nabijacka

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Flowy
Medium Expert
Medium Expert

nabijacka

Príspevok od používateľa Flowy »

da sa nejak zistit aka nabijacka bola pouzivana pre nabijanie baterky v mobile? je rozdiel medzi "originalnou" a lacnou? bude originalna nabijat rychlejsie/kvalitnejsie ako lacna?
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: nabijacka

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Zistit to asi nezistiš , akou bola baterka nabijana , ale rozdiel medzi lacnou a originalnou , je velakrat v mA takže originalnou s pravidla nabiješ mobil skorej lebo ma viac mA, a neoriginalnou dlhšie lebo ma menej mA , popripade neoriginalna ma aj menej kvalitne plasty.
Ešte sa predavaju rychlonabijačky , ktore ti nabiju mobil ešte rychlejšie tu by som odporučal originalne radšej.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

A mozem dat otazku? mam doma 2 nokiacke nabijacky, jednu rychlo a jednu pomalu. Mobil nabijam celu noc, ale ked nabijam s rychlou tak sa mi zda ze vydrzi kratsie, je v tom nejaky rozdiel?
Flowy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Flowy »

doba nabijania ma az tak netrapi ... hlavne nechapem preco som vybil mobil az sa vypol potom som ho doplna nabil a ked sa vybil tak stale nema kalibrovanu baterku ...
hlavne som myslel ze v tom bude nejaky rozdiel ako je napr ked ho nabijam cez usb (takmer ziadna energia a je okamzite vybity) a cez sietovy ...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

kalibrovat bateriu musis niekolko krat. Vyrobca (aspon Nokia) odporuca 3x nabit a vybit. Ja som svoju starsiu 5130 kalibroval asi 6x kym dosiahla plnu vydrz
Napísať odpoveď