Ahojte. potreboval by som poradit. Mam mobil Sony Ericsson K610. Kupil som si k nemu nahlavnu supravu Bluetooth IV865, bola k nemu aj nabijacka. Chcem sa opytat, ci mozem nabijackou na nahlavnu supravu(dalej HBH) nabijat aj na mobil (a aj naopak).
Lebo su tam rozne ampere a napatia, tak som si nie isty(konektory sedia).
Popis nabijacky k mobilu:
INPUT: 100-240V VAC 150mA~ 50-60Hz
OUTPUT: 4,9 VDC - 700mA
Popis nabijacky k HBH:
INPUT: 100-240V VAC 100mA~ 50-60Hz
OUTPUT: 4,9 VDC - 450mA
Dakujem.
PS: Cital som aj volakde, ze ak nesedi vystupne napatie z naboijacky do mobilu, mobil si to vie korigovat.
DAkujem za odpovede
Nabijacka
Re: Nabijacka
nabijacka na ten headset dodava mensi prud cize ak by si nou nabijal mobil tak by sa nabijala baterka pomalsie ako s orig nabijackouInvader napísal:Ahojte. potreboval by som poradit. Mam mobil Sony Ericsson K610. Kupil som si k nemu nahlavnu supravu Bluetooth IV865, bola k nemu aj nabijacka. Chcem sa opytat, ci mozem nabijackou na nahlavnu supravu(dalej HBH) nabijat aj na mobil (a aj naopak).
Lebo su tam rozne ampere a napatia, tak som si nie isty(konektory sedia).
Popis nabijacky k mobilu:
INPUT: 100-240V VAC 150mA~ 50-60Hz
OUTPUT: 4,9 VDC - 700mA
Popis nabijacky k HBH:
INPUT: 100-240V VAC 100mA~ 50-60Hz
OUTPUT: 4,9 VDC - 450mA
Dakujem.
PS: Cital som aj volakde, ze ak nesedi vystupne napatie z naboijacky do mobilu, mobil si to vie korigovat.
DAkujem za odpovede
Re: Nabijacka
A naopak mozem? nabijackou na mobil mozem nabijat HBH?Sheep napísal:nabijacka na ten headset dodava mensi prud cize ak by si nou nabijal mobil tak by sa nabijala baterka pomalsie ako s orig nabijackou