Naj DJ
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
rap4um.6x.to
Zablokovaný
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
information
Amateur
kua nechapem co mas prosti PvD alebo Tiesto. PvD je uz pomali 20 rokov na scene Paul je Pan DJ!!! a Tiesto je jeho ziak... Nehovorim ze na svete su len oni ale su to Páni DJ (Trancu)information napísal:nechcem prikladať polienka do ohňa ale Tiesto? PVD? ehm, no nič konzum je konzum a taká je poločnosť v ktorej žijeme.
medzi mojich naj patria Wighnomy Brothers, Karotte, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Harm Rhebergen, Patrik Bateman, M.A.N.D.Y., Trentemoller . . . . .
Ak je niekto kral Trance, tak to je Armin Van Buuren... v produkcnej cinnosti daleko daleko predstihuje PVD aj Tiesta. PVD ma podla mojho nazoru najlepsie roky za sebou... sety ktore produkuje v poslednej dobe su proste... nic moc. Tiesto je ok, ale... je to komercia. Tiesto bol dobry ked zacinal, mam nejake jeho sety este z rokov 96 a tak, vtedy to malo stavu. Dnes hra stale to iste, pouziva rovnake dosky a rovnake sample celu sezonu. Smutny upadok, nic viac. Chcete ist na Tiesta? Zabavite sa. Ale druhy krat tu istu sezonu to uz nebude ono. Proste Tiesto sa rychlo opocuva. Tolko moj nazor podporeny dalsimi nazormi na mnohych music-boardoch. To ze je Tiesto prvy v rebricku je vysledkom cielavedomej reklamnej kampane a predovsetkym vysledkom prace timu menezerov, co s nim spolupracuju. Neuznavam rebricky djs a nikdy sa nimi neohanam. Mixing a hudba je tak krasna a sirokospektralna zalezitost, takze na poli profesionalnych DJs nikdy nebude absolutna jednotka, pretoze kazdy vidi jednotku v niekom inom... Su TOP DJs, ale nieje BEST podla mna. Pre informaciu, klubovou hudbou sa zaoberam radu rokov, zozbieral som stovky setov od najroznejsich interpretov a toto je proste poznanie, ku ktoremu som dospel.