Máte s týmto skúsenosti? Napríklad potrebujem takú vec že archivovať z magnetofónových kaziet materiál na CD. Proces by bol jednoduchý keby som to dostal nejako do počítača. Nechcem to ale robiť štýlom že si položím magnetofón na stôl zapnem mikrofóm na PC a budem nahrávať. Chcem to preniesť vo vyššej kvalite. Pásky sú ešte v dobrom stave a je zachovaná stereo kvalita s minimálnym šumom. Zatiaľ viem že na každej zvukovke sú zelený vstup/výstup na Jack (to je ako koncovka na sluchátka) a taký istý otvor pre mikrofón a zároveň Line In. Viem aj to že prepnem v preferenciách ten vstup z mikrofónu na Line In, zoberiem jeden kábel čo má obe koncovky ako slúchadlá a jeden napojím do magnetofónu do výstupu pre slúchadlá a druhý do Line In. Avšak vtedy sa to nahráva a nič nepočujem. Potreboval by som to nastaviť tak, aby materiál prehrávaný na magnetofóne bol počuť z reproduktorov PC. Proste aby som si myšou dával REC alebo PAUSE... Potom to už hodiť z Wave do MP3 a napáliť na CD nieje problém.
No vsak co, kup si obojstranny 3.5 mm jack kabel, jeden koniec zapoj do vystupu pre sluchatka na pristroji ktory bude prehravat a druhy koniec do zdierky pre mikrofon na pc. A nahravat mozes cez hocico, napriklad cez audacity.