Nabijanie - nabijacka vs adapter z auto zapalovania

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Misco13
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Nabijanie - nabijacka vs adapter z auto zapalovania

Príspevok od používateľa Misco13 »

Caute, prosim Vas o radu.

Mam mensi problem. Mam HTC, nabijacka ma vystup 5V a 1A. Kupil som si taky maly adapter/redukciu z auto zapalovania na USB. Ta ma vystup 5V a 800 mA. Mozem s tym spokojne nabijat? Urobi nejaku zlobu rozdiel tych 0.2 A? Ked som to skusal nabijalo ale po cca minute som citil zapach spaleniny....len neviem ci chyba bola v nose, v nabijacke ale v tom zapalovani resp v samotnej zastrcke kde mohol horiet popol z cigariet ktore sa zapaluju tym malym zapalovacom....

Velka vdaka za odpovede
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nabijanie - nabijacka vs adapter z auto zapalovania

Príspevok od používateľa hojko »

Dolezite su volty. Ak je prud vyssie, teda ak by bol aj 2A, tak to nevadi, pretoze telefon si vezme len tolko kolko potrebuje. Nizsi moze sposobovat problem, ze to nebude dostatocne rychlo nabijat.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mne napriklad jeden telefon v aute nenabijalo a druhy nabijalo, z toho isteho kabla. Treba skusit.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ale jemu to nabija, len sa nabijacka zrejme prehrieva kedze z nej ide zapach :) Dolezite je to, ako je navrhnuta, ak je to nejaka cina, tak to nemusi zvladnut a prehriat sa tak, ze sa poskodi. Standardne by to malo iba spomalit nabijanie, tak ako ked sa nabija napriklad cez usb porty pocitaca (tiez ma nizsi maximalny prud).
Napísať odpoveď