Nahrávanie TV vysielania cez DVD-recorder

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nahrávanie TV vysielania cez DVD-recorder

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Zdravím Vás. Chcem sa opýtať na takúto vec. Chcel by som si kúpiť DVD-recorder aby som si mohol nahrávať TV vysielanie.
Avšak mám takúto otázku. Doma mám televíziu od spoločnosti SWAN. To znamená, že som k TV dostal aj nejaký prijímač (set top box), ktorý je s TV spojený pomocou HDMI a keď chcem pozerať TV tak musím ísť do režimu AV a tam si potom prepínam programy cez ten prijímač. Chcem sa teda opýtať, či je možné pomocou toho DVD recorderu takto nahrávať vysielanie. Ďakujem.
silmarill
King
King

Re: Nahrávanie TV vysielania cez DVD-recorder

Príspevok od používateľa silmarill »

okrem HDMI a iných výstupov by mal mať set top box aj iné výstupy ako napríklad cinch, scart alebo koaxiálny anténny výstup. ktorýkoľvek z týchto pripojíš na rekordér, mal by ti bez problémov nahrávať.

hovorím na základe vlastných skúseností so set top boxom DigiTV ktorý mám spojený s DVDrec káblom cinch-scart, nepoznám stb čo dávajú Swan ...
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Nahrávanie TV vysielania cez DVD-recorder

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Ano, na set-top boxe mam tieto vystupy: S-video, component out (3cinch), video out (2cinch), audio out (2cinch). Cize ked to korektne zapojim s dvd record., malo by to vsetko fungovat, ano?
Napísať odpoveď