Nadprirodzene javy
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nadprirodzene javy
Hughuto: tak po 1. Ja som nepisal o videách, ale o fotkach ... Po 2. Akože nám, čo sme to zažili vravíš, že sme blázni?? To iste by som ja tebe mohol povedať, ale nerobím to, lebo si ľudí vážim. Nechápem, prečo ini, čo to nezazili odcudzuju tých, čo tým prešli. Ty si myslíš, že keď budeš na sklonku života a zomries, že proste len zomries a hotovo?? Rozlozis sa a je koniec? Vyjadrite sa aj ostatní.
Na základe čoho by si ma mal označovať za blázna ?
Prepáč, zle som to prečítal. Mal som na mysli fotky.
Ty ignoruješ to, že ľudské zmysly sú omylné, to, že si myslíš, že si zažil niečo nadprirodzené môže byť kľudne výplod tvojej fantázie, alebo jednoducho zhoda náhod.
Nemáš jediný dôkaz (overiteľný, rukolapný) na to, že existuje niečo "nad nami", resp. medzi nami.
A že čo po smrti ? Sme síce OT, ale myslím si, že jednoducho zomriem, vypne mi mozog a "hotovo". Prečo by sa malo diať niečo navyše ?
Hmota ako taká nezanikne, atómy, ktoré tvorili moje telo sa budú potĺkať vesmírom naďalej.
Prepáč, zle som to prečítal. Mal som na mysli fotky.
Ty ignoruješ to, že ľudské zmysly sú omylné, to, že si myslíš, že si zažil niečo nadprirodzené môže byť kľudne výplod tvojej fantázie, alebo jednoducho zhoda náhod.
Nemáš jediný dôkaz (overiteľný, rukolapný) na to, že existuje niečo "nad nami", resp. medzi nami.
A že čo po smrti ? Sme síce OT, ale myslím si, že jednoducho zomriem, vypne mi mozog a "hotovo". Prečo by sa malo diať niečo navyše ?
Hmota ako taká nezanikne, atómy, ktoré tvorili moje telo sa budú potĺkať vesmírom naďalej.
-
Adulko1
Light Professional
Na teba som nepisal, ze si blazon, ale pisal som, ze TY nas tak posudzujes ... Idem ja pohladat schvalne tie fotky na dvd, dufam, ze ich vyhrabem. Ziadny vyplod fantazie sa nekona. Vidis, to je to co vravim, niekto zazil urcitu situaciu a VIE co videl, ale druhy mu nemusi verit. Ja ta tu nemusim presviedcat, viem co je pravda a prides nato sam.
K rukolapnemu dokazu: je vela veci, ktore vedci zaznamenali tymi najlepsimi pristrojmi a NIECO tam JE. Preco by potom napr. ludia, co boli v klinickej smrti vedeli co sa okolo nich deje a navse vedia aj popisat kto co mal napr. oblecene, co robili jednotlivci a ze vsetko videli nie zo "svojich" oci, ale "zhora" ... ??? Nuz ked si myslis, ze sa tvoje atomy budu potlkat vesmirom, tak ako myslis ..
EDIT: daj si do googlu alebo youtube nazvy ako su: orbs, ghost hounters, ghost, poltergeist, ghost adventures a uvidis ....
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 15:03)
Tu su tie fotky:
1. fotene v Rakusku v Schonebrunne v starom Tirolskom dome. Pri postielke sa nachadza tzv. Orb pravdepodobne dietata.
2. fotene v izbe mojej brababky, ktora tam aj zomrela (neporiadok je tam preto, lebo sa tam uz nebyva a sluzi na odkladacie ucely)
3. nejaka postava v lese, ked sme isli autom popri takom prameni
4. velky orb nad hrobom pri malej kaplnke na okraji lesa - pri odpocivadle
5. tvar prekvapenej zeny pri kaplnke
6. orb pri hodinach
Podotykam, bolo to fotene na roznych fotakoch a ziadny prach alebo nieco podobne tam nebol!
K rukolapnemu dokazu: je vela veci, ktore vedci zaznamenali tymi najlepsimi pristrojmi a NIECO tam JE. Preco by potom napr. ludia, co boli v klinickej smrti vedeli co sa okolo nich deje a navse vedia aj popisat kto co mal napr. oblecene, co robili jednotlivci a ze vsetko videli nie zo "svojich" oci, ale "zhora" ... ??? Nuz ked si myslis, ze sa tvoje atomy budu potlkat vesmirom, tak ako myslis ..
EDIT: daj si do googlu alebo youtube nazvy ako su: orbs, ghost hounters, ghost, poltergeist, ghost adventures a uvidis ....
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 15:03)
Tu su tie fotky:
1. fotene v Rakusku v Schonebrunne v starom Tirolskom dome. Pri postielke sa nachadza tzv. Orb pravdepodobne dietata.
2. fotene v izbe mojej brababky, ktora tam aj zomrela (neporiadok je tam preto, lebo sa tam uz nebyva a sluzi na odkladacie ucely)
3. nejaka postava v lese, ked sme isli autom popri takom prameni
4. velky orb nad hrobom pri malej kaplnke na okraji lesa - pri odpocivadle
5. tvar prekvapenej zeny pri kaplnke
6. orb pri hodinach
Podotykam, bolo to fotene na roznych fotakoch a ziadny prach alebo nieco podobne tam nebol!
To tie male gulicky su akoze duchovia? ;D
-
Adulko1
Light Professional
majo skus si prestudovat, co su orbs 
Adulko, my sme také bubliny mali skoro na každej fotke na oslave 50 - ky môjho uja. Znamená to, že s nami oslavovali aj duchovia? Nie, je to spôsobené difrakciou svetla v objektíve foťáka, tzn. nič nadprirodzené 
Tak som si pozrel 1 článok o tom, čo to orby akože sú, ale nič s duchmi tam nebolo spomínané, takže to, že sú to duchovia, je nezmysel.
Tak som si pozrel 1 článok o tom, čo to orby akože sú, ale nič s duchmi tam nebolo spomínané, takže to, že sú to duchovia, je nezmysel.
ty nezmysel, skús si dakedy pozrieť zone reality alebo viasat a uvidíš... behajú tam po "mieste" kde ich pozvú s meračmi elektormagnetického poľa (kde samozrejme postrehnú vysoké odchýlky ktoré si vedci nevedia "vedecky" vysvetliť) a zároveň potme fotia... A predstav si že tam práve tieto orby majú niekedy v hojnom počte aj na jednej fotke...
Ale jasne, je to chyba objektívu a seriózne dokumentárne kanály vysielajú bludy len aby mali lepšiu sledovanosť
Ale jasne, je to chyba objektívu a seriózne dokumentárne kanály vysielajú bludy len aby mali lepšiu sledovanosť
Dobre, to elektromagnetické pole a teda aj žiarenie tam môže byť zvýšené, ale prečo to hneď musia byť duchovia?
ono nejde len o to zachytené pole, ale taktiež o tie orby ktoré hneď zachytia, alebo kadejaké zachytené "pohyby" z nainštalovaných infračervených kamier...
Pozývajú si tam ako opozitum aj nejakého vedca/neveriaceho, ktorý to proste nevie logicky vysvetliť.
Pozývajú si tam ako opozitum aj nejakého vedca/neveriaceho, ktorý to proste nevie logicky vysvetliť.
-
Fabo
Hardcore addict
No zone reality uz mi je len renomovany dokumentarny kanal... 
-
Adulko1
Light Professional
Orby maju blizko plazme .. Teda duchovnej. Ono nie su to priamo duchovia, ale duse ...Duchovia maju viac menej zhmotnenu formu, resp. urcitu formu - krivky.Jasne, ved kazdy uznavany a seriozny program vysila fake 
Opozitum media (vedca/skumajuceho) sa nazyva skeptik.
Nie je to difrakcia svetla. I ked v niektorych pripadoch je, ale nie vzdy. Preco potom uznavani experti pre fotografie a EVP (electronic voice phenomen - zvuky) a video experti uznavaju, ze to nie je fake?? To by si spinili sami sebe do ust slusne povedane.
Opozitum media (vedca/skumajuceho) sa nazyva skeptik.
Nie je to difrakcia svetla. I ked v niektorych pripadoch je, ale nie vzdy. Preco potom uznavani experti pre fotografie a EVP (electronic voice phenomen - zvuky) a video experti uznavaju, ze to nie je fake?? To by si spinili sami sebe do ust slusne povedane.
tie orby sú vlastne nejaký zhluk energie, ktorý tu zostane po každom zosnulom (narozdiel od duchov ktorý zostávajú iba pri násilnej smrti)
Adulko, ak sa mýlim tak ma oprav
Adulko, ak sa mýlim tak ma oprav
-
Adulko1
Light Professional
Dunlop: ano ano tak nejak 
No tak toto s tými orbami snáď nemyslíte vážne.
To je už vrchol.
Inak, k tým ďalším fotkám, na fotke č. 3 nevidím nič a fotka č. 5 tam síce je vidieť niečo, čo by sa pri dávke veľkej fantázie dalo považovať za tvár, ale to je proste náhoda. Pozri sa, aká nekvalitná je tá fotka a takýchto "tvári" by sa na podobných fotkách dalo nájsť stovky.
Toto sú tie dôkazy nadprirodzena (a hlavne s tou reality zone ste to zaklincovali, hlavne ten debil, čo tam komunikuje s duchmi v priamom prenose
).
Inak, k tým ďalším fotkám, na fotke č. 3 nevidím nič a fotka č. 5 tam síce je vidieť niečo, čo by sa pri dávke veľkej fantázie dalo považovať za tvár, ale to je proste náhoda. Pozri sa, aká nekvalitná je tá fotka a takýchto "tvári" by sa na podobných fotkách dalo nájsť stovky.
Toto sú tie dôkazy nadprirodzena (a hlavne s tou reality zone ste to zaklincovali, hlavne ten debil, čo tam komunikuje s duchmi v priamom prenose
Adulko - keď je to zhluk energie, kt. zostáva po mŕtvom, mám otázku. Neviem, či mä zostávať na mieste, kde človek zomrel, alebo tam, kde má telo, ale na tom nezáleží. Prečo potom na mieste kde zomrelo množstvo ľudí (koncentráky, nemocnice atď) alebo na miestach s vysokým počtom mŕtvol (cintoríny) nemáš takýchto orbov po milú Jarmilu? 
-
Adulko1
Light Professional
Ale áno, sú tam, ale len niektorí. Ono takto aby sme sa chapali. Keď zomrie niekto nasilnou smrťou (koncentraky), tak tu zostane duch, nie duša, čiže nie orb. Orb je skôr niečo ako zostana energia po mrtvom. Nie je to priamo duch. Inými slovami sa to dá povedať, že v danom priestore zostala určitá silná emocia, ktorá sa prejavuje aj takto. Inak je na mnoho cintorinoch výskyt orbov. To zas nemáš celkom pravdu.
áno, niekde sa ti nepodarí ich odfotit, ale cudoval by si sa. Keď proste nemajú "dôvod" byt tieto prvý zhmotnene, tak proste tam nie sú.
Hughito: akože nemám slov. Inak som si všimol, že zrejme chodis do školy, tak ešte ti chvíľu potrvá, kým zistis čo je to život ... To je všetko, čo si nám chcel napísať?
Hughito: akože nemám slov. Inak som si všimol, že zrejme chodis do školy, tak ešte ti chvíľu potrvá, kým zistis čo je to život ... To je všetko, čo si nám chcel napísať?
Adulko1: Jediný, kto tu nemá mať slov som ja, lebo ty si jednoducho fanatik, ktorý tú predkladá totálne nezmysly a ešte ma nebodaj aj obviníš, že som len nejaký školáčik, ako keby to s tým malo niečo spoločné.
Tie tvoje "orby" sú normálne optické problémy, máš toho plný internet:
http://www.rense.com/general69/orbs.htm
Dokonca aj na blbej wikipédii to je: http://en.wikipedia.org/wiki/Orb_%28optics%29
Ďalší príklad, tento je dokonca "duchár" ako ty a je skeptický: http://klubavalon.iplace.cz/thema/temat ... chy-1-orby
Pokračujem: http://www.thebutterflygift.com/index.p ... hotos.html
http://www.assap.org/newsite/htmlfiles/Greatorbs.html
http://www.stephenfrink.com/sf-tips/10mistakes/
http://www.ghostgadgets.com/_knowledge/orbs.html
Prosím ťa Adulko, prestaň sa tu strápňovať s takýmito nezmyslami.
Tie tvoje "orby" sú normálne optické problémy, máš toho plný internet:
http://www.rense.com/general69/orbs.htm
Dokonca aj na blbej wikipédii to je: http://en.wikipedia.org/wiki/Orb_%28optics%29
Ďalší príklad, tento je dokonca "duchár" ako ty a je skeptický: http://klubavalon.iplace.cz/thema/temat ... chy-1-orby
Pokračujem: http://www.thebutterflygift.com/index.p ... hotos.html
http://www.assap.org/newsite/htmlfiles/Greatorbs.html
http://www.stephenfrink.com/sf-tips/10mistakes/
http://www.ghostgadgets.com/_knowledge/orbs.html
Prosím ťa Adulko, prestaň sa tu strápňovať s takýmito nezmyslami.
Adulko, ja vlastne nemán ani slov na tie hlúposti, čo ty píšeš. To myslíš vážne?! Postneš tu fotky, akože rukolapné dôkazy, ale v skutočnosti na nich nič nie je. Ja mám tiež veľa fotiek v lese a neviem kde všade, kde konáre stromov vytvárajú pri veľkej dávke fantázie tváre a rôzne obrysy a má to niečo znamenať? A tam tie orby, či ako to voláte, veď to je len nejaký obyčajný, náhodný svetelný alebo neviem aký odraz vo foťáku. Takéto fantazírovanie mi pripadá ako nedávno, keď ukazovali cigáňov, ktorí sa chodili modliť ku kusu nábytku, skriňa alebo čo to bolo, kde vraj bolo vidno obraz panny Márie, či Krista.
Veď daj prečítať to, čo si napísal nejakému tvojmu kamarátovi a verím, že viac to tvoj kamarát nebude, lebo ťa bude považovať za blázna. OMG, sa spamätaj, kým sa ešte dá.
Súhlasím s hughitom.
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2010, 19:33)
a ty dunlop sa radšej je* na to všetko, lebo tým zone reality a podobnými kanálmi si to zaklincoval dokonale
Veď daj prečítať to, čo si napísal nejakému tvojmu kamarátovi a verím, že viac to tvoj kamarát nebude, lebo ťa bude považovať za blázna. OMG, sa spamätaj, kým sa ešte dá.
Súhlasím s hughitom.
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2010, 19:33)
a ty dunlop sa radšej je* na to všetko, lebo tým zone reality a podobnými kanálmi si to zaklincoval dokonale
-
Adulko1
Light Professional
Chlapci, este by ste sa mali nad sebou zamysliet najprv skor nez nieco napisete ... Samozrejme, ze najdes na nete plno takychto podvrhov, ale ja posielam relane fotky, mnou odfotene! Takze ... Nie je to o ziadnom fantazirovani a ak sa nemate ako vyjadrit normalne k tomuto, tak radsej sa tu ani nevyjadrujte. Ja nemam naladu sa bavit s nejakymi faganmi ...
Je to vas nazor, ale nespamujte do tejto temy, lebo to tu len zapratavate blbostami a nepodstatnymi recami mimo tejto temy.
Hughito jasne ze si jediny ... spolu s pincom .. ale to nebudem dalej rozvadzat ...,lebo sme OT.
Hughito jasne ze si jediny ... spolu s pincom .. ale to nebudem dalej rozvadzat ...,lebo sme OT.
Adulko, každý racionálne zmýšľajúci človek nemôže za dôkaz prítomnosti duchov alebo duší považovať tie bubliny na fotkách. Niekto si vymyslel, že sú to duchovia a tí, ktorí tomu chcú veriť, tomu aj veria. Nie je to nič nadprirodzené a neviem o žiadnom tvrdení, ktoré by to vedelo dokázať.
Prečo v to tak rezolútne veríš a odmietaš akékoľvek pádne argumenty, že sú to výmysly? A tiež si myslím, že hughito aj pinco sem nespamujú, ale píšu k téme a snažia sa hlavne niečím dokázať, že tieto javy vôbec nie sú nadprirodzené
Prečo v to tak rezolútne veríš a odmietaš akékoľvek pádne argumenty, že sú to výmysly? A tiež si myslím, že hughito aj pinco sem nespamujú, ale píšu k téme a snažia sa hlavne niečím dokázať, že tieto javy vôbec nie sú nadprirodzené