Vistu ?Chcem len vidiet ako fachci ten DX 10.
Dik za vsetky odpovede.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Keby si mal 64 bit cpu + samé 64 bit programy / hry aj ovládače by si mal všetky 64 bitové a viacej ako 4 gb ram tak by sa to oplatilo, ináč nie.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

uz som presiel na x64, kvoli 4GB RAM a.. a nic :) Okrem toho ze to zere na HDD o 5GB viac ako 32bit verzia, a s aktualnymi ovladacmi od nvidie nespustim crysis demo, som zatial nenarazil na nejaky problem.
Napísať odpoveď