Mám problém pri otvorení mozily firefox moc krat mi dá tabuľku " firefox je zapnuty najprv pri spustení ho zastavte(niečo v tom zmysle). Zruším ho cez správcu a pri opätovnom kliknutíotvoriť firefox to neuveriteľne dlho trvá,potom naskočí mala tabuľka s OK-stlačím-čakám a konečne naskočí firefox.Je to na nervy. Poraďte mi prosím čo mám stým urobiť.
Mám aj druhy problém : keď si chcem prezrieť nejaké video cez počítač automaticky mi naskočí W.Media players. Chcel by som so ho zmeniť na iný prehrávač,ktorý už mám nainštalovaný.Najradšej by som však chcel aby som si mohol vybrať povedzme medzi dvoma prehrávačmi. Prosim poradte mi Dík.
Načitanie prehliadača + nastavenie prehrávača
Re: Načitanie prehliadača + nastavenie prehrávača
1. si si isty ze mas najnovsi firefox? pri starsom sa mi to obcas stavalo tiez, pri novom nie.
2. prave tlacitko mysi - otvorit v programe, ak nieje v ponuke program ktory chces tak das zvolit program a vyberies. ak chces aby ti nejaky subor otvaralo natrvalo v inom prehravaci tak prave tlacitko - vlasnosti - zmenit - vyberies program a OK.
nastavit sa to da samozrejme aj cez nastavenia programu, teda to ake subory ti ma automaticky prehrat ale nenapisal si aky mas takze tazko presne navigovat.
2. prave tlacitko mysi - otvorit v programe, ak nieje v ponuke program ktory chces tak das zvolit program a vyberies. ak chces aby ti nejaky subor otvaralo natrvalo v inom prehravaci tak prave tlacitko - vlasnosti - zmenit - vyberies program a OK.
nastavit sa to da samozrejme aj cez nastavenia programu, teda to ake subory ti ma automaticky prehrat ale nenapisal si aky mas takze tazko presne navigovat.