Naj e-shop?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
nath4n
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Naj e-shop?

Príspevok od používateľa nath4n »

Nazdar. Chcem si objednať dosť veľa vecí cez nejaký e-shop ale neviem z ktorého. Rozmýšľam nad ALZA ale tá je trošku drahá. Idem objednávať hlavne komponenty do PC, slúchadlá, krimpovacie kliešte, tlačiareň atď. Chcem len vedieť o nejakom obchode kde si toto všetko môžem objednať v kope, za rozumný peniaz ale hlavne aby to prišlo a nebol problém s reklamáciou.

Budem vďačný za každú radu :) .
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Naj e-shop?

Príspevok od používateľa CheZteR »

pozri si na heureke recenzie eshopov
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Niekedy je lepsie to vziat aj z dvoch obchodov a zaplatit 2x postovne, pretoze rozdiel na doske alebo procesore vie spravit kludne aj 20 eur.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak ako vravi test. Este byva konkurencne alze dobry aj www.mall.sk .
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Ja som pri kupe zostavy nedavno hladal aj na mall.sk, kvoli tomu ze je tam mozne pouzit lyoness, ale vela som toho nenasiel, ine, ne-PC veci su tam za velmi dobre ceny, mnohe aj za najnizsie, ale ine su drahsie. Vyhodou je aj moznost vyzdvihnutia vo viacerych mestach za 1€, alebo aj bezplatna doprava, ale PC komponenty na cele PC asi nie.

Zalezi od toho odkial si, zisti si ci nie je nejaky PC obchod ktory je eshop s moznostou osobneho vyzdvihnutia, v takych su ceny velmi dobre, male rozdiely tvoria len niekolko Eur, pri takej zostave to moze byt mozno 10-15€ a ked je mozne tu zostavu kupit v kamennom eshope, tak nema zmysel niektore veci objednavat z inych eshopov, ked len za jednu vec bude nutne platit asi 5€ postovne, hlavne kvoli reklamaciam.
Napísať odpoveď