nahravanie aplikacii do PDA/MDA
-
soldier
Expert
- Kontaktovať používateľa:
nahravanie aplikacii do PDA/MDA
ja neviem ci som uz fakt taky stupidny alebo co ..sice mam MDA Vario len 3dni a predtym som ziaden PPC nemal tak ale pochopil som ze subory *.cab sa rozbalia v pristroji a *.exe v pocitaci....ibaze ako funguje to crackovanie? nechapem tomu vobec...alebo kde zozeniem cracky/serialy na aplikacie..lebo stiahol som si napr. IM+ ..nahral som ho a vypisalo mi ze 15dnova verzia vyprsala a mam zadat kod...pritom mam dake patche s exe pribalene v tom rarku ale netusim co s nimi lebo sa mi nedaju dat tam..pls help 
-
guess.whoo
Redeemer
quess.whoo na to si ako prisiel ? vacsina apps sa crackuje tak ze pustis program v PPC zadas register a v PC pustis EXE co si mal v rar (crack) a napises tam meno ako mas pomenovane MDA a vyhodi ti serial a ten zadas do PPC a regnes ...
moze byt aj tak ze instalnes app do PPC a potom stiahnes z PPC exe subor toho programu do PC a patchnes ho v PC a potom len prekopirujes patchnuty subor zase do PPC a das prepisat povodny subor ...
ale v 99% mas napisane tam kde si stahoval app ako cracknut, alebo to mas v pribalenom txt, nfo,...
staci citat ...
moze byt aj tak ze instalnes app do PPC a potom stiahnes z PPC exe subor toho programu do PC a patchnes ho v PC a potom len prekopirujes patchnuty subor zase do PPC a das prepisat povodny subor ...
ale v 99% mas napisane tam kde si stahoval app ako cracknut, alebo to mas v pribalenom txt, nfo,...
staci citat ...
-
guess.whoo
Redeemer