Tri otazniky su u mna klasika, nepouzivam ich len v sukromnych spravach
Zaujimave co pises, nevidim dovod preco investovat do alkalickych baterii, ved kupovat stale nieco co nemusim, to je chore a proti zakladom logiky. Radsej zaplatim okolo 100 korun za poriadnu baterku, v mojom pripade su to 4 kusy do fotaka + dalsie 4 ako nahradne + kupim nabijacku, pripadne kupim cely pack (nabijacka+baterie) a mam pokoj. Ak fotim za dobreho pocasia a pocas dna, cize nepouzivam blesk, tak na jedno nabitie zvladnem nafotit aj 500 fotiek. Potom radsej vymenim baterie a tie z fotaka dam nabit. Nabijanie trva sice tak mozno 12-16 hodin (nemam to presne stopnute), ale viem, ze po nabiti sa nabijacka automaticky vypne a baterie su plne nabite a pripravene na pouzitie, takze sa nezatazujem s kupou novych baterii.
Skutocne nevidim dovod investovat do alkalickych, dokonca aj v dialkovom ovladani mame doma nabijacie baterky, hoci normalne tam vydrzia tiez dlho, ale ked mas moznost kupit nabijacie za par korun, tak by bolo skoda ich nekupit a navyse som to uz neraz vyuzil, ked som zabudol nabit vsetkych 8 kusov nabijacich baterii urcenych pre fotak a tak som vytiahol z jedneho aj druheho ovladania baterie a hodil do fotaka.