Nabijacie baterie GP

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nabijacie baterie GP

Príspevok od používateľa i-Cube »

chcem si kupit nabijacie baterky do fotaku Fuji S5800
http://www.gpbatteries-cz.com.hk/html/p ... dride.html
oplatia sa mi viacej, ako obycajne baterie? ako su na tom s vydrzou pri foteni? nemam ziadnu skusenost s novsimi dobijatelnymi bateriami, ked som ich mal naposledy kedysi davno, nevydrzali skoro nic..
neviete aj adresu, na nejake podrobnejsie informacie, co sa tykaju akumulatorov, baterii ?
akey velky rozdiel je napr medzi GP AA 2500 mAh a 2700 mAh ?
diky moc :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co su obycajne baterie??? Myslis tie za 10 korun alebo aj alkalicke??? Co znamena, ze nevydrzali skoro nic??? Mam doma 4x GP baterie, su to nejake slabsie a par stoviek foto aj s bleskom s nimi vo fotaku nafotim (Canon S3 IS) a potom mam este nieco silnejsie, ale znacku ani hodnotu mAh neviem.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

mam na mysli obycajne, alkalicke
nevydrzali skoro nic = do hodiny skapali
ak to vydrzi narobit niekolko 100 fotiek, tak to nie je zle a asi nakupim
dik, ty s tymi troma otaznikmi :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tri otazniky su u mna klasika, nepouzivam ich len v sukromnych spravach :wink:

Zaujimave co pises, nevidim dovod preco investovat do alkalickych baterii, ved kupovat stale nieco co nemusim, to je chore a proti zakladom logiky. Radsej zaplatim okolo 100 korun za poriadnu baterku, v mojom pripade su to 4 kusy do fotaka + dalsie 4 ako nahradne + kupim nabijacku, pripadne kupim cely pack (nabijacka+baterie) a mam pokoj. Ak fotim za dobreho pocasia a pocas dna, cize nepouzivam blesk, tak na jedno nabitie zvladnem nafotit aj 500 fotiek. Potom radsej vymenim baterie a tie z fotaka dam nabit. Nabijanie trva sice tak mozno 12-16 hodin (nemam to presne stopnute), ale viem, ze po nabiti sa nabijacka automaticky vypne a baterie su plne nabite a pripravene na pouzitie, takze sa nezatazujem s kupou novych baterii.

Skutocne nevidim dovod investovat do alkalickych, dokonca aj v dialkovom ovladani mame doma nabijacie baterky, hoci normalne tam vydrzia tiez dlho, ale ked mas moznost kupit nabijacie za par korun, tak by bolo skoda ich nekupit a navyse som to uz neraz vyuzil, ked som zabudol nabit vsetkych 8 kusov nabijacich baterii urcenych pre fotak a tak som vytiahol z jedneho aj druheho ovladania baterie a hodil do fotaka.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jj tiez mam vo vsetkom nabijacie (a prave GP), myska, klavesnica, gamepad, ovladace atd...
Napísať odpoveď