Nabíjačka NiMh a NiCd batérii

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
nevko
Medium Expert
Medium Expert

Nabíjačka NiMh a NiCd batérii

Príspevok od používateľa nevko »

Potrebujem poradiť. Chcem si kúpiť solídnu nabíjačku na AAA a AA batérie. Mám vybraté:

Voltcraft IPC 1L

a trochu drahšiu

Maha Powerex MH C9000.

Ak sa v tom vyznáte, poraďte, ktorú a prečo. A hlavne, kde by som ju mohol najlacnejšie kúpiť.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Nabíjačka NiMh a NiCd batérii

Príspevok od používateľa Gothar »

Ak chces investovat nieco okolo 50€, tak uz pozeraj po modelarskych nabijackach, napriklad: http://www.rcmodel.sk/obchod/action/pro ... -c14.xhtml
Ale podla popisu by mala stacit aj ta Voltcraft, pri NiMh a NiCd je podla mna najdolezitejsia moznost vybijania, pretoze tym sa daju velmi dobre "ozivit" starsie baterky, ktore neboli spravne nabijane.
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Za 20 eur kupis dobru nabijacku s procesorom, tak preco zbytocne vyhadzovat 50 eur? Dokonca aj za 15 eur mas slusnu nabijacku. Radsej investuj do kvalitnych baterii.
nevko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nevko »

GothaR napísal:Ak chces investovat nieco okolo 50€, tak uz pozeraj po modelarskych nabijackach, napriklad: http://www.rcmodel.sk/obchod/action/pro ... -c14.xhtml
Ale podla popisu by mala stacit aj ta Voltcraft, pri NiMh a NiCd je podla mna najdolezitejsia moznost vybijania, pretoze tym sa daju velmi dobre "ozivit" starsie baterky, ktore neboli spravne nabijane.

Neviem, ako by som na takej na nabíjačke nabil napríklad 4 ks AAA, ktoré majú rozličnú kapacitu a sú v rôznej kondícii a ich kondíciu navyše nepoznám. Jedine tak po jednom kuse.
Napísať odpoveď