nahravanie z digitv
-
peterkozel
Medium Professional
nahravanie z digitv
dravim,poradte prosim, obcas si chcem nieco nahrat z telky, pomozem si tymto ak na to napojim digi box cez scart bude to nahravat, pytam sa preto lebo digi je vlastne dvb-s a toto je dvb-t
http://www.alza.sk/emgeton-vision3-d138797.htm#popis
http://www.alza.sk/emgeton-vision3-d138797.htm#popis
Re: nahravanie z digitv
neviem ako to chces prepojit z digi boxom ????
tento produkt je vlastne setup box s receiverom .... (cize klasicka antena(analog)->emgeton-> TV)cize ak nemas v digi boxe analogovy vystup tak to asi nepripojis......
scart je vystup nie vstup
tento produkt je vlastne setup box s receiverom .... (cize klasicka antena(analog)->emgeton-> TV)cize ak nemas v digi boxe analogovy vystup tak to asi nepripojis......
scart je vystup nie vstup
-
peterkozel
Medium Professional
nema to nahodou 2 scart myslem to tak ze digi srat dam do toho zariadenia a z neho dam scart do tv,ci kravina?
posli mi aky mas presny typ digi boxu
-
Ryan Giggs
VIP
To nebude fungovať. Ten Emgeton vie nahravať len z vlastneho tuneru, nie z externeho zariadenia. Jedine nejaky rekorder.
teoreticky by sa to dalo ale by musel mat analogovy vystup z digi boxu....
-
peterkozel
Medium Professional
ah sakra totoé som potreboval,inak ide o humax 4, takze ak chcem nahravat z digi tak jedine hdd recorder?Ryan Giggs napísal:To nebude fungovať. Ten Emgeton vie nahravať len z vlastneho tuneru, nie z externeho zariadenia. Jedine nejaky rekorder.
... atvoj setup box nema moznost nahravania na ex zariadenie???
-
Ryan Giggs
VIP
Ale to len (ak sa nemylim) v pripade dualboxu.strapaty napísal:teoreticky by sa to dalo ale by musel mat analogovy vystup z digi boxu....
vacsina setup boxou ma analogove vystupy na prepojenie dalsich zariadeni....
... ale neviem co to ma za box??? .... ja som svokre kupil sd-ckovy za 20€ a ten ma moznost nahravania na USB..... a jedine co viem kto to blokuje je magio....
... ale neviem co to ma za box??? .... ja som svokre kupil sd-ckovy za 20€ a ten ma moznost nahravania na USB..... a jedine co viem kto to blokuje je magio....
-
peterkozel
Medium Professional
ano mam dual box humax4, ale ved to by musel mat usb nie alebo ako?Ryan Giggs napísal: Ale to len (ak sa nemylim) v pripade dualboxu.
na internete som humax 4 nenasiel skus dat link (zatial co som nasiel humaxy vsetky umoznuju nahravanie na usb disk....)
uz so mho nasiel
uz so mho nasiel
-
Ryan Giggs
VIP
Ten Emgeton, čo tak čitam, ma len digitalny tuner, a aj nahravať vie len digitalne programy. O analogu v manuali ani zmienka. Takže tudy cesta nepovede.strapaty napísal:vacsina setup boxou ma analogove vystupy na prepojenie dalsich zariadeni....
cez ten LNB out by to mohlo ist ale este by som sa opytal na to v nejakej predajni kde to predavaju ..... pripadne vyskusal
-
peterkozel
Medium Professional
a co toto, len neviem ci to podporuje digi kartystrapaty napísal:cez ten LNB out by to mohlo ist ale este by som sa opytal na to v nejakej predajni kde to predavaju ..... pripadne vyskusal
http://www.alza.sk/evolve-bluestar-hd-d312630.htm
LNB out je na prepojenie s dalsim prijimacom, z toho nic nenahras 
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2012, 15:08)
iny prijimac na digi nepouzijes, lebo maju sparovane prijimace s kartou
-
peterkozel
Medium Professional
to su kur*y takze predsalen jedine hdd recorder prosim ta daj mi sem typa na newjaky a uzavreme to,vopred diksundevil napísal:LNB out je na prepojenie s dalsim prijimacom, z toho nic nenahras
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2012, 16:40)
prosim ta a ako to funguje, takze ak mam teraz pripojeny digi box k tv cez scart a kupim si dvd recorder ajsinter hdd ako to prepojim aby digi nahralo, digi nechat na scarte a kde fuknem ten dvd recorder,bo tv ma len 1 scartRyan Giggs napísal:To nebude fungovať. Ten Emgeton vie nahravať len z vlastneho tuneru, nie z externeho zariadenia. Jedine nejaky rekorder.
-
Ryan Giggs
VIP
Rekorder fukneš do tv, digi box do rekordera. Taky rekorder ale niečo stoji.
-
peterkozel
Medium Professional
pozri toto neslo by cez nejaku z tych veci nahravat z digiRyan Giggs napísal:Rekorder fukneš do tv, digi box do rekordera. Taky rekorder ale niečo stoji.
http://www.najnakup.sk/searchResults.aspx?q=USB+grabber
-
Ryan Giggs
VIP
Nesranduj...