mam novy router SMC 7904WBRB4. Mam ho asi tyzden a vsetko fungovalo tak ako ma. Dnes mi rapidne klesli hodnoty tzv. Downstream SNR a Upstream SNR. Predpokladam ze je to nejaky vykon alebo intenzita wireless signalu. Normalne som tieto hodnoty mal okolo 20-23db. Obidve takmer rovnake.
Dnes Downstream klesol na cca 9dB a kazdu chvilu padal na 0dB. Upstream padol na cca 11dB no ten na 0 nevypadava. Cim su hodnoty mensie tym je internet pomalsi a logicky ked je 0 tak nejde vobec. Takisto mi z nicoho nic klesla Downstream Speed z 4160kbps na 2624kbps.
Mam to pripojene z linky do splittra a zo splittra idu 2 RJ11 kable, jeden do pevnej linky druhy do routra. Pevna linka mi v poslednej dobe dost susti pri telefonovani, myslim ze to s tym bude mat nieco spolocne. Myslel som ze to moze byt rusenie z druheho routra ktory mam na dolnom poschodi, ten robi osobitnu siet no vypol som ho a nic sa nezmenilo takze tym to nebolo.
V com moze byt problem a cim ho opravit?
Dakujem
//tak som zistil ze ked sa uskutocni nejaky hovor pevnou linkou(ci uz ho prijimam alebo uskutocnujem) tak vypadne cele pripojenie k DSL
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2010, 14:44)
Ok tak inak